LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Rumænsk offensivspiller forlader Esbjerg

| NordicBet Liga | 1 kommentar
Rumænsk offensivspiller forlader Esbjerg
Foto: Getty Images

Infoboks

Esbjerg fB - Kolding IF
Træningskamp (22/01)
bet365 1,50 4,50 4,50
NordicBet 1,51 4,65 4,75

Se Premier League og meget mere fodbold

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Esbjergs sportsdirektør Ted van Leeuwen understreger, at han forventer fremgang i foråret, når de nye spillere er faldet bedre til. Rumænske Nicu Carnat tager tilbage til Wolverhampton.

Nedrykkede Esbjerg overvintrer på fjerdepladsen i 1. division med 31 point for 19 kampe, og sportsdirektør Ted van Leeuwen medgiver, at der med rette kan forventes mere af holdet.

- Vi har kvaliteterne i truppen, men der er flere faktorer som gør, at vi ikke har det antal point, som vi burde. Nogle af spillerne fik vi sent ind på holdet, og spillere som Oti og Yakovenko var skadede, da de kom, ellers havde vi slet ikke haft mulighed for at tiltrække dem, siger Van Leeuwen til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Vi har også haft brug for at tilpasse os rytmen i NordicBet Ligaen, som er meget anderledes end i Superligaen, og i denne række handler det meget om at vinde duellerne og få fat i andenboldene. Det kan man se, at Vejle for eksempel er mere vant til, og man ser i mange lande, at det er typisk for nedrykkere.

Hollænderen vil ikke spå om klubbens aktiviteter i januar, men sikkert og vist er det, at den 19-årige rumænske offensivspiller Nicu Carnat forlader klubben.

- Jeg forventer mig mere af holdet, og flere af dem, der kom til sidste sommer, har haft tid til at falde til. Transfervinduet i januar er et lotteri, så det vil jeg ikke spå om, men det er sikkert, at Nicu Carnat forlader os og tager tilbage til Wolwerhampton.

- Han har været fremtrædende på U19-holdet, men han var hentet til førsteholdet, og når han ikke får mere spilletid, så giver det ikke mening at beholde ham, siger Van Leeuwen.

Carnat nåede tre indhop for Esbjerg.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikael Blond

1 kommentar

EfB 1924 11:48          
Skam det ikke var Zivzivadze. Han er fandme ringe.
Tirsdag 22. januar
Mandag 21. januar