Luk

Rumænere snød Lazio - Celtic og Rennes delte

| Europa League | 1 kommentar

Rumænske Cluj var bagud, men endte med at slå Lazio med 2-1 i Europa Leagues gruppe E. Celtic og Rennes spillede 1-1.

Lazio måtte betragtes som favorit, da klubben torsdag var taget til Rumænien for at møde Cluj i den første gruppekamp i den nye Europa League-sæson.

Italienerne fik da også den bedste start og kom foran efter 25 minutter.

Jony smed en bold i feltet, hvor Bastos mellem venner og fjender smed hele sit korpus frem og stangede bolden i kassen med stor kraft.

Cluj var dog ikke afskrækket. Efter 41 minutter kom rumænerne tilbage i kampen, da de fik straffespark. Det eksekverede Ciprian Deac stensikkert, og så var Cluj på omgangshøjde.

I anden halvleg var den igen gal i Lazio-enden. Cluj udspillede den italienske defensiv, inden Billel Omrani fra en helt fri position bankede bolden på overliggeren. Bolden strøg tilbage ud i feltet, hvor Omrani igen kom først og headede den i et tomt mål.

Dermed var Cluj foran med 2-1, og den føring smed rumænerne ikke fra sig. Det endte på den måde med en flot rumænsk start imod gruppens forhåndsfavorit.

I gruppens anden kamp var Rennes oppe imod Celtic.

Her kom franskmændene først foran efter 38 minutter, da Mbaye Niang scorede på straffespark. Ryan Christie udlignede dog et kvarter inde i anden halvleg, da også Celtic havde fået sig et straffespark.

Det blev kampens to eneste mål, og det endte dermed uafgjort.

Celtics Vakoun Bayo formåede at få to gule kort til sidst i kampen og blev smidt ud.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Mandag 14. oktober
Søndag 13. oktober