Luk

Rygtetid: PSG tæt på Dortmund-profil

| International | 27 kommentarer
Field goal! - Raheem Sterling tordner straffespark langt over mål - se brænderten mod Wolves her
Står det helt rigtige sted: Se Delaney score i nattens kamp mod Liverpool her
Bekræftet: Rasmus Nissen skifter fra Ajax – Se ham bombe i den hollandske pokalfinale her
Husker du: Holdkammerat slagtede Dolberg - så kom Schöne til undsætning
Se 5 af Zlatans bedste mål for Manchester United her
Rygtetid: PSG tæt på Dortmund-profil
Foto: Getty Images

Infoboks

APOEL Nicosia - Ajax
Champions League Kvalifikation (20/08)
bet365 7,00 4,50 1,44
NordicBet 6,20 4,65 1,50
Oddset 6,00 4,50 1,48
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter, indtil transfervinduerne lukker.

PSG henter Abdou Diallo i Dortmund

Abdou Diallo er tæt på at skifte Bundesligaen og Dortmund ud med PSG og Ligue 1. Det skriver flere franske medier som RMC, Goal France, L'Equipe.

Den 23-årige franske Dortmund-stopper er angiveligt på vej til Frankrig, hvor han skal gennemgå lægetjekket i løbet af de næste 48 timer. Herefter vil de to klubber offentliggøre handlen.

Efter fem dages forhandlinger er de to klubber enige om en transfersum på 239 millioner kroner, og Abdou Diallo får ifølge medierne en lang kontrakt med PSG.

Abdou Diallo spillede 38 kampe for Dortmund i den seneste sæson, efter han skiftede fra Mainz for et år siden. Nu tyder det altså på, at det ikke bliver til mere i den gule trøje.

Arsenal og Tottenham melder sig ind i kampen om Dani Alves

Dani Alves står uden kontrakt, efter hans aftale med PSG udløb denne sommer, og siden er den brasilianske back blevet rygtet til en række klubber.

Blandt andet er han blevet sat i forbindelse med en retur til FC Barcelona, mens også Manchester City ofte er blevet meldt interesserede i backen.

Premier League-mestrene er dog ikke den eneste engelske klub, der forsøger at hente 36-årige Alves. Ifølge spanske Mundo Deportivo har Tottenham og Arsenal også meldt sig ind i kampen om brasilianeren.

Dani Alves, der for nylig var med til at vinde Copa America med Brasilien, er ifølge mediet blevet udset som erstatning for Kieren Trippier, der kan forlade Tottenham denne sommer. Hos Arsenal skal han være et alternativ til Hector Bellerin, der kæmper med en skade.

Backen har endnu ikke taget en beslutning om sin fremtid, men selv om han er blevet 36 år, så ser han altså ikke ud til at mangle interesserede klubber.

Manchester United og Leicester er enige om Harry Maguire

Manchester United har været kædet sammen med Leicesters Harry Maguire hele sommeren, og nu ser det for alvor ud til, at en handel nærmer sig.

Daily Mail fortalte tidligere søndag, at forsvarsspilleren selv har bedt om et skifte, og nu melder The Sun, der dog normalt ikke er blandt de mest troværdige medier på transferfronten, at de to Premier League-klubber nu er nået til enighed om en handel.

Ifølge mediet betaler Manchester United 80 millioner pund – 665 millioner kroner – for Harry Maguire, hvilket dermed vil gøre ham til verdenshistoriens dyreste forsvarsspiller.

Manchester United betaler angiveligt 500 millioner kroner i første omgang, mens de sidste 165 millioner kroner består er fordelt på klausuler. 

Ifølge mediet skal Harry Maguire gennemgå lægetjek mandag, hvorefter han vil blive præsenteret som Manchester United-spiller. 

De Ligt til lægetjek i Juventus mandag

Matthijs de Ligt ser ud til at være tæt på at kunne kalde sig Juventus-spiller. I hvert fald skriver italienske Gazzetta dello Sport, at Ajax og Juventus har forhandlet natten igennem og først søndag morgen er nået til enighed om en pris.

Ifølge avisen er prisen 70 millioner euro – knap 525 millioner kroner – plus diverse bonusser. Ajax-kaptajnen flyver angiveligt til Torino søndag aften og gennemgår det obligatoriske lægetjek mandag.

Avisen skriver også, at Juventus giver Matthijs de Ligt en frikøbsklausul på 1,2 milliarder kroner.

Bayern byder igen på Chelsea-komet

Bayern München har ikke opgivet Chelsea-kometen Callum Hudson-Odoi, som den tyske storklub også jagtede i januars transfervindue.

