Luk

Rygtetid: Everton nærmer sig Bayern-spids

| International | 8 kommentarer

Infoboks

West Bromwich - Everton
Premier League (04/03)
Oddset 4,10 3,60 1,90
bet365 4,00 3,60 1,85

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Everton nærmer sig Bayerns Joshua Zirkzee

Bayern Münchens Joshua Zirkzee har spillet fem kampe for førsteholdet i denne sæson, og derfor har det været på tale, at den 19-årige hollænder skal udlejes.

Tidligere har Frankfurt talt varmt om den unge angriber, men ifølge TalkSport kan Everton meget vel snyde Frankfurt for Zirkzee.

Det engelske medie skriver nemlig, at Everton er tæt på en lejeaftale, der også skulle inkludere muligheden for en permanent aftale.

Zirkzee og Everton er ikke ukendte for hinanden, da Zirkzee tidligere har udtalt, at han var tæt på at skrive under med klubben efter et prøveophold, da han var 16 år.

Pochettinos førsteprioritet er Dele Alli

Dele Alli og Mauricio Pochettino arbejde forrygende sammen, da den argentinske træner var i Tottenham, men efter Jose Mourinhos indtog i Spurs er det gået ned ad bakke for Alli.

Men nu kan der være mere spilletid på vej for den engelske offensivspiller, som ifølge transferguruen Fabrizio Romano skulle være førsteprioriteten hos sin tidligere træner i PSG.

Den franske storklub skulle gå efter at leje Alli for resten af sæsonen, og Alli er ifølge Romano ganske interesseret i at komme ud og få mere spilletid, end det er tilfældet i Tottenham.

Tottenham skulle dog ikke være helt varme på ideen om at lade Alli smutte i det resterende af sæsonen, hvor klubben fortsat er med i ligacuppen, FA Cup, Europa League og altså kæmper videre i Premier League.

Indtil videre er det blevet til 472 minutter fordelt på 12 kampe i denne sæson.

Gårsdagens rygter

Serie B-klub ser på dansk U21-midt

Ifølge den italienske transferjournalist Gianluca Di Marzio er Serie B-klubben Lecce interesseret i at hente danske Morten Hjulmand. 

Den unge midtbanespiller er en fast del af Albert Capellas' danske U21-landshold, lige som han er fast mand på holdkortet hos sin østrigske klub Admira Wacker. 

Det skulle eftersigende have vækket interessen hos italienerne, der ligger nummer fem i Serie B, efter de rykkede ned fra Serie A i seneste sæson. 

Durmisi tæt på udlån til Serie B

Riza Durmisi er ude i kulden hos Lazio, men nu kan der snart vente spilletid for venstebacken.

Den italienske avis Corriere dello Sport skriver, at Durmisi er tæt på en lejeaftale med Salernitana, der ligger nummer to i Serie B.

Durmisi har to et halvt år tilbage af sin aftale med Lazio, og det er blot blevet til 19 kampe for klubben siden sit skifte i sommeren 2018.

Durmisi har for nyligt skiftet agent, formentlig for at lande et skifte til sommer.

Schöne har belgisk tilbud 

Lasse Schöne har fået ophævet kontrakten i Genoa, og både Torino og Cagliari er tidligere blevet meldt interesseret i danskeren.

Schöne har angiveligt også fået et bud fra Belgien, skriver transferjournalisten Gianluca Di Marzio. Det skulle være fra Brugge - men han skriver ikke, hvorvidt det er Club Brugge eller Cercle Brugge, der har tilbudt danskeren en kontrakt.

Det italienske medie Tuttosport skriver samtidig, at Schöne foretrækker et skifte hjem til Ajax, da han er flyttet hjem til Holland efter ophævelsen i Genoa.

Om Rygtetid: 
Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Af Jonas Dalgård
Torsdag 4. marts
Onsdag 3. marts