Luk

Rygtetid: Juventus og PSG jagter Suarez

| International | 7 kommentarer

Infoboks

Mönchengladbach - Real Madrid
Champions League gruppe B (27/10)
Oddset 3,75 4,00 1,87
bet365 3,75 4,20 1,83

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Juventus og PSG jagter Luis Suarez

Luis Suarez kan meget vel være på vej væk fra FC Barcelona, der ser ud til at stå foran en større udrensning denne sommer, og flere klubber viser angiveligt interesse i uruguayaneren.

Tidligere har Ajax været meldt interesseret, og nu erfarer Gazzetta dello Sport, at de italienske mestre fra Juventus har haft en række møder med Suarez-lejren angående et skifte.

Samtidig menes PSG også at være inde i kampen om Suarez, eftersom de franske mestre har vinket farvel til Suarez' landsmand Edinson Cavani, hvilket efterlader et hul i angrebet.

33-årige Luis Suarez har et enkelt år tilbage af sin kontrakt i Barcelona, hvor han har været siden 2014.

City vil kun hente Messi gratis

Lionel Messi har ytret ønske om at forlade Barcelona denne sommer, men La Liga har slået fast, at argentinerens frikøbsklausul på godt 5,2 milliarder kroner stadig står ved magt.

Dét umuliggør et skifte til Manchester City denne sommer, som der ellers har været rygter om. Det skriver Mundo Deportivo.

Avisen melder, at Messis transfersum og løn vil være økonomisk umulig for City, hvis klubben skal holde sig inden for Financial Fair Play-reglerne.

City-manager Pep Guardiola har ifølge Mundo Deportivo allerede informeret Messi om, at det er bedst, at han bliver et år i Barcelona og derefter kommer til City gratis om et år.

Leicester er tæt på Atalanta-back

Leicester sendte for nyligt sin faste venstreback Ben Chilwell til Chelsea, og nu har Brendan Rodgers og co. angiveligt fundet sig en ny forsvarer.

I Atalanta har man nemlig udset belgieren Timothy Castagne som ny Leicester-back, og han gør sig normalt i højre side.

Det skriver den belgiske transferjournalist Kristof Terreur, som normalt er ganske velinformeret.

Leicester og Castagne er blevet enige om en femårig aftale, og Premier League-mandskabet skulle betale 180 millioner kroner for den 24-årige back.

Ben Chilwell var i Leicester venstreback, mens Castagne mest har gjort sig som højreback for Atalanta. Han har dog også spillet venstrekant.

Arsenal lejer igen Real Madrid-midt

Arsenal får tilsyneladende også i næste sæson glæde af Dani Ceballos fra Real Madrid.

London-klubben lejer ifølge The Guardian og transferguruen Fabrizio Romano også midtbanespilleren i den kommende sæson, og offentliggørelsen af en ny lejeaftale skulle ske i de kommende dage.

24-årige Ceballos indgår angiveligt ikke i Zinedine Zidanes planer i den kommende sæson, og spanieren skulle have afvist andre mulige lejeaftaler for at returnere til Arsenal.

Gårsdagens rygter

Kai Havertz presser på for Chelsea-skifte

Rygterne, der kæder Chelsea sammen med Leverkusen-stjernen Kai Havertz, har tidligere været fremme, og offensivprofilen er angiveligt nået til enighed med Chelsea om sine personlige vilkår.

Mandag skriver normalt troværdige Sky Sports, at Kai Havertz presser på for at få skiftet til at gå igennem, og at han håber at kunne kalde sig Chelsea-spiller så snart som muligt.

Prisen for Kai Havertz er angiveligt 100 millioner euro – knap 750 millioner kroner – og han vil være intet mindre end Chelseas syvende tilgang denne sommer, efter Timo Werner, Hakim Ziyech, Ben Chilwell, Thiago Silva, Malang Sarr og Xavier Mbuyamba allerede er blevet hentet.

21-årige Kai Havertz har i alt lavet 36 mål og 25 oplæg i 118 Bundesliga-kampe.

Tottenham bød på Ajax-stjerne 

Manchester United og Ajax er angiveligt enige om en pris på Donny van de Beek, men hollænderen havde også bud fra en anden Premier League-klub.

Mirror skriver således, at Tottenham lagde et bud på Van de Beek i sidste øjeblik, men den 23-årige midtbanespiller rykker altså i stedet til Old Trafford, hvor han ser ud til at få en femårig aftale med option på et år mere.

United skyndte sig ifølge Mirror at få lukket aftalen med Ajax, efter Tottenham kom på banen med deres bud, og det lykkedes altså angiveligt.

Om Rygtetid: 
Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Af Sara Margren

7 kommentarer

Campeones32 15:02          
Kunne være spændende at se hvis Messi bliver i Barcelona et år endnu, hvad det vil føre med sig af ballade og konflikter. Kønt bliver det i hvert fald ikke.
Orlaj 15:31          
Stakkels messi.. Har skrevet under på en kontrakt, der er bindende. Hvor er det synd for ham.......
Slettet(210956202209) 15:42          
Gider også kun tage på Noma hvis jeg får det gratis
mmahen1962@hotmail.com 16:33          
Campeones32

jeg ka garantere dig at barca fans vil støtte messi, selv hvis han bliver. han har gjort utroligt meget for klubben, og man forstår hvorfor han vil væk med så inkompetent en ledelse. når fans ka komme på stadion igen, blir vreden rettet mod bartomeu uden tvivl. messi har fansenes støtte lige meget hvad.
Kinkladze 17:53          
@Syllebob: Der er ellers ikke nogen, der har bestemt, at du kun må bruge x antal kroner på restauranter i løbet af et år og kaldt det noget med fairplay.
Carra.23 20:29          
Nej, men nu er der heller ikke nogen der bruger restauranter til sportswashing/propaganda/legetøj, og kaster uendelige summer i kassen uden at forvente at tjene pengene hjem igen en dag.
Campeones32 06:39          
Mmahen - det er jeg faktisk heller ikke i tvivl. Ihvertfald som tingene er lige nu.
Jeg tænkte nu også mere på stemningen i omklædningsrummet, spørgsmålene der vil komme på samtlige pressemøder, spillet på banen med en Messi i centrum men hvor fokuseret er han osv.
Jeg forstår simpelthen ikke at klubben med næb og kløer holder fast i en spiller der vil videre, har 1 år tilbage af kontrakten, koster en formue og ikke har nogen fremtid. Kan simpelthen ikke se det er det smarteste at man gør det på den måde her.
Mandag 26. oktober
Søndag 25. oktober