Daily Mail skriver, at Bayern i næste uge lægger et bud på 45 millioner pund - 375 millioner kroner - på Hudson-Odoi, og det er 10 millioner pund mere end deres seneste bud.

Chelsea-manager Frank Lampard vil meget gerne beholde den 18-årige angriber og håber at forlænge med ham.

Hudson-Odoi genoptræner i øjeblikket efter en skade.

Sean Dyche vil byde på Mæhle

Joakim Mæhle er rygtet til flere storklubber denne sommer, og nu bliver Premier League-klubben Burnley kastet i puljen.

The Sun - hvis troværdighed i bedste fald er af svingende kvalitet - skriver søndag, at Burnley er klar med et bud på Mæhle, der løber op i syv millioner pund - 60 millioner kroner.

Avisen skriver, at Burnleys scouts har været meget imponerede af den danske højreback, og at han passer til Sean Dyches ønske om en ung og energisk højreback. Mæhle skulle derfor stå øverst på listen til den position.

22-årige Mæhle har også været sat i forbindelse med klubber som Bologna, Sevilla, Napoli og Atletico Madrid, men backen udtalte forleden, at han endnu ikke har hørt noget konkret.

Det kan han altså meget vel snart komme til, hvis ellers The Suns historie om Burnley holder vand.

Arsenal byder igen på Celtic-back

Arsenal har ifølge Sky Sports lagt et nyt og forbedret bud på Celtics venstreback Kieran Tierney.

Ifølge mediet lyder det nye bud på 25 millioner pund - 210 millioner kroner - som angiveligt er 10 millioner pund højere end det første.

Arsenal har konkurrence fra Napoli, der også er ude efter den 22-årige skotske landsholdsspiller, som har kontrakt med Celtic frem til 2023.

Kieran Tierney nåede blot 21 ligakampe i sidste sæson på grund af en skade, som han stadig genoptræner fra.

United tættere på Leicester-profil

Harry Maguire har ifølge Daily Mail bedt Leicester om et sommerskifte og fortalt både manager Brendan Rodgers og holdkammeraterne, at han er klar til en større klub.

Den engelske landsholdsspiller har tidligere været meldt aktuel for Manchester United og Manchester City, og Leicester kan altså blive tvunget til at sælge, når spilleren selv ønsker et exit.

Ifølge Daily Mail vil United lægge et større bud end City i form af 75 millioner pund - 625 millioner kroner - og de røde djævle ser derfor ud til at føre kampen om den 26-årige forsvarsspiller.

For et år siden var daværende United-manager Jose Mourinho angiveligt meget lun på Maguire, men dengang valgte forsvarsspilleren at blive i Leicester.

Arsenal har budt på Lille-stjerne

Nicolas Pepe er en særdeles ombejlet herre denne sommer, og den franske avis L'Equipe skriver søndag morgen, at Arsenal har budt på ham.

Ifølge avisen har Arsenal budt 80 millioner euro - 600 millioner kroner - for angriberen, som Liverpool også er særdeles interesseret i at hente.

Ivorianeren håber ifølge avisen stadig at ende i PSG, og han har ikke travlt med at komme af sted.

Lille håber på en hurtig afklaring - uanset hvad det måtte ende med for den franske klub.

Lørdagens rygter:

Bayern München er interesseret i Kieran Trippier

Tottenhams engelske landsholdsback, Kieran Trippier, er angiveligt på blokken hos flere internationale topklubber denne sommer.

Ifølge Sky Sports skulle de forsvarende tyske mestre fra Bayern München være en af de klubber, der har Champions League-finalisternes backprofil på deres radar.

Den tyske storklub skulle dog angiveligt kun være på udkig efter et alternativ til førstevalget Joshua Kimmich, og klubben mener derfor, at Trippier måske vil være for dyr en investering til at lade sidde på bænken i store dele af tiden i det sydtyske.

Sky Germany skriver, at Bayern München måske i stedet vil forfølge Benjamin Henrichs fra AS Monaco.

Ifølge Sky Sports skulle Kieran Trippier også være på blokken hos topklubber som Atletico Madrid, Juventus og Napoli denne sommer.

Nabil Fekir er tæt på Real Betis-skifte

Joachim Andersen er netop skiftet til Lyon, men noget tyder på, at den danske stoppers nye klub snart kan blive en stor profil fattigere.

Det franske medie Le Parisien mener at vide, at Lyon-stjernen er tæt på et skifte til Real Betis for en overgangssum i omegnen af 225 millioner kroner.

Nabil Fekir skulle angiveligt være tæt på at underskrive en femårig kontrakt med den andalusiske La Liga-klub.

