Luk

Rygtetid: Agüero et lægetjek fra Barcelona

| International | 30 kommentarer

Infoboks

Wuppertal - Bochum
DFB Pokal (07/08)
bet365 9,50 5,50 1,25

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Agüero til lægetjek i Barcelona mandag

Sergio Agüero spillede lørdag sin sidste kamp for Manchester City, da klubben skuffende tabte Champions League-finalen med 0-1 til Chelsea.

Rygterne har længe villet vide, at Agüeros næste destination bliver FC Barcelona, som han kan skifte til på en fri transfer, og mandag kommer det meget tæt på at blive en realitet.

Ifølge det spanske medie Sport skal Agüero igennem et lægetjek i Barcelona mandag morgen, hvorefter han flyver til Argentina for at forberede sig på VM-kvalifikation og Copa America med landsholdet.

Sport tilføjer dog, at skiftet også afhænger af klubikonet Lionel Messis fremtid i Catalonien.

Tom van Weert skifter til græske NFS Volos

AaB-angriberen Tom van Weert har denne sommer kontraktudløb med den nordjyske klub. 

Foråret igennem har det svinget frem og tilbage, i forhold til om det skulle lykkes at finde en aftale.

Nu skriver det hollandske medie BD, at det ikke bliver til en aftale. I stedet fortsætter angriberen hos græske NFS Volos, der altså henter den 30-årige hollænder på fri transfer.

FC Barcelona vil have Pep Guardiola retur

Ifølge den Barcelona-baserede avis Sport, så er Pep Guardiola øverst på ønskesedlen hos præsidenten Joan Laporta. Laporta overtog præsidentposten i foråret, og han er derfor i gang med at sætte sit Barcelona-hold. 

Her skulle han ifølge spanske medier have fortalt nuværende cheftræner Ronald Koeman, at man i de kommende 10-15 dage afsøger markedet for mulige træneremner.

Den tidsramme skulle være nøje valgt i forhold til, at Pep Guardiola lige nu vil fokusere på lørdagens Champions League-finale med Manchester City. 

Den spanske træner forlængede sin kontrakt med englænderne til 2023 i november, men den spanske avis spekulerer i, at der er en klausul, der kan gøre en retur til Barcelona mulig. 

I 2008 var det også Laporta, der forfremmede Guardiola til cheftræner for Barcelona, hvilket førte til klubbens mest succesfulde periode. 

Liverpool lurer på Leicester-midt

Liverpool har sagt farvel til Georginio Wijnaldum og skal finde en erstatning for hollænderen, og ham kan de meget vel finde i Leicester.

Het Nieuwsblad skriver således, at Youri Tielemans står højt på Liverpools liste over mulige afløsere til Wijnaldum.

Jürgen Klopp har tidligere hyldet Tielemans for hans kvaliteter, og belgieren skulle også have interesse fra Manchester United.

Joachim Andersen er første prioritet til Tottenham-forsvaret

Joachim Andersen har i den seneste sæson været udlejet til Premier League-klubben Fulham, men det ophold endte i en nedrykning trods personlig succes for den danske midtstopper.

Mens Andersen ikke bliver i Fulham, så kan noget tyde på, at han fortsat bliver boende i London.

Ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano er Andersen nemlig Tottenhams første prioritet, når det kommer til transfers til midterforsvaret denne sommer, og Romano har tidligere berettet, at Andersen gerne vil blive i Premier League.

Ifølge Romano må Andersen, der er ejet af Lyon, vente lidt på, at Tottenhams bestyrelse får styr på træner-situationen, inden ledelsen vil beslutte sig omkring nye signings.

BIF-tysker er et tema i Bochum

Anthony Jung har kontraktudløb med Brøndby til sommer, og pilen peger umiddelbart mod et exit.

Jung sættes nu i forbindelse med Bochum, som også var inde i billedet i januar 2020, hvor det også lignede et blå-gult farvel.

Det er mediet Fussballtransfers.com, der mener at vide, at Bundesliga-oprykkerne Bochum har øjne på Jung som mulig forstærkning denne sommer, hvor han altså kan erhverves gratis.

