Luk

Rusland-chef: Unfair vi ikke får fans i Parken

| EM | 26 kommentarer

Infoboks

Danmark - Færøerne
VM Kvalifikation UEFA Gruppe F (12/11)
Oddset 1,05 12,00 35,00

Rusland-træner Stanislav Cherchesov mener, det er unfair, at der ikke må komme russiske fans i Parken, men det bliver ikke noget problem, fastslår han.

Rusland kigger mandag aften forbi Parken til den sidste og afgørende gruppekamp ved EM, som står mod Danmark.

Russerne har spillet hjemme i Sankt Petersborg i de første to kampe, ligesom de ved VM i 2018 spillede på hjemmebane.

Derfor er det en uvant situation for Rusland at skulle spille på udebane, og landstræner Stanislav Cherchesov ærgrer sig over, at der ikke kommer russiske fans på lægterne.

- Det bliver vores første udekamp i de sidste to slutrunder, og det bliver derfor uden vores fans. Men det bliver ikke noget problem, siger Stanislav Cherchesov ifølge Reuters.

- Vi har ikke benyttet os af ordet 'problem' i de sidste fem år, så det bliver bare en situation, og vi ved, hvordan vi skal håndtere den.

- Vi ærgrer os over, at der ikke må komme russiske fans på stadion. På en måde er det unfair, men situationen i verden er kompleks. Situationen her i Danmark tillader dem ikke at komme ind, og det kan vi ikke gøre noget ved.

Kampen mellem Danmark og Rusland spilles klokken 21.00.


Af Sara Margren

26 kommentarer

Olympianeren89 07:01          
Det er også unfair, at russerne skal krænke det danske luftrum.
daddysalle 07:20          
Ingen ville kunne høre dem alligevel.
CopenhagenNoice 07:33          
En kæmpe lettelse for de øvrige fans samt dansk politi, ikke at have Putins udsendte neandertalere rendende rundt i Københavns gader og stræder.
VIF57 07:36          
Klag til jeres diktator i Kreml…
Romeo Detlev 07:45          
Jeg håber vores roligans blæser russerne ud i aften. Der er brug for det som aldrig før
fetaehhgodt 07:54          
Læste en anden artikel (Ekstra bladet) hvor de spurgte nogle russiske journalister om russernes chanser. De var nu utroligt sympatiske. De anså Danmark som stor favorit. Men sagde også at Rusland var meget svingende og kunne spille både dårligt og godt.

Lad os håbe det ikke er en af de få gange i aften, de præsterer godt.

Journalister havde ellers masser af lovord til det danske landshold. Hvor de storroste det spil de havde både mod Belgien og også Finland. Og det kun var utur de ikke havde poing nu.
Man har ikke hørt meget fra andre lande om Danmarks spil.
Konsulenten 08:01          
Ligegyldigt om vi blæser dem ud, Belgien skal stadig vinde og de skifter på 9 pladser med bla Lukaku på bænken, hvis finnerne klarer x er vi højst sandsynligt ude selvom vi vinder
Mandag 18. oktober