LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Roskildes Schram er klar på et nyt kapitel

| NordicBet Liga | 8 kommentarer
Roskildes Schram er klar på et nyt kapitel
Foto: Getty Images

Infoboks

Se Sevilla - Lazio

Stream live på Eurosport Player

Advertisement
Frederik Schram er tilbage mellem stængerne i FC Roskilde, efter en begivenhedsrig sommer, der først bød på VM-udtagelse for Island og siden da interesse udefra. Den 23-årige målmand føler sig klar til et klubskifte.

Det er blevet hverdag igen for Frederik Schram. Efter en sommer der bød på VM-slutrunde og store oplevelser i Rusland, kæmper han og FC Roskilde nu for at finde melodien i NordicBet Ligaen.

Omstillingen fra en luksuriøs tilværelse med stjerner som Gylfi Sigurdsson og med konkurrenter som Lionel Messi og Ivan Perisic til en kunstgræsbane i Roskilde har været svær for den unge målmand.

- Det har været mentalt hårdt. Hårdere, end man lige tror. Jeg gik i gang med træningen i Roskilde to uger, efter jeg var kommet hjem fra slutrunden.

Fra luksus til kunstgræs
Selvom miljøskiftet var udfordrende, forsøger Schram dog at holde fokus i FC Roskilde, som har givet ham meget, siden han tog skiftet fra konkursramte FC Vestsjælland tilbage i slutningen af 2015.

- Jeg har haft lidt svært ved at komme fra træningsbaner, hvor det hele stod skarpt og til nu, hvor vi træner på kunst, og hvor vi ikke har haft vores målmandstræner i tre uger af optakten, siger Schram til bold.dk og tilføjer:

- Først og fremmest er jeg glad for at være her igen. Jeg har en ambition om at komme videre og tage endnu et skridt op. Roskilde har været en stor hjælp, og jeg har udviklet mig vildt meget her.

Klar til et nyt kapitel
En udtagelse til VM afføder helt naturligt interesse omkring ens navn og profil. Det har Frederik Schram også mærket på egen krop, selvom han og FC Roskilde endnu ikke har fundet en definitiv løsning.

- Der har ikke været noget konkret endnu, men jeg har hørt lidt løst. Derfor har jeg kun fokus på at træne og spille godt, så tager jeg den med min agent, hvis der kommer noget på bordet.

- Jeg føler, jeg har leveret til at spille et endnu større sted, selvom holdet har haft en svær sæsonstart. Det gælder både de andre spillere ligesom mig, siger han.

- Men jeg tror alligevel med tre kampe i rygsækken (for Islands A-landshold, red.)  og min sidste sæson i Roskilde, at der er flere klubber, der synes, jeg kunne være interessant.

Bænket mod Fredericia
Flere FC Roskilde-spillere har i løbet af ugen været plaget af maveproblemer. Det er dog ikke årsagen til, at Frederik Schram i sidste kamp måtte se sin konkurrent Jannich Storch tage pladsen mellem stængerne i 3-0-nederlaget til FC Fredericia.

- Jannich stod, fordi han har gjort det godt til træning. Samtidig har jeg snakket med folk i klubben, om at det er vigtigt, at jeg også får et hvil efter en travl sommer. 

Målmanden satser på at være tilbage i Roskilde-målet i weekenden, når sjællænderne møder Nykøbing FC.

- Jeg har trænet rigtig godt, og jeg håber selvfølgelig på at spille igen i næste weekend, siger han.

FC Roskilde har indledt NordicBet Ligaen med to nederlag om en målscorer på 2-8.

magnus@bold.dk

Se Sevilla - Lazio Stream live på Eurosport Player
Advertisement

Af Martin Schmidt

8 kommentarer

Dn88 20:26          
Ja Schram. Se at kom væk fra den klub. De(Monnerup, Theil, Klaus og Bo) er ved at smadre den klub fuldstændig. Og de river alt talent ned med sig
CasperNielsen 20:27          
Afløser for Grytebust?
DKHansen 23:27          
DN88. Spillerne skal stadigvæk præstere inde på banen, der nytter det ikke at give Theil og Knudsen skylden. Det er jo ikke fordi spillerne ikke har niveau til, at spille bedre end de gør pt. Så de skal tage sutten ud af munden og vise de har fortjent deres hyre.
bruger 155925 00:08          
Det er altså ikke træneren der spiller kampene ,, men jeg vil gå så langt til at sige de ha købt forkert ind .. en Nicolai Jessen er altså overhovedet ikke nærheden i at være en profil i 1 div ... jeg vil nærmere betegne ham som en middelmådig 2 div spiller max . Der må simpelthen være bedre spiller i Roskilde og omegn særligt til den løn som jeg har hørt ligger på lige godt 30.000 om måneden. Der var en grund til NFC ikke ville give han en fuldtids kontakt han er simpelthen ikke dygtig nok... Roskilde skulle finde sig en rigtig dygtig scout ... for jeg tror faktisk de har et af de største buget i 1 div
14Guti 06:11          
@bruger 155925
Tror du har et liiidt urealistisk billede af transfermarkedet i 1. div. Klubberne har ikke økonomi til at betale transfersummer for spillerne og tror aldrig Roskilde har "købt" en spiller(måske Emil P fra Rosenborg).

Så at hente en scout for at undersøge Roskilde og omegn er nok overkill. Trupsammensætningen er sportsdirektøren ansvar og harmonien skal træneren gerne bringe.

Ingen af dele har Roskilde været dygtige til de sidste par år og der er alt for mange negative historier forbundet med klubben og især ledelsen.

En Bo Henriksen type ville være rigtig sundt for Roskilde. En truppen vil dø for og som skaber noget energi, der kan tiltrække spillere udefra.
bruger 155925 07:48          
Det er ikke for at undersøge Roskilde og omgen men først og fremmest hele Sjælland og dk ... har man råd til så mange fuldtids spillere har man også råd til en scout med lidt kvalitet og fingeren på pulsen der har lidt kontakter ... har de overhovedet set Jessen mere end de 2-3 gange de har spillet mod ham ??! ... det lige før jeg ikke tror det
Onsdag 20. februar
Tirsdag 19. februar