Roma og Mourinho bejler til Eden Hazard

Eden Hazard har ikke været nogen stor succes i sine to sæsoner i Real Madrid, og derfor har der på det seneste været spekuleret i belgierens fremtid.

Nu melder det italienske netmedie Calciomercato så om interesse fra Serie A-klubben Roma, hvis ejere skulle forberede et stort indkøb, som man gerne vil offentliggøre inden sommerens slutrunde.

Her nævnes Eden Hazard som et muligt emne gennem en lejeaftale, hvor Real Madrid skulle dække en del af belgierens løn.

I Roma ville han blive genforenet med hans tidligere cheftræner Jose Mourinho, der bliver Roma-træner i den kommende sæson.

Pochettino rygtes i chok-retur til Spurs

Tottenham skal ud og finde en ny manager, efter klubben for nyligt fyrede Jose Mourinho, og en gammel kending er angiveligt på blokken.

Tabloidavisen The Sun - hvis troværdighed ikke altid er helt i top - skriver således, at klubben overvejer at hente Mauricio Pochettino tilbage til klubben.

Pochettino er godt nok ansat i PSG nu, men Tottenhams formand, Daniel Levy, overvejer angiveligt at lokke ham retur, og argentineren vil ifølge avisen 'elske at få en chance mere' i Tottenham.

Pochettino skulle således ikke være helt tilfreds i PSG, især ikke efter at mesterskabet gik til Lille.

Duelund smidt på transferlisten i Dynamo Kiev

23-årige Mikkel Duelund har ikke fået det ophold i Dynamo Kiev, som han håbede på, da han skiftede fra FC Midtjylland i 2018.

Duelund har været meget uheldig med skader, hvilket betyder at danskeren blot har spillet 26 kampe for klubbens førstehold, og nu lader det til, at Dynamo Kiev ikke har mere tålmodig i forhold til at få opholdet til at blive en succes.

Ifølge telegram-mediet Dynamo Kiev Inside er Duelund nemlig blevet sat til salg og således tilføjet til transferlisten.

Mediet forventer dog, at det kan blive svært for Dynamo Kiev at få de cirka 22 millioner kroner, som klubben angiveligt kræver, og derfor kan det ende med en lejeaftale.

Duelund har to år tilbage af kontrakten med den ukrainske klub.

Barcelona holder øje med Robin Gosens i Atalanta

Joakim Mæhles konkurrent på den ene af de to backer i Atalanta, Robin Gosens på venstresiden, har angiveligt gjort det så godt, at Barcelona har fået øjnene op for tyskeren.

Det spanske medie Sport skriver nemlig, at klubben har besluttet at omdanne sin trup fuldstændigt, og derfor skal der konkurrence til Jordi Alba på venstrebacken, hvorfor Gosens nu er interessant for den spanske klub, som endte treer i La Liga.

Ifølge Sport bliver det dog ikke uden konkurrence, hvis Barcelona skulle beslutte at gå efter Gosens. Juventus, Inter og Milan skulle have kontaktet hans lejr, ligesom Manchester City også er interesseret, ifølge Sport.

Gosens koster angiveligt 300 millioner kroner, men Atalanta skulle også være åben overfor byttehandler.

Barcelona skulle også holde øje med Jose Gaya og Angelino fra RB Leipzig til venstrebacken.

Sidste uges rygter

Liverpool forbereder bud på Griezmann

Der kan være en ganske opsigtsvækkende transfer på vej melle Barcelona og Liverpool, hvis man skal tro det spanske medie El Gol Digital.

Mediet skriver nemlig, at Liverpool skulle være i gang med at forberede et bud på 370 millioner kroner, og det skulle lokke Barcelona, der kæmper med klubbens finanser.

Liverpool-manager Jürgen Klopp skulle angiveligt være en stor fan af franske Griezmann, og således skulle Merseyside-klubben være villige til at smide et betydeligt beløb efter Barcelona-angriberen. Det skriver avisen.

Lokalavisen Liverpool Echo mener, at argumentet omkring Klopp er noget usandsynligt, men fremhæver i sin omtale, at det ikke er første gang, at Griezmann sættes i forbindelse med klubben.

