Luk

Rygtetid: Lazio vil have FCK-stopper

| International | 14 kommentarer
Derfor måbede Nicolai Boilesen over FCK's køb af Dame N'Doye
Boilesen i 'Sat Af': Derfor kan Eriksen blive en succes i Real Madrid
'Den hårdeste periode i mit liv' - nu taler FCK-stjerne om dengang, hans nyfødte datter kæmpede for sit liv
Boilesen fortæller: Riddersholm satte mig på venstre back for første gang - overfor Hazard
Hvem er Aaron Wan-Bissaka? Her er alt du skal vide om Uniteds nye darling
Rygtetid: Lazio vil have FCK-stopper
Foto: Getty Images

Infoboks

FC København - AGF
Superligaen Grundspil (19/07)
bet365 1,40 4,75 7,50
NordicBet 1,44 4,85 7,00
Oddset 1,45 4,60 6,70

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk. 

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter, indtil transfervinduerne lukker.

Lazio har set sig varm på Vavro

Ifølge det italienske medie Tuttomercatoweb har Lazio set sig varm på FC Københavns slovakiske forsvarsspiller Denis Vavro.

Mediet, der ikke har den største troværdighed, skriver, at FC København forlanger i omegnen af 75 millioner kroner for Vavro, der har tre år tilbage af sin aftale med københavnerne.

Ifølge Tuttomercatoweb har også Watford vist interesse for forsvarsspilleren, der tidligere er blevet sat i forbindelse med Lazios rival AS Roma.

Wilfried Zaha foretrækker Arsenal

Crystal Palace-stjernen Wilfried Zaha vil gerne væk fra klubben, og han foretrækker at skifte til Arsenal, skriver BBC.

Det normalt meget troværdige medie skriver, at Crystal Palace forlanger helt op mod 667 millioner kroner for spilleren, men det skulle angiveligt ikke afskrække Arsenal.

Ifølge BBC skal Arsenal dog sandsynligvis have solgt nogle spillere, før klubben har råd til 26-årige Zaha.

Wilfried Zaha har tidligere udtalt, at han gerne vil spille på højeste niveau, kæmpe med om trofæer og prøve kræfter med Champions League. Den turnering er Arsenal dog ikke kvalificeret til i næste sæson.

Crystal Palace lurer på Mignolet

Crystal Palace overvejer at hente den belgiske målmand Simon Mignolet, der i øjeblikket frister tilværelsen som reserve i Liverpool, skriver Evening Standard.

Den normalt meget velunderrettede medie skriver, at Mignolet koster i omegnen af 67 millioner kroner, og den pris skulle Palace angiveligt være fristet til at give.

Ifølge mediet viser Brighton også interesse for Mignolet, mens klubber i Tyskland og Frankrig også følger hans situation med interesse.

Real Madrid lurer på Ajax-stjerne

Real Madrid er ifølge Marca fortsat interesserede i at hente Paul Pogba til klubben, men spanierne arbejder også med en plan B. 

Ifølge Marca er backupplanen at hente Donny Van de Beek i Ajax for omkring 450 millioner kroner. 

Christian Eriksen er også flere gange blevet nævnt som et emne i Real Madrid, men ifølge Marca kigger Real andre steder hen, da cheftræner Zinedine Zidane ikke er varm på danskeren. 

Tottenham sætter klubrekord for Lyon-stjerne

Tottenham er ifølge Sky Sports enige med Lyon om et køb af midtbanespilleren Tanguy Ndombele.

Ifølge mediet sprænger Tottenham i den grad banken, da den 22-årige franskmand menes at koste 65 millioner pund (godt 542 millioner kroner), hvilket er ny klubrekord.

Midtbanespilleren gennemgår i de følgende dage et lægetjek og ventes at underskrive en femårig aftale i Tottenham.

Lyon hentede Ndombele i Amiens sidste sommer for 7 millioner pund, og han har været rygtet til Manchester United, PSG og Juventus foruden Tottenham.

Buffon vender tilbage til Juventus

Gianluigi Buffon står uden kontrakt, efter hans aftale udløb i PSG, og målmanden rygtes nu retur til Juventus, hvor han spillede 17 år.

Sky Italia, der ikke har ry for at være de mest pålidelige, skriver således, at Buffon er klar til at skrive en etårig aftale i Juventus, hvorefter han overgår til en anden rolle i klubben, når han går på pension.

41-årige Buffon har været sat i forbindelse med klubber som FC Porto og Leeds, men målmandens agent har tidligere sagt, at det er vigtigt for veteranen ikke at flytte familien for meget rundt.

På dét punkt ville Juventus give glimrende mening - også med henblik på at sikre en glidende overgang fra spiller til ansat i klubben for Juve-ikonet.

Tirsdagens rygter:

Manchester United lurer på Ben Yedder

Med Romelu Lukaku på vej til Inter skal Manchester United muligvis bruge en ny angriber, og ifølge France Football er sigtekornet blandt andet indstillet mod Sevilla. 

Her løber den 27-årige franske landsholdsbobler Wissan Ben Yedder rundt med en frikøbsklausul på cirka 300 millioner kroner, og det frister United. 

Ben Yedder har lavet 70 mål i 138 kampe for Sevilla. 

