Luk

Rygaard: Vi var uhyggelige på omstillingerne

| 3F Superliga | 6 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (04/02)
Bet25 3,05 3,45 2,32
Oddset 3,05 3,65 2,25
bet365 3,20 3,40 2,20

Mikkel Rygaard glæder sig over FC Nordsjællands evner på omstillingerne, som de udnyttede ved flere lejligheder i 3-1-sejren over AGF.

FC Nordsjælland scorede to mål på kampens første tre minutter i opgøret mod AGF, som værterne vandt med 3-1 på hjemmebane.

I løbet af kampen formåede værterne at true AGF på omstillinger ved flere lejligheder, og det blev afgørende, mener Mikkel Rygaard.

- Vi spillede godt uden om det pres, de prøvede at lægge på os. Og så var vi uhyggelige på omstillingerne. Det gjorde nok, at vi vandt kampen. Jeg synes også, at vi stod rigtig godt defensivt. Specielt i anden halvleg så det rigtig godt ud, siger han til TV3 Sport.

FC Nordsjælland har hentet størstedelen af deres point på hjemmebane denne sæson, og det er der en god grund til, mener Mikkel Rygaard.

- På hjemmebane kan vi spille hurtig fodbold i forhold til nogle af de andre græsplæner, vi kommer ud på, som er lidt sværere. Her skal modstanderen ud og løbe meget, og det er de ikke så glade for, så jeg tror, vi har en rigtig stor fordel i at spille hurtigt på det her tæppe, fortæller han.

Med sejren kravler FC Nordsjælland op på fjerdepladsen med fire point op til FC Midtjylland på førstepladsen.


Af Lasse Rene

6 kommentarer

Baum 20:32          
Ja i stod godt defensivt i 2. halvleg, men at sige i er uhyggelige på omstillinger?? I havde nogle omstillinger, men scorer da ikke på dem (2. Mål blev da ikke scoret på en omstilling gjorde det?)

Men det hele bliver selvfølgelig også lidt lettere med 2-3 mål foræret, så i kan stå tilbage med 6 mand.
TillykkemedLetbanen 20:34          
Aaahh. I får to kæmpe foræringer og målet til 2-0 kan i godt kalde en omstilling men også stor AGF fejl. Så har du rigtig nok et flot skud få sek. inde i anden halvleg. Ellers husker jeg ikke de vilde chancer på omstillinger udover et farligt skud og eneste chance i 1. halvleg udover målene. Så har i en gigantisk friløber chance ved 3-1, men det var vist bare flot opspil. Hvis holdene havde kendt sin besøgelsestid, så var den sluttet 4-4
LukeDanDuke 20:34          
FCN var ikke uhyggelige på nogle parametre. AGF var piv hamrende elendige.

Både FCN og AGF skal stramme sig gevaldigt an hvis de vil i top 6.
Kåssådehvie 20:39          
Absurd udtalelse. De er uhyggelioge på den ene kontra der giver en kasse.....derudover skaber AGF dobbelt så mange store chancer som FCN. Uden de to foræringer, havde de ikke vundet. Var faktisk lidt skuffet over at de ikke var bedre på omstillingerne, for vi lå højt og de havde omstillinger......men var netop IKKE uhyggelige i dag.
Jul 07:58          
Hvis et hold presses til at begå fejl, må det da være det andet holds fortjeneste...
femmerbolden 17:27          
Kampen starter når opmanden lader ærten i fløjten rulle. Det registrerede spillerne fra AGF ikke, og i det andet minut var stillingen 2-0 til de vakse folk fra Nordsjælland. Nærbilleder af David Nielsen i forbindelse med de 2 scoringer signalerede tydeligt, at heller ikke han var klar over startsignalet var givet.
Historien om en " lille og vågen ". Morsomste åbning på en kamp i Superligaen i adskillige år!
Onsdag 27. januar