Luk

Rutinerede Real har overhånden mod PSG

| Champions League | 0 kommentarer

Infoboks

Nice - PSG
Ligue 1 (18/10)
bet365 7,50 4,50 1,44
NordicBet 7,25 4,70 1,42
Oddset 7,00 4,60 1,43

Real Madrid har statistikken på sin side mod PSG, der har forsømt at leve op til de høje forventninger i Champions League.

Onsdag aften tørner PSG og Real Madrid sammen i Champions League, og for begge mandskaber er der revanche til gode i turneringen i denne sæson.

Begge klubber røg således ud af ottendedelsfinalerne sidste år. PSG havde vundet 2-0 på Old Trafford, men Manchester United vandt 3-1 i returkampen og sendte den franske storklub ud på sensationel vis.

Real Madrid måtte lade livet til Ajax, selvom kongeklubben havde vundet 2-1 over Ajax i den første kamp. Men på Bernabeu blev det til et vildt 1-4-nederlag, som sendte Real ud af turneringen.

Real Madrid har statistikken med sig
Fire af de seneste otte indbyrdes kampe er endt med en Real Madrid-sejr – herunder de tre seneste opgør. PSG har to sejre, mens de sidste to er endt uafgjort.

Real Madrid har scoret 11 mål i de otte kampe, hvilket er to mere end PSG.

Seneste møde mellem de to klubber var i 2017/18, hvor Real Madrid vandt 3-1 i Spanien og 2-1 i Paris i en sæson, hvor holdet endte med at gå hele vejen og vinde turneringen.

Real Madrid går ind til deres europæiske kampagne nummer 50, og det er flest af alle hold.

PSG har ikke indfriet forventningerne
PSG er i Champions League for ottende gang i træk, men det er blevet til et exit i ottendedelsfinalerne de seneste tre sæsoner – og i kvartfinalen i de fire foregående sæsoner.

I sidste sæson sluttede PSG ellers øverst i deres gruppe med Liverpool, Napoli og Røde Stjerne, men endte som bekendt med at ryge ud til Manchester United, selvom de havde vundet det første opgør.

Klubben har blot vundet fire af deres seneste 11 Champions League-kampe, selvom de har scoret i de seneste 24 opgør i turneringen.

PSG har desuden ikke holdt et clean sheet i sine seneste seks hjemmekampe i Champions League.

Begge hold er ramt af mandefald
Real Madrid må undvære spillere som Luka Modric, Marcelo og Isco på grund af skader, mens Sergio Ramos og Nacho har karantæne.

PSG er uden Kylian Mbappé og Edison Cavani, der genoptræner efter skader, mens Neymar sidder ude med karantæne.

Kampen mellem PSG og Real Madrid fløjtes i gang klokken 21.00.

Kilde: uefa.com


Af Sara Margren

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Fredag 18. oktober
Torsdag 17. oktober