Milan vil have Lyon-stjerne

Milan har ifølge France Football udpeget Lyon-stjernen Nabil Fekir som et stort transfermål denne sommer. 

25-årige Fekir er også interesseret i et skifte til den skrantende storklub, der ifølge France Football dog skal finde op til 300 millioner kroner frem for offensivsspilleren. 

Fekir har kun ét år tilbage af sin aftale med Lyon. 

Ranieri er interesseret i Newcastle-job

Italienske Claudio Ranieri er blandt de trænere, der har udtrykt interesse for at afløse Rafael Benitez som manager i Newcastle, skriver Sky Sports.

Premier League-klubben er på jagt efter en ny manager, efter det ikke lykkedes at forlænge kontrakten med Benitez. Ranieri har senest stået i spidsen for Roma i nogle måneder.

Ifølge mediet, der normalt er velunderrettet, har også den tidligere Feyenoord-træner Giovanni van Bronckhorst udvist interesse for Newcastle-jobbet.

Neymar har mundtlig aftale med Barcelona

Det ligner mere og mere, at Neymar er på vej hjem til Barcelona, og tirsdag skriver spanske Sport, at brasilianeren har en mundtlig aftale med klubben.

Ifølge Sport, der ikke vinder førstepladsen som Spaniens mest troværdige medie, har Neymar en aftale om en femårig kontrakt med Barcelona.

Neymar skulle ifølge mediet have takket ja til en aftale, der halverer hans løn fra PSG, fordi han så gerne vil tilbage til Barcelona. Han skulle angiveligt tjent 24 millioner euro pr. sæson, som er tæt på det beløb, han tjente i sin første periode i klubben.

PSG og Barcelona mangler eftersigende stadig at blive enige om en transfersum, men begge klubber ser ud til at kunne se ideen i en handel.

The Independent skriver tirsdag, at PSG har tilbudt Neymar til Manchester United i en byttehandel med Paul Pogba, men det har den engelske klub afvist af økonomiske årsager - og fordi klubben meget gerne vil beholde Pogba.

Tottenham lurer på Skov Olsen

Andreas Skov Olsen kan stå over for et stort skifte denne sommer efter en glimrende sæson i FC Nordsjælland, og nogle af de helt store klubber kigger på den danske komet.

Tirsdag skriver tabloidavisen Mirror, at Tottenham er én af de klubber, der kigger på Skov Olsen, som ifølge mediet skulle være op imod 15 millioner pund værd - svimlende 125 millioner kroner.

FC Nordsjælland menes at kræve 45 millioner kroner for Skov Olsen og skulle tidligere have afvist et bud på 30 millioner kroner, så Mirros prissætning kan FCN vist kun drømme om.

Tidligere har Real Sociedad været meldt interesseret i FCN-kometen, mens også Bordeaux, RB Leipzig og CSKA Moskva skulle have lagt et bud på danskeren tidligere på måneden.

FC København har desuden forhørt sig på Skov Olsen, ligesom der til FC Nordsjællands kamp mod FCK i april var minimum 20 europæiske topklubber til stede på stadion for at se den eftertragtede teenager.

Andreas Skov Olsen har et år tilbage af sin kontrakt med FC Nordsjælland, og et sommersalg ligner derfor det mest oplagte.

Om Rygtetid:

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland.

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Sara Margren

14 kommentarer

Indspark med bolden 10:00          
Velkomnen tilbage Buffon (hvis det holder) til en klublegende og verdens gennem tiderne bedste målmand (jf IFFHS), en kvalitets reserve i 1-2 sæsoner, og så efterfølgende en funktion i klubben -smukt-
nappey 10:10          
Hvor er det vildt. Skal det endelig lykkes at købe en spiller? Og så ligefrem lige præcis dét vi har brug for?
Få så det lægetjek gennemført!
Jogabonita 10:26          
Forstår ikke at flere klubber ikke er ude efter Ndombele. Han bliver et monster!

Klasse køb hvis Tottenham får ham (desværre)
Milanistar 10:28          
Uhh jeg er godt nok ikke glad ved tanken om at skulle smide 300 millioner efter Fekir. Vi er allerede godt dækket ind på positionen og skal helt klart bruge pengene på mere defensivt indstillede midtbanespillere, og så har vi så absolut ikke brug for flere glasben i truppen, end vi allerede har (Calabria, Conti, Bonaventura). Eneste grund til at hente en spiller som Fekir skulle være et salg af Suso, hvor Fekir så skulle benytes som seconda punta ved siden af Piatek. Men selv i dét scenarie mener jeg, at der findes bedre alternativer derude - både økonomisk og hvis man kigger på skadeshistorik.
Armand0 10:54          
præcis mine tanker nappey
Adamantium_1 15:57          
Donny van de Beek til 450 mio. kr. !!!!

Der er da for alvor gået inflation på transfer markedet, der er skruet helt ude af proportioner.

Shit en vild pris på en så gennemsnitlig spiller.
Roberto Pellegris 17:35          
En sådan pris for Zaha er da en stående joke. Englænderne må nedtone deres forventninger til deres landsmænd. Det er jo latterlige beløb for middelmådige spillere.
Fredag 19. juli
Torsdag 18. juli