Luk

Rufo om AaB: De er som en familie for mig

| 3F Superliga | 4 kommentarer

Infoboks

AaB - OB
Superligaen Nedrykningsspil (21/04)
Bet25 2,39 3,10 3,15
Oddset 2,40 3,25 3,10
bet365 2,35 3,20 3,10

AaB's Rufo har det godt i Nordjylland, hvor han nyder at spille under Marti Cifuentes og være en del af en trup, der føles som en familie for spanieren.

Rufo formåede endelig at komme på tavlen for AaB, da de besejrede SønderjyskE med 3-2 mandag.

Det var spanierens første mål, siden han kom til den nordjyske klub fra norske Sandefjord, og derfor var han naturligvis glad efter opgøret.

- Jeg er meget glad. Efter jeg fik annulleret et mål mod Nordsjælland, så er jeg glad for mit første mål, og vi fortjente de tre point. Nu skal vi have fokus på vores næste kamp, udtaler Rufo.

Spanieren kom til AaB tilbage i februar måned, og her har skiftet været nemt for Rufo, da han har det godt sammen med resten af AaB-truppen og cheftræner Marti Cifuentes.

- Den har været rigtig god. Det er et rigtig godt hold. De er en god gruppe og er som en familie for mig. Det har været nemt at komme ind på holdet. 

- For mig er det selvfølgelig meget nemt, da jeg kender ham (Cifuentes, red.) fra de seneste to år, hvor jeg havde ham i Norge. Og jeg har altid sagt, at måden, som Marti tænker fodbold på, er den samme som hos mig.

28-årige Rufo har kontrakt med AaB frem til sommer 2022.

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Raymund Nelausen
Tirsdag 20. april