Luk

Rosted om Sviatchenko: Skulle være vist ud

| 3F Superliga | 30 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - AaB
Superligaen Grundspil (28/11)
Bet25 1,77 3,90 4,60
Oddset 1,70 4,00 4,80
bet365 1,72 4,00 4,50

Sigurd Rosted var langt fra tilfreds med sit røde kort, og han mener, at matchvinderen Erik Sviatchenko også skulle være vist ud, før han sikrede 3-2-sejren dybt inde i overtiden.

Brøndby så efter et massivt overtag og en 2-0-føring ud til at slå FC Midtjylland, der dog i overtiden vandt 3-2 på et mål af Erik Sviatchenko.

Erik Sviatchenko skulle dog aldrig have været på banen i det øjeblik, mener Sigurd Rosted, som selv blev vist ud med ti minutter tilbage af opgøret.

Nordmanden var langt fra tilfreds med at få vist sit andet gule kort, da han nedlagde Frank Onyeka, for med den dommerlinje burde Erik Sviatchenko også have været vist ud.

- Han lavede en masse firspark, og jeg lavede to frispark. Jeg fik mit første gule kort efter 14 minutter på mit første frispark, og jeg ramte ham slet ikke på mit andet frispark, hvor jeg fik mit andet gule kort. Det må ikke ske af en dommer på topniveau, siger Sigurd Rosted til Canal 9 og indikerer, at dommeren bærer en del af ansvaret for, at Brøndby tabte til sidst.

- Erik Sviatchenko scorede jo det sidste mål, så det kan man jo selv tænke sig til. Han skulle i hvert fald have sit andet gule kort og skulle være vist ud, når jeg fik to frispark dømt imod mig og fik to gule kort. Men selvfølgelig føler jeg mig skyldig, for vi blev jo en mand mindre på banen, tilføjer han.

Nederlaget betyder, at Brøndby må overdrage førstepladsen til FC Midtjylland, der nu fører tabellen med ét point ned til Brøndby.


Af Lasse Rene
Fredag 27. november
Torsdag 26. november