LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Roskilde-trup: Vi er kede af Lønstrups anklage

| NordicBet Liga | 17 kommentarer
Roskilde-ejer afviser matchfixing: 'Spillerne skal gå amok og smadre modstanderne'
FC Roskilde-ejer kender ikke til matchfixing-beviser: 'Vi må have noget faktuelt - man kan jo få fængsel for det her'
FC Roskilde-spillere anklaget for matchfixing: Her er målene fra kampen mod Lyngby
SIF og VFF i tæt topstrid – Næstved har tabt pusten: Se alle målene fra NordicBet Ligaen her
Roskilde-trup: Vi er kede af Lønstrups anklage
Foto: Ole Walldo

Infoboks

HB Køge - FC Roskilde
NordicBet Liga (25/05)
bet365 2,50 3,60 2,60
NordicBet 2,45 3,70 2,50
Oddset 2,40 3,75 2,65

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

Roskildes samlede spillertrup tager i en pressemeddelelse afstand fra både matchfixing og manager Christian Lønstrups anklage. 

Christian Lønstrup er blevet suspenderet i FC Roskilde efter anklager fra manageren om matchfixing blandt nogle spillere. 

I en pressemeddelelse tager den samlede Roskilde-trup afstand fra matchfixing og anklagerne. 

- Vi tager i spillertruppen i FC Roskilde skarpt afstand fra matchfixing. Det er en meget voldsom og alvorlig anklage, som ligger meget langt væk fra de værdier, vi har i spillertruppen og i klubben. 

- Vi er meget kede af pludselig at blive nævnt i forbindelse med så alvorlig en anklage, siger Roskilde-spillerne i en pressemeddelelse fra Spillerforeningen og tilføjer: 

- Vi står over for en meget vigtig periode af sæsonen med to helt afgørende kampe tilbage, som vi ønsker at holde fuld fokus på. Derfor har vi ikke yderligere kommentarer til sagen.

Roskilde har endnu ikke meldt ud, hvem der erstatter Lønstrup i sæsonens sidste to kampe. 

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

17 kommentarer

turbocharlie 20:24          
De burde være mere ked af at have lavet matchfixing.
Snigskytten 20:51          
Er der beviser ??
Globus 20:59          
"Derudover kan TV 2 SPORT fortælle, at det er kendt af flere i truppen, at en gruppe af spillere har spillet penge på egne kampe. Vores kilder fortæller samtidig, at de har indtryk af, at ingen spillere i truppen går på banen for at tabe med vilje. Det vil sige, at spil på egne kampe fungerer som en ´bonus´ forstået på den måde, at hvis man ikke vinder sine egne kamp, så er der ´i det mindste´ en økonomisk gevinst."

Så beviser... måske ikke (endnu), men det kunne da godt tyde på der er noget om snakken. Det lyder bare ikke som om Lønstrup har håndteret det specielt smart, selvom det godt nok også er en svær situation
Sholle 21:50          
Er det ik ulovligt at spille på kampe man selv er deltagende i?
Og forstår sgu godt Lønstrup hvis det passer nogle i truppen har spillet på egne kampe. Fanme svineri
Steve Highway-61 23:31          
Han kan ikke sidde det overhørigt hvis han bliver bekendt med det, Scholle. Ellers sætter han sin position på spil. At der går Korsbæk i den fordi han sætter sig op imod Varnæs-familien er en anden sag.
Bæstet 00:16          
Jeg kan ikke se en eneste grund til at Løns skulle gøre som han gjorde hvis han ikke havde beviser. Ingen stiller sig op med de anklager hvis der ikke er noget at komme efter. Det ligner en spillertrup der misforstået dækker over hinanden og tænker at man kan helgardere sig mod manglende bonus med lidt odds ved siden af. Selvfølgelig er der muligheden for at Træneren bare VIL væk, men så er der vel alternative strategier der egner sig bedre.
Steve Highway-61 00:36          
Selvfølgelig har Lønstrup noget på dem. Om de så har spist kuponen eller hævder det er fætterens kupon så kommer man jo selv i Roskilde ikke uden om, at loven gælder. Men interessant at man suspenderer træneren og ikke de pågældende spillere. Så har ledelsen jo lidt valgt side og står nu i et kæmpe dilemma fordi Lønstrup vil synge hvis han fyres og ledelsen nu er nødt til at vælge mellem ham og The Varnæs´es.
Onsdag 22. maj