Luk

Rud: En grad af vanvid over Flanagan-skifte

| NordicBet Liga | 14 kommentarer

Infoboks

HB Køge-direktør Per Rud medgiver, at det er lidt vanvittigt at kunne hente Jon Flanagan til klubben, og det er udelukkende på grund af Daniel Aggers relation til ham, siger han.

HB Køge har på opsigtsvækkende vis hentet den tidligere Liverpool-spiller Jon Flanagan, og det var kun muligt, fordi han kendte Daniel Agger.

Det fortæller HB Køge-direktør Per Rud, der er med på, at der er 'noget grad af vanvid over det'.

- Når man laver noget som det her, er der altid noget grad af vanvid over det. Et eller andet sted siger man, 'hvordan er det muligt?', siger Per Rud til Ekstra Bladet.

- Og det er det kun på grund af den relation, de to har, fordi han er vant til at tjene nogle penge af en helt anden kaliber, end det vi kan præstere her.

Jon Flanagan har ikke spillet en kamp i halvandet år, men det kommer han formentlig til i HB Køge, hvor han har fået en toårig aftale.


Af Sara Margren

14 kommentarer

lfc_ob 08:01          
Young Flanagan! Den nye Cafú (Udtalt af Cafù selv)
T-Knogle 08:16          
Old Flannagan - The New Casper Sloth ?!?
D. Dean 08:20          
Papir er altid taknemligt.
Nu mangler Flanagan at bevise sig på banen. Et år uden spilletid i Charleroi virker bekymrende - også ift. hans kampform generelt.
Men fedt for ham og Køge, hvis de får det til at spille sammen. Først der kan man tale om, hvorvidt det har været et scoop eller ej.
Hr.Betjent 08:37          
Mon ikke store rabatter på Aggers pub har gjort udslaget?
kampito 08:52          
Hr.Betjent@ Det kunne man tænke;-) mener dog at ha hørt at Agger ikke længere er pub ejer.;-)
JytteRolf 09:42          
Ingen kamp i 1½ år?! Jeg håber virkelig det lykkes for ham at komme tilbage. Skulle han fyre en brandsæson af kan han altid sælges for et pænt beløb. Der er stadig 2-4 sæsoner på højt plan tilbage i ham.
Han skal godt nok være god hvis jeg skal undgå at savne Mark Gundelach på den højre back. Sammen med Sonne, Snorre og Gomes var han en akse i forsvaret i sidste sæson. Manglede bare den sidste stabiliserende midterforsvarer. Nu er Sonne og Gunde væk, og vi har nu Flanagan og 2-3 alternativer på venstre back. Skal blive spændende.
YNWA"96" 10:05          
Agger kan vel stadigvæk "stå" end CB el VB :)

Daniel Agger and Jon Flanagan played in the same Premier League game 15 times for Liverpool and never lost (W12 D3). #LFC
Mandag 26. juli