Luk

Rygtetid: Arsenal giver 225 mio. kr. for 18-årig

| International | 12 kommentarer
Legenden slår til igen: Se Milner spille bande med Mike Dean - fører næsten til mål
'He's our centre half, he's our number four' - se 50.000 Liverpool-fans i gigantisk sing-along midt i Madrid
'Han niver i maven og træder mig over tæerne ved hjørne' - Boilesen fortæller om at spille overfor Suarez
Fødselaren Jan Mølby beskriver sit mest mindeværdige Liverpool-øjeblik - finalen i 1986
Sky Sports: Arsenal dropper Zaha og vender blikket mod Monaco-profil – Se ham score hattrick
Rygtetid: Arsenal giver 225 mio. kr. for 18-årig
Foto: Getty Images

Infoboks

Aston Villa - Everton
Premier League (23/08)
bet365 3,25 3,50 2,15
NordicBet 3,40 3,50 2,25
Oddset 3,15 3,40 2,25
Følg Liverpool FC på Musen & Elefanten i Vestergade 21
Masser af fan-stemning - også bag baren
Fadøl kr. 29,- før/under/en time efter kampen (normal 45,-)
Liverpool FC
LÆS MERE!

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter, indtil transfervinduerne lukker.

Arsenal henter fransk stopper

Arsenal henter ifølge normalt pålidelige ESPN den 18-årige franske stopper William Saliba i Saint-Etienne på en femårig kontrakt.

Premier League-klubben skal betale små 225 millioner kroner for Saliba, der har erfaring fra blot 19 førsteholdskampe i Saint-Etienne.

PSG kræver 1,7 milliarder kroner for Neymar

Spanske Marca skriver tirsdag, at PSG har givet Barcelona klar besked. Klubben kræver således 222 millioner euro eller knap 1,7 milliarder kroner for Neymar. 

Det svarer cirka til det beløb, som de franske mestre betalte for brasilianeren for to år siden, og ifølge Marca er PSG ikke interesserede i at få hverken Ousmane Dembele eller Philippe Coutinho som en del af handlen. 

Mediet bemærker dog, at PSG muligvis vil være klar på en snak, hvis Barcelona vil lade Ivan Rakitic indgå i handlen. 

Emre Mor er tæt på Galatasaray

De tyrkiske mestre Galatasaray er ifølge flere tyrkiske medier – heriblandt Fanatik – tæt på at sikre sig Celtas dansk-tyrkiske offensivspiller Emre Mor.

21-årige Mor, der er født og opvokset i Danmark, men nu spiller landsholdsfodbold for Tyrkiet, er angiveligt i Istanbul, hvor han har haft samtaler med både klubbens vicepræsident og cheftræner Fatih Terim.

Der er angiveligt tale om en lejeaftale med købsoption.

Newcastle lurer på Steve Bruce

Newcastle er på jagt efter en ny manager efter bruddet med Rafa Benitez, og ifølge Sky Sport er den tidligere Manchester United-anfører Steve Bruce en varm kandidat. 

58-årige Bruce har som manager blandt andre stået i spidsen for Birmingham, Wigan, Hull, Aston Villa og Newcastles rivaler Sunderland. Lige nu er han chef i Sheffield Wednesday. 

Liverpool fører kapløb om rekord-teenager

Harvey Elliot blev i maj den yngste Premier League-spiller nogensinde, da han som blot 16 år og 30 dage gammel fik debut for Fulham.

Han er siden blevet rygtet til flere forskellige klubber, blandt andre Barcelona, RB Leipzig, Real Madrid, Arsenal, Manchester City og PSG, men BBC skriver, at Liverpool løber med teenageren.

Elliot kan først blive professionel, når han fylder 17 år til april næste år, men ifølge BBC skulle han have afvist at fortsætte hos Fulham og ønske et skifte til Liverpool allerede nu.

Fulham kræver ifølge BBC en høj pris for Elliot, dog uden at komme det nærmere. Liverpool betalte i alt 4,4 millioner pund - 37 millioner kroner - for unge Sepp van der Berg, der forleden skiftede fra Zwolle.

Everton vil hente Malcom

Everton har angiveligt set sig lun på Barcelonas Malcom. Det mener i hvert fald de to medier RMC Sport fra Frankrig og Sport fra Spanien at vide.

Helt konkret skal englænderne være klar til at smide 260 millioner kroner for den 22-årige offensivspiller, som kom til Barcelona var Bordeaux sidste sommer.

Malcom har siden sin ankomst haft meget svært ved at bide sig fast på Barcelona-mandskabet.

Everton har allerede hentet Andre Gomes, Lucas Digne og Yerry Mina i Barcelona, og det tyder altså på, at der er gode forbindelser mellem de to klubber.

