LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Rummenigge afviser Lewandowski-salg

| Bundesliga | 15 kommentarer
Rummenigge afviser Lewandowski-salg
Foto: Getty Images

Infoboks

Bayern München - Hertha Berlin
Bundesliga (23/02)
bet365 1,16 6,50 17,00
NordicBet 1,20 7,35 13,50
Oddset 1,18 7,00 12,50

Se Sevilla - Lazio

Stream live på Eurosport Player

Advertisement
Robert Lewandowski har ytret ønske om et klubskifte, men bestyrelsesformand Karl-Heinz Rummenigge afviser blankt et salg.

Bayern München-træner Niko Kovac kunne tirsdag meddele, at Roberto Lewandowski har ytret ønske om et klubskifte, men den nyudnævnte cheftræner udtrykte intet ønske om at lade den polske angriber smutte denne sommer.

Det samme gælder klubbens bestyrelsesformand, Karl-Heinz Rummenigge. Han slår fast, at Lewandowski ikke er til salg - uanset prisen.

- Vores døre forbliver lukkede. Den topkvalitet, som vi har her i Bayern München, vil blive her, siger han ifølge Sky Sports til München-avisen TZ.

- Med Robert vil vi helt klar prøve at sende et signal til folk inde og uden for klubben om, at Bayern München er anderledes fra klubber, som bliver svage, når visse summer bliver nævnt.

- Vi er meget tilfredse med Robert, og på hans position er der kun meget få andre, der kan sammenlignes med ham. Så det er ikke i vores interesse at give ham videre - selv ikke hvis nogen smider 750 millioner eller 1.1 milliard på bordet for ham.

29-årige Robert Lewandowski blev i sidste sæson Bundesliga-topscorer med 29 mål. Han har kontrakt med Bayern München frem til 2021.

Se Sevilla - Lazio Stream live på Eurosport Player
Advertisement

Af Casper Dalsten

15 kommentarer

VSTGN4EVIGT 18:27          
750 mil var måske også lige lovlig lidt for en spiller i hans kaliber taget markedet i betragtning
Finesse 18:29          
750 millioner for en spiller med et år tilbage, ville være dumt at sige nej til. Men Bayern plejer jo ikke rigtig at gå på kompromis med sådanne sager og så er penge jo ikke noget de mangler. Men altså så mister de ham for 0 kr næste år og så er alle glade. Pånær Bayern
TimE 18:35          
Tror du skal kigge på hans kontraktlængde igen. Den går til 21.
Lindhardt 18:58          
Han skulle ha været til real for et par år siden,men det ser ud som om han ender sine fodbold dage i Tyskland
Finesse 19:06          
My bad. Var sikker på den løb ud om et år .
Peter Nielsen 19:07          
Det er fair nok at insistere på at beholde sine bedste spillere også selv om spilleren gerne vil prøve en anden liga. Ikke specielt sympatisk på den måde at blokere for et skifte, men naturligvis helt fair.

Det sender et signal om at i Bayern vil man holde på sine bedste spillere og kun lade dem gå hvis der kan findes et alternativ på pladsen af mindst samme kaliber.

Dog synes jeg også det sender et signal om at i Bayern er vi lidt ligeglade med hvad du gerne vil som spiller, vi tænker kun på klubben. Allerede et godt stykke inden transfervinduet ytrede Lewandowski ønsket om at prøve noget andet. Bayern har haft tid nok til at finde en løsning. Håber ikke Bayern er helt så firkantede overfor Lewandowski som de lyder her. Synes det lyder en tand for meget *kæft trit og retning, du har bare at rette ind*

Bayern skal naturligvis tænke på klubben først. Umiddelbart lyder det bestemt ikke som om at Bayern "bare" forsøger at presse prisen op, men mere som en 100% klar afvisning af alle klubber der måtte overveje et bud på Lewandowski.
Lars Mexico 19:20          
"Dog synes jeg også det sender et signal om at i Bayern er vi lidt ligeglade med hvad du gerne vil som spiller, vi tænker kun på klubben. Allerede et godt stykke inden transfervinduet ytrede Lewandowski ønsket om at prøve noget andet. Bayern har haft tid nok til at finde en løsning. Håber ikke Bayern er helt så firkantede overfor Lewandowski som de lyder her. Synes det lyder en tand for meget *kæft trit og retning, du har bare at rette ind*

Øhhhh spilleren har selv skrevet under? stop tuderiet!

Når det så er sagt - afsted med ham
Onsdag 20. februar
Tirsdag 19. februar