Luk

Rygaard med sit første mål i nedtur for Lodz

| 1. Division | 0 kommentarer

Infoboks

Sandecja Nowy Sacz - LKS Lodz 2-1
1. Division
33' 1-0 Kamil Ogorzaly
63' 1-1 Mikkel Rygaard
90' 2-1 Michal Piter-Bucko

Mikkel Rygaard scorede lørdag eftermiddag sit første mål for LKS Lodz, da de tabte med 1-2 til Sandecja i den polske 1. division.

Tilbage i januar skiftede Mikkel Rygaard FC Nordsjælland og 3F Superligaen ud med LKS Lodz og den polske 1. division, og efter fem kampe lykkedes det endelig for danskeren at komme på måltavlen for sin nye klub.

Lørdag tørnede de sammen med Sandecja, som blot lå på en 14. plads, og derfor lignede det en overkommelig modstander for Rygaard og co., som lå på en tredjeplads og kæmper med om oprykning.

Topholdet fra Lodz kom dog bagud efter 33 minutter, da Kamil Ogorzaly scorede kampens første mål, men så var det også blevet tid til en danskerscoring i den polske 1. division.

18 minutter efter pausen formåede Rygaard nemlig at udligne for gæsterne, da han scorede sit første mål i polsk fodbold. Desværre for danskeren viste det sig, at scoringen ikke ville blive nok.

I overtiden dummede de sig nemlig, da de begik et klodset straffespark, som Michal Piter-Bucko sikkert scorede på efterfølgende, og derfor endte det med et 1-2-nederlag til Rygaard og LKS Lodz.

30-årige Mikkel Rygaard har kontrakt med LKS Lodz frem til 2024.

 


Af Raymund Nelausen
Lørdag 22. januar
Fredag 21. januar