Luk

Rüdiger: Vigtigste beslutning i min karriere

| International | 4 kommentarer

Infoboks

Union Berlin - Bayern München
Bundesliga (30/10)
Oddset 8,65 5,40 1,33
bet365 8,00 5,25 1,30

Antonio Rüdiger rygtes til blandt andet Bayern München til sommer. Han har ikke talt med andre end Chelsea, men beslutningen vil blive den vigtigste i hans karriere, siger han.

Chelsea er godt kørende. Sidste sæson blev de Champions League-mestre, og i år går de benhårdt efter Premier League-trofæet.

Blandt mange dygtige spillere på holdet, det kører godt for, har tyske Antonio Rüdiger været blandt de allermest roste. Den 28-årige midterforsvarers kontrakt udløber imidlertid om et år, og det har sat gang i rygterne, om Rüdigers fremtid.

Chelseas manager, Thomas Tuchel, har tidligere forholdt sig til rygterne, og torsdag sagde Bayern Münchens Julian Nagelsmann så også, at Rüdiger var en af de afgørende spillere hos Chelsea, inden han efterfølgende forklarede, at han ikke havde snakket med Bayerns sportsdirektør om emnet.

Fredag er hovedpersonen Rüdiger så selv ud og forholde sig til rygterne, og det er lidt tvetydigt, hvordan hans kommentarer skal forstås. Om sin kontraktsituation siger han nemlig.

- For mig vil det her blive den vigtigste beslutning i min professionelle karriere. Jeg har aldrig snakket med nogen anden klub end Chelsea, siger Rüdiger ifølge Sky Sports.

Rüdigers kommentarer gør os altså ikke meget klogere på, om han kommer til at blive i London, eller om han eksempelvis kunne vende hjem til Tyskland, så sagaen fortsætter nok lidt endnu frem mod den stærke forsvarsspillers kontraktudløb til sommer.


Af Kristoffer Lind Pedersen

4 kommentarer

Hala Chelsea 08:52          
Forlæng nu bare fister
Malresi 09:13          
I en tid hvor klubfølelse og loyalitet fader ud til fordel for egoisme og kapitalhungren er der næppe tvivl om at mange spillere venter med forlængelser. Spiller man en god sæson står klubberne i kø for at afgive den ene mastodontiske kontrakt efter den anden. Det er sgu trist... tænk sig at indtjene sit sæsonkort gennem hårdt arbejde og tilbede millionæren på banen, der lever af sin hobby. Skellet er blevet for stort.
Kuddi29 09:55          
Hvis Rüdiger talte frit fra leveren, uden tanke på sårende følelser i hjemlandet, så tror jeg han havde været ganske klar i mælet omkring en forlængelse i Chelsea. Mener at den sportslige succes og objektive anerkendelse, kommer mere naturligt af succes i Chelsea end i Bayern. I Bayern har man en chance for international anerkendelse og det er via CL. En sæsson i Bayern hvor man forventeligt vinder liga og pokal er kun lige godkendt, hvis klubben ryger ud inden semien i CL, er sæsonen lidt spildt. Uden en af titlerne, er det en fiasko. Hvorimod i Chelsea, hvor man runde efter runde spiller mod toppen af internationale fodboldspillere, ikke kun overvejende nationale, giver en højere form for anerkendelse i fodboldverdenen. Ikke for at forklejne Bayern München, men pt er der så meget større grund til at spille i PL, og dermed blive i Chelsea, end i Bundesliga en. Så er det en anden sag, hvor langt Chelsea vil gå i bestræbelserne for at beholde Rüdiger, der ret beset også har sine begrænsninger som forsvarsspiller. Der er stor konkurrence på de pladser han kan dække, især set i forhold til hans bundniveau.
ANFIELD_YNWA 12:55          
@Malresi: Enig. Spillere som Steven Gerrard, Jamie Carragher, Tony Adams,
Paolo Maldini, Carlos Puyol, Paul Scholes, Jack Charlton, Francesco Totti og John Terry bliver der færre og færre af.
Torsdag 28. oktober
Onsdag 27. oktober