Luk

Rumænien stjal sent point mod Norge

| EM | 0 kommentarer
Rumænien stjal sent point mod Norge
Foto: Getty Images

Norge så længe ud til at vinde, da Rumænien var på besøg i EM-kvalifikationens gruppe F. En sen scoring for udeholdet sikrede dog 2-2.

Norge havde fået en skidt start på EM-kvalifikationen med blot ét point efter to kampe. Derfor skulle der gerne tre af slagsen på kontoen, da Rumænien fredag aften kom på besøg.

Rumænien havde tre point i to kampe i EM-kvalifikationens gruppe F og skulle forsøge at forøge det pointantal mod det norske landshold.

Efter en lige og målløs første halvleg kom der for alvor gang i løjerne efter pausen. Her åbnede Tarik Elyounoussi festen ti minutter inde i anden halvleg.

Martin Ødegaard tog et træk ind i banen og sendte en afslutning mod mål. Den blev blokeret, men trillede alligevel mod mål, hvor Elyounoussi var hurtigst og fik prikket bolden forbi den liggende målmand.

Et kvarter senere blev det også 2-0. Martin Ødegaard blev sendt alene igennem, og det norske stortalent svigtede ikke på friløberen.

Gæsterne fik dog spænding tilbage i opgøret syv minutter senere. Et hjørnespark røg til bagerste stolpe, hvor Dragos Grigore fik hovedet på bolden og headede den på tværs i feltet. Her kom Claudiu Keseru stormende og pandede bolden det sidste stykke over stregen.

Dybt inde i dommerens overtid var Claudiu Keseru igen på pletten, og med sin anden scoring sikrede han Rumænien 2-2 og det ene point.

Dermed har Norge nu to point efter tre kampe, mens Rumænien har fire point i lige så mange kampe.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Sand

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 19. juni
Tirsdag 18. juni