Luk

Rygtetid: Eriksen meget tæt på PL-comeback

| Premier League | 36 kommentarer

Infoboks

Fiorentina - Genoa
Serie A (17/01)
Oddset 1,40 4,60 7,80
bet365 1,40 4,50 8,00

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Eriksen tilbage i Premier League inden mandag

Christian Eriksen meddelte for nyligt, at han har i sinde at fortsætte sin professionelle fodboldkarriere, og siden da er rygterne om danskerens fremtid taget til.

Nu skulle Eriksen efter sigende være tæt på at vende tilbage til Premier League. Det skriver The Times lørdag aften.

Det er ikke fremme, hvilken klub det drejer sig om, men den danske midtbanekreatør skulle have fået tilbud fra flere forskellige klubber i den bedste engelske række.

Christian Eriksen satser, ifølge The Times, på, at skrive under med en Premier League-klub inden ugens udgang, hvorfor et skifte altså skulle være nært forestående.

Gosens accepterer Newcastles kontrakttilbud

Newcastle har angiveligt tilbudt Atalanta-spilleren Robin Gosens en kontrakt, som han ikke har kunnet sige nej til. 

Ifølge Sky Sports Italia vil Premier League-klubben fordoble tyskerens nuværende løn, og det har Gosens altså takket ja til.

Robin Gosens har ikke spillet en kamp siden slutningen af september grundet en muskelskade. Sky Sports Italia skriver, at Newcastle lige nu afventer, at den tyske kantspiller gennemgår en række tests, der skal give svar på, om han fortsat kan være tilbage til midten af februar. 

Når det er på plads, vil Newcastle komme med et officielt købstilbud til Atalanta, lyder det fra Sky Sports Italia.

Chelsea har budt på Frenkie de Jong

FC Barcelona har en lang kontrakt med Frenkie de Jong til 2026, men catalanerne er angiveligt ikke helt afvisende over for at sælge den hollandske midtbanespiller.

Mediet El Nacional erfarer, at Champions League-vinderne fra Chelsea har budt 40 millioner euro, hvilket svarer til cirka 300 millioner kroner.

Barca menes dog at kræve 450 millioner kroner, hvis man skal sælge Frenkie de Jong, der er fast mand på holdet.

Bayern München er efter sigende også interesseret i De Jong, som Barcelona betalte godt 550 millioner kroner for til Ajax i 2019.

Barcelona overvejer Mauro Icardi

Xavi vil have nyt blot til angrebet, og Barcelona-trænerens foretrukne signing menes at være Alvaro Morata.

Juventus har dog ikke nødvendigvis tænkt sig at lade Morata, der er lejet i Atletico Madrid, gå, og det kan tvinge Barcelona til at kigge i andre retninger.

Ifølge det franske medie Le10Sport kan PSG-argentineren Mauro Icardi i den forbindelse blive en mulighed.

PSG er efter sigende åbne for at sende 28-årige Icardi videre. I forhold til Barcelona nævnes en lejeaftale som det mest sandsynlige.

Arsenal byder 521 millioner for Fiorentina-stjerne

21-årige Dusan Vlahovic scorer mål på samlebånd for Fiorentina, og han er eftertragtet i flere større klubber.

En af de meget interesserede er Arsenal, som tidligere angiveligt har budt 60 millioner euro, og nu ser London-klubben ud til at have hævet sit bud.

I hvert fald erfarer det italienske medie La Repubblica, at Arsenal nu har lagt et bud på 70 millioner euro, hvilket svarer til 521 millioner kroner.

Dusan Vlahovic ønsker efter sigende ikke at forlænge sin kontrakt med Fiorentina, der udløber i sommeren 2023, så italienerne overvejer at sælge sin serbiske juvel.

Vlahovic har trods sin unge alder allerede spillet 107 kampe for Fiorentina og scoret 48 kasser.

Gårsdagens rygter

Pogba med masser af tilbud: Vil til Paris

Manchester Uniteds franske midtbaneprofil Paul Pogba har kontraktudløb til sommer, og en kontraktfri Pogba er lig med interesse fra storklubber.

Real Madrid, Juventus og Bayern München skulle angiveligt være interesserede i den 28-årige Pogba, der dog selv anden ønske-destination.

Getfootballnewsfrance.com skriver nemlig, at Pogba ønsker sig væk fra Old Trafford og hjem til Frankrig, hvor han ønsker at tørne ud for mægtige PSG.

- Vi har mange tilbud på ham, inklusive en kontraktforlængelse. Vi vil se på, hvad der er bedst for ham, udtaler Pogbas agent, Mino Raiola.

Pogba har ikke for alvor fundet melodien i United, som han ankom til fra Juventus  i 2016. 

Manchester United og Atletico Madrid øjner Simone Inzaghi

Simone Inzaghi har gjort det strålende som afløser for Antonio Conte i trænersædet hos Inter, der for tiden fører Serie A.

