Luk

Rusland fortsat etter - Kroatien vandt sikkert

| VM | 1 kommentar

Alle holdene i gruppe H var i aktion tirsdag aften, og efter kampene topper Rusland fortsat gruppen.

I gruppe H i VM-kvalifikationen var samtlige hold i aktion. Kroatien skulle tage revanche mod Slovenien, som sejrede med 1-0 tilbage i marts.

Kroaterne startede bedst på hjemmebanen. 33 minutter var spillet, da Marko Livaja scorede med hovedet på en ripost, og så var det op til Slovenien at jagte.

Men det var en sværere opgave end som så.

For 33 minutter senere i anden halvleg fordoblede Mario Pasalic føringen. En tværaflevering fra Ivan Perisic endte for fødderne af Pasalic, der nemt kunne sende kuglen i kassen.

I fire minutters overtid scorede Nikola Vlasic til 3-0. Siden forblev det målløst, og Kroatien er derfor fortsat på andenpladsen i gruppe H.

Andetsteds skulle Rusland forsøge at holde fast i førstepladsen, som de var indehaver af på en bedre målscore end kroaterne. 

Det skulle ske mod Malta, der sammen med Cypern befinder sig i bunden, og russerne kom i gang uden de store problemer.

Efter blot 10 minutter var Fedor Smolov på pletten. En stor fejl i Maltas defensiv resulterede i, at russeren kunne opsnappe bolden og nemt sende bolden i nettet.

Først i det 84. minut blafrede nettet igen. Zelimkhan scorede til slutresultatet 2-0.

I den sidste kamp i gruppen mødte Slovakiet Cypern, der på papiret var en overkommelig opgave for slovakkerne.

Men det var først efter 55 minutter, at det lykkedes hjemmeholdet at bringe sig foran. Ivan Schranz snød keeperen, og så var stillingen 1-0.

I det 78. minut udbyggede Martin Koscelnik føringen. En 2-0-sejr til Slovakkerne.


Af Rasmus Glud
Torsdag 28. oktober
Onsdag 27. oktober