El Gol Digital skriver desuden, at Atletico Madrid også skulle overveje at hente Griezmann tilbage til klubben.

FC København jagter Daniel Wass

Denne sommer forventes at blive travl i FC København, hvor flere spillere kan komme og gå, og ifølge et spansk lokalmedie jagter løverne den tidligere Brøndby-profil Daniel Wass.

Valencia-mediet Superdeporte erfarer, at FCK er kommet med et tilbud til Wass, men at La Liga-klubben ikke umiddelbart har planer om at sælge.

Avisen skriver, at FCK er i stand til at tilbyde en attraktiv pakke til Wass både angående kontraktlængde og løn, hvilket dog ikke bliver uddybet nærmere.

31-årige Wass har et år tilbage af sin kontrakt i Valencia, hvor danskeren har slået sine folder siden 2018.

Agüero og Depay på vej til Barca

Manchester City-ikonet Sergio Agüero har været sat i forbindelse med et skifte til Barcelona, og nu ser det ud til, at der er kommet skub i tingene.

Den altid velinformerede transferjournalist Fabrizio Romano skriver således på Twitter, at Agüero ventes at takke ja til en kontrakt til juni 2023 med Barcelona, og han håber at færdiggøre skiftet efter Champions League-finalen.

Barcelona skulle også have tilbudt Lyon-angriber Memphis Depay en kontrakt til enten 2023 eller 2024.

Både Agüero og Depay har kontraktudløb til sommer og kan derfor erhverves gratis.

Jess Thorup er på blokken hos HSV

Ifølge den tyske sportsavis Bild er FC København-træner Jess Thorup på den interne liste over mulige kandidater til det ledige trænerjob hos HSV.

Klubben fyrede den 3. maj cheftræner Daniel Thioune, hvorefter Horst Hrubesch overtog midlertidigt for resten af sæsonen. 

HSV rykkede i 2018 ned fra den bedste tyske række, og de har sidenhen jagtet oprykningen, men det er hidtil glippet i de tre seneste forsøg.

Jess Thorup er dog ikke den eneste på listen, der også tæller assistenttræner i FC Nürnberg, Tobias Schweinsteiger, der er bror til Bastian Schweisteiger, og Tim Walter, der har været cheftræner i Stuttgart senest. 

Daniel Levy værdisætter Kane til 1,3 milliarder

Mandag aften kunne Sky Sports berette, at Harry Kane havde gentaget sit ønske om at ville videre fra Tottenham til sommer.

Samme historie bringer avisen The Telegraph, der også skriver, at Harry Kane ikke har indgivet et transferønske, og det skulle fortsat være uklart, om Kane ønsker at gå den vej, hvis formanden Daniel Levy skulle beslutte sig for at holde på Kane mod angriberens vilje.

Ifølge avisen kræver det et bud af de større, hvis Levy skal sælge 27-årige Kane, der har tre år tilbage af kontrakten. Levy skulle nemlig vurdere, at Kane har en værdi af godt 1,3 millarder kroner.

Overfor Sky Sports ville Tottenham ikke kommentere på historien om Kanes gentagne ønske om at komme videre i karrieren.

Noget kunne dog tyde på, at Spurs-formanden er åben overfor et salg, da Sky Sports skriver, at Tottenham er begyndt at forhøre sig hos mulige erstatninger.

Manchester United overbyder Ajax for Kamaldeen

Ajax har længe lignet favoritterne til at vinde kampen om Kamaldeen Sulemana, men skal man tro Football Insider, fører Manchester United nu jagten på FC Nordsjælland-stjernen.

Mediet erfarer, at United mødtes med FCN mandag og har taget førerpositionen ved at overgå Ajax' tilbud på 12 millioner pund, der svarer til 104 millioner kroner.

Det forlyder ikke, hvor meget Manchester United har budt, men det skulle altså være nok til at feje Ajax' bud af bordet.

Kamaldeen Sulemana har kontrakt til december 2024 i FC Nordsjælland og bekræftede for nylig interessen fra Manchester United og Ajax. 

Ghaneseren slog desuden fast, at han føler sig klar til at tage næste skridt denne sommer.

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Jonas Dalgård
Torsdag 5. august
Onsdag 4. august