Inzaghi kom til Inter i sommer efter en god tid hos Lazio, og nu skulle den 45-årige cheftræner har tiltrukket sig interesse fra to af Europas helt store klubber.

Ifølge Corriere Dello Sport skulle både Manchester United og Atletico Madrid holde øje med Simone Inzaghi som en fremtidig træner. 

I United skal der findes en ny cheftræner til sommer, hvor Ralf Rangnick er færdig som midlertidig cheftræner, mens Atletico har haft 51-årige Diego Simeone som cheftræner siden 2011.

Corriere Dello Sport melder desuden, at Inter også har interesse i at skulle forlænge aftalen med Inzaghi, så den løber til 2025.

Genoa har spurgt på Carlo Holse

Den tidligere FC København-spiller Carlo Holse præsterede strålende i Rosenborg i sidste sæson, hvor han blandt andet blev hædret som årets spiller af klubbens fans.

Nu har de stærke præstationer angiveligt kastet interesse af sig.

Genoa-mediet Buoncalciotutti har i løbet af denne uge beskrevet Serie A-klubben Genoas interesse i den 22-årige midtbanespiller, som skulle være et emne i klubben sammen med PSV's Evert Linthorst.

Nu skriver samme medie, at Genoa har optrappet interessen over de seneste dage, mens transferjournalisten Nicola Schira melder, at Genoa har spurgt på Holses situation.

Ifølge Buoncalciotutti, der følger Genoa tæt, skulle Holse koste omkring 35 millioner kroner. 

Den tidligere FCK-midt skulle også have interesse fra hollandske Heerenveen, mens bulgarske Ludogorets skulle være blevet afvist.

Du kan læse et bold.dk-interview med Carlo Holse om fremtiden lige her.

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Martin Schmidt

36 kommentarer

MortenHansen449 09:25          
Arsenal smider penge ud i luften, og de kommer ikke tilbage i form af hverken mål eller afkast! Niveauet og spillestilen i PL gør, at den gode serber - i mine øjne, falder igennem
Geddar 09:28          
Og det er noget du kan uddybe? Hvilke specifikke kompetencer er det han falder på, og trods sin unge alder ikke kan udvikle til det rette niveau?
Alabu 09:34          
Tror lige netop, at han sagtens kan trives i PL med tanke på hans fysiske kompetencer og skarphed foran mål. Ligner en stærk transfer af Arsenal.
Stagger Lee 10:56          
Tror han vil gøre det ganske fremragende i Arsenal, ligesom han ville i de fleste andre PL klubber
Tommy Oar 11:01          
@Morten Hansen

Han kommer fra en liga, hvor der er langt større fokus på den defensive organisation, tempoet er lidt langsommere og forsvarsspillerne generelt er bedre. Jeg tror, at han, med den plads der er i PL, får rigtig gode vilkår får at gøre det godt.
FightorFlight 12:15          
vlahovic er uden tvivl en interessant spiller. han spilelde super i sidste sæson, og fortsætter i denne. i en lidt større klub, ka han nok gøre det endnu bedre. men 70 mio er alligevel en del cash.
Acheron 3 12:25          
Som jeg forstår det foretrækker Vlahovic at spille sæsonen til ende for Fiorentina.
Søndag 16. januar
Premier League tips - vi kører snart igen
02:39
NFL-tråden III - RIP John Madden
02:05
Medie: Rooney i spil som Benitez-afløser
02:00
Medie: Rooney i spil som Benitez-afløser
01:59
Medie: Rooney i spil som Benitez-afløser
01:56
Rygtetid: Hollændere vil have Jørgensen
01:49
Ancelotti hylder Modric: Altid den samme
01:45
Medie: Mourinho har sagt nej til Everton
01:40
Martial slår tilbage: Vil aldrig nægte at spille
01:36
Tennistråden - Roger over?
01:33
23 stk: Marcelo mest vindende i Reals historie
01:31
Medie: FCK afviser Stage-bud på 26 millioner
01:06
LIVERPOOL F.C. | 0-5
01:04
Medie: Club Brugge får Skov Olsen for 45 mio.
00:50
AaB-boss jagter cheftræner: Vi kører på
00:45
AaB-boss jagter cheftræner: Vi kører på
00:31
Avis: FCM henter legenden Vagner Love på 37
00:31
Real slog Athletic og sikrede Supercopa-trofæ
00:23
23 stk: Marcelo mest vindende i Reals historie
00:21
HIK skriver kontrakt med Roni Arabaci
00:19
23 stk: Marcelo mest vindende i Reals historie
00:12
Real slog Athletic og sikrede Supercopa-trofæ
00:06
23 stk: Marcelo mest vindende i Reals historie
00:03
Italiensk topkamp endte uafgjort
00:00
LIVERPOOL F.C. | 0-5
23:57