En vigtig mellemregning i den mulige handel mellem de to klubber er dog Giovani Lo Celsos fremtid. Real Betis-profilen er sat i forbindelse med et skifte væk fra de grønblusede denne sommer, og Nabil Fekir er udset som erstatning for den offensive argentiner.

Et muligt skifte kan derfor være afhængigt af Lo Celsos fremtid i La Liga-klubben.

West Ham ude efter Frankfurt-spids

West Ham er på udkig efter forstærkning til angrebet, efter klubben har mistet Lucas Perez, Andy Carroll og topscorer Marko Arnautovic, og London-klubben kigger angiveligt mod Tyskland.

Sky Sports skriver således, at West Ham er i dialog med Eintracht Frankfurt angående et køb af angriberen Sebastien Haller.

Den 25-årige franskmand har haft en god sæson i Tyskland med i alt 20 mål, og Frankfurt ønsker ifølge Sky 40 millioner pund - 335 millioner kroner - for angriberen.

West Ham har været ude efter Celta Vigo-spidsen Maxi Gomez, og selvom interessen stadig skulle være der, ser et skifte svært ud ifølge Sky Sports.

Arsenal slipper ikke utilfreds kaptajn gratis

Laurent Koscielny har nægtet at rejse med Arsenal til USA på træningslejr, og det skyldes ifølge flere engelske medier, at anføreren gerne vil gennemtvinge et skifte denne sommer.

Den 33-årige forsvarsspiller ville gerne have ophævet sin aftale, men Arsenal kræver ifølge London Evening Standard 8,8 millioner pund - knap 75 millioner kroner - for anføreren.

Koscielny skulle have interesse fra Ligue 1-klubberne Bordeaux, Rennes og Lyon, uden der skulle lægge et formelt bud på bordet.

Laurent Koscielny har et år tilbage af sin kontrakt med Arsenal.

United kræver 1,5 mia. for Pogba

Manchester United vil virkelig ikke af med Paul Pogba, og ifølge tabloidavisen Daily Mirror kræver klubben 180 millioner pund - 1,5 milliarder kroner - for midtbanespilleren.

Sunday Times har tidligere skrevet, at Real Madrid ville byde 600 millioner kroner, mens Juventus var klar med et bud på 1 milliard kroner, men der er altså angiveligt langt op til priskravet.

United krævede oprindeligt 150 millioner pund - 1,2 milliarder kroner - for Pogba, men har altså hævet deres smertegrænse for den franske stjerne.

Pogba har tidligere givet udtryk for, at han er klar til en ny udfordring, og hans agent Mino Raiola har fortalt, at han arbejder på et skifte, og at alle i United ved, at Pogba vil væk.

Om Rygtetid:

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland.

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Sara Margren

27 kommentarer

Joejoe2 08:37          
Mangler Arsenal angribere??? Er angribere ikke lige præcist det som Arsenal har... Ved mindre selvfølgelig at en af stjerne skal videre.

Er lidt overrasket over dette rygte, troede det ville være midtbanespillere og måske en erstatning for Mustafi der ville blive rygtet til i hobetal. Der har været en smule stille på rygte fronten i forhold til Arsenal.
Geddar 08:52          
Vi mangler en udfordrende kant, hvorfor Pepe nævnes. Og så mangler det en 8´er, en midterforsvarer i denne og en i næste (Saliba), og en venstre back der defensivt er bedre end Kolasinac (Tierney).

Der er masser af spillere der er rygtet til Arsenal. Også midtbanespillere, forsvarsspillere og kanter.
MVM 09:18          
Så Arsenal vil give 300 mio for Zaha. Men 600 mio for Pepe, en spiller der har haft en god sæson i en svagere liga... makes sence
Geddar 09:27          
Har du overvejet aspekter som kildekritik og forhandlingsforløb?
Inzaghiyeah 10:34          
Det er rygter. Ornstein (BBC-journalist) har allerede skudt Pepe rygtet ned.

Tierney er til gengæld reelt nok.
Foggy 13:01          
Det undrer mig, at Arsenal ikke kan bruge Kessie, hvis klubben er på jagt efter en 8´er. Han er måske en af de mest løbestærke 8´ere i europæisk fodbold og er tilmed ung, så han stadig kan udvikle sig.

I den mere fysisk stærke og tempofyldte Premier League vil han passe perfekt ind.
( O ) 13:08          
Det er vel svært at forhandle om Kessie når man samtidigt på ingen måde vil forhandle om Torreira, den anden vej.

Var det forhandlet uafhængigt af den situation, ville Arsenal være skøre ikke at være interesserede.
Tirsdag 20. august