Luk

Rygtes til Arsenal: BVB-chef vil tale med Götze

| Bundesliga | 10 kommentarer
Rygtes til Arsenal: BVB-chef vil tale med Götze
Foto: Getty Images

Dortmund-sportsdirektør Michael Zorc siger, at han i starten af den nye sæson vil tage en sludder med Mario Götze, som sættes i forbindelse med Arsenal.

Mario Götze er på det seneste blevet sat i forbindelse med et skifte til Arsenal, men i Dortmund tager man rygterne meget roligt.

Det slår sportsdirektør Michael Zorc fast.

- Vi har hørt rygter fra England i flere år. Som altid er vi meget afslappede, for vi har en fin dialog med Marios far og agent.

- Mario er ikke kommet til os med et ønske om at komme væk. Vi sætter os ned i starten af den nye sæson, siger Michael Zorc ifølge bulinews.com til Bild.

Mario Götze har kontraktudløb i Dortmund næste sommer.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

10 kommentarer

Edinho 09:35          
Hold, hold, hold. Hvis vi havde brug for over-the-hill buttede drenge, ville vi have hentet Jan Mølby for længst.
Landskinken 09:54          
Tænker nærmere at det er imponerende hvis Arsenal i deres sørgelige forfatning er i stand til at nappe en klassespiller som Götze. Nu hvor Ramsey er fortid og specielt hvis de mister Lacazette.
Lollywood 09:55          
Santi 2.0
nissemand 09:57          
Mario G. til Arsenal? Det må være en gevaldig and. Manden har stort set intet præsteret siden 2014! Hvis ikke, bliver jeg sgu da nødt til at søge stillingen som sportsdirektør og "indkøber" i The Gunners.
Jiggs 10:09          
Ja god ide ud med özil og ind med Götze.
mexicoz 10:11          
Som Dortmund-fan kan jeg bare sige, at det ville ikke gøre mig det fjerneste. Han har intet præsteret siden sin retur til klubben, og at Arsenal skulle være interesserede i ham har jeg svært ved at forstå. Men kan vi tjene en skilling på ham, så fred være med det
Anders And 10:15          
Amen altså! Det er forhåbentlig en kæmpe and. Götze har ikke været sig selv siden sit sygdomsforløb og Dortmund-retur. En spiller, der ikke er garanteret starter i Dortmund, efterhånden er oppe i årene og som har et helbred, hvor han ikke kan spille alle kampe, skal vi simpelthen ikke til Arsenal!

Hvis han bliver hentet ind, så kan jeg simpelthen ikke mere...
Onsdag 19. juni
Tirsdag 18. juni