75 millioner skiller Juventus og Ajax

Matthijs de Ligts agent, Mino Raiola, var forleden ude at sige, at han havde forhandlet sin klients betingelser på plads med Juventus, og at det nu var op til Ajax at finde ud af det med den italienske klub.

Det ser dog fortsat ud til at være en smule svært.

I hvert fald skriver goal.com i præcise tal, hvad der skiller de to klubber rent prismæssigt.

Juventus har angiveligt budt i alt 485 millioner kroner. De 410 af dem bliver betalt med det samme, mens de sidste millioner er bonusser.

De 485 millioner er ifølge goal.com 75 millioner for lidt, og de to klubber er dermed ikke enige – De Ligt-sagaen fortsætter.

Mandagens rygter

Inter og Cagliari nærmer sig hinanden

Inter har i længere tid forhandlet med Cagliari om at erhverve sig midtbaneprofilen Nicolo Barella.

Hidtil har det været uden held, men nu nærmer de to klubber sig hinanden. Det rapporterer Sky Sport Italia, som har skiftende held med at ramme skiven på transferrygterne.

Mediet oplyser, at Inter omsider har fået Cagliari til at lempe lidt på prisen, som nu lyder på 340 millioner kroner. Heri er indregnet visse klausuler, ligesom Inter nu også kan låne Barella med købsforpligtelse for at skubbe betalingen.

Inter forventes at slå til i løbet af de næste to døgn.

Villa tæt på Mings

Aston Villa har ifølge normalt velinformerede Sky Sports lukket en aftale med Tyrone Mings, som kommer til fra Bournemouth.

Den 26-årige forsvarsspiller er bestemt ingen ukendt størrelse på Villa Park. Han var på lån fra januar og sæsonen ud, og han gjorde sig bemærket som en af nøglespillerne i Villas fremragende forår. Det sikrede i sidste ende klubben oprykning til Premier League.

Villa forventes at lægge et grundbeløb på 166 millioner kroner for Mings, som med diverse klausuler kan ende med at koste klubben over 200 millioner.

Napoli forhandler med Icardi

Inter meddelte lørdag, at Maurco Icardi ikke har nogen fremtid i klubben, og Napoli skulle nu være i forhandlinger med angriberen.

Sky Sport Italia, hvis troværdighed er lidt op og ned, skriver i hvert fald, at Napoli har startet dialogen direkte med Icardi, og at de er klar til at lægge 60 millioner euro - knap 450 millioner kroner - som Inter angiveligt kræver.

Napoli har ifølge mediet tilbudt Icardi en årsløn på 75 millioner kroner inklusiv bonusser, og det skulle være et bedre tilbud, end Juventus har givet.

Mediet skriver videre, at Juventus fortsat vil være Icardis foretrukne destination, mens også Atletico Madrid skulle være interesserede i angriberen som afløser for Antoine Griezmann.

League 1-klub er stadig lun på Iversen

Den danske U21-landsholdsmålmand Daniel Iversen er tilbage i Leicester efter endt lejeophold i Oldham, men flere klubber bejler til danskeren.

Championship-klubben Brentford har tidligere været meldt interesseret, mens League 1-klubben Rotherham fortsat har Iversen på blokken. Det skriver lokalavisen Leicestershire Live.

Rotherham forsøger ifølge avisen fortsat at overbevise Leicester til at udleje deres unge målmand, som Premier League-klubben ifølge mediet har besluttet at hive op på førsteholdet til den kommende sæson.

Rotherham rykkede i sidste sæson ned i League 1.

Mæhle er på blokken i Serie A-klub

Joakim Mæhle har haft en stor sæson i belgiske Genk, og Serie A-klubben Bologna er seneste klub til at blive meldt interesseret i danskeren.

La Gazzetta dello Sport skriver således, at 22-årige Mæhle står højt på Bolognas ønskeseddel, men at de kommer til at konkurrere med andre topklubber om danskerens underskrift denne sommer.

Klubber som Sevilla, Southampton, Manchester United, Dortmund, Napoli og Atletico Madrid er alle i mere eller mindre troværdig grad blevet nævnt som bejlere til Mæhle.

Selv har U21-landsholdsspilleren sagt, at han er åben for et sommerskifte, hvis den rigtige mulighed opstår.

Gerrard afviser Newcastle-job

Newcastle leder efter en ny manager efter afskeden med Rafael Benitez, og ifølge tabloidavisen Daily Mirror har Steven Gerrard været én af kandidaterne.

Avisen - hvis troværdighed er af svingende karakter - skriver således, at Gerrard har afvist forespørgselen fra Newcastle-ejer Mike Ashley.

Gerrard skulle ifølge mediet have været førsteprioritet for Ashley sammen med Nice-manager Patrick Vieira

Steven Gerrard har stået i spidsen for skotske Rangers det seneste år.

Om Rygtetid:

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland.

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Torsdag 22. august
Onsdag 21. august