Luk

Roskilde-rivalopgør endte i deler i 3. division

| 3. division | 6 kommentarer

FC Roskilde og Roskilde KFUM måtte gå fra fredagens rivalopgør med et enkelt point hver, da de to mandskaber spillede 2-2 i den danske 3. division.

Bolden rullede også i den danske 3. division fredag aften, da FC Roskilde tog imod rivalerne fra Roskilde KFUM.

Her var det værterne, som var favoritter, da de lå placeret på rækkens førstepladsen inden opgøret, men det var dog KFUM, som først fik noget at juble over.

Efter en lille halv time var det nemlig Christian Toftdahl, som var på pletten for gæsterne, men glæden blev dog rigtig kort.

Kort tid før pausen fik hjemmeholdet nemlig skabt status quo i opgøret, da Nicklas Schmidt sendte udligningen til 1-1 ind i netmaskerne for FC Roskilde, men KFUM var dog hurtigt farlige igen.

Kun 11 minutter efter pausen formåede de nemlig at bringe sig foran endnu en gang på Roskilde Idrætspark, da det denne gang var Oliver Lassen, som fik nettet til at blafre.

Gæsterne fra KFUM fik dog ikke de tre point fredag aften, da Andreas Chabert blev den store helt for værterne, da han ti minutter før tid endnu en gang fik sendt Roskilde tilbage i opgøret.

Kampen endte 2-2, og dermed endte rivalopgøret i Roskilde uden en vinder. Det kom der dog på Fyn, hvor Næsby kunne indlede weekenden med en 1-0-sejr over Vanløse.


Af Raymund Nelausen
Tirsdag 25. januar
Mandag 24. januar