Luk

Rygtetid: Icardi afviser Monaco og Napoli

| International | 9 kommentarer
Rygtetid: Icardi afviser Monaco og Napoli
Foto: Getty Images

Infoboks

Inter - Slavia Prag
Champions League gruppe F (17/09)
NordicBet 1,41 4,90 9,40
Oddset 1,38 4,80 8,50

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter, indtil transfervinduerne lukker.

Icardi afviser Monaco og Napoli

Mauro Icardi har ingen fremtid i Inter, har klubben meldt ud, men angriberen bliver ikke helt let at få væk.

Argentineren har således ifølge Gazzetta dello Sport afvist et skifte til Monaco, der ellers var blevet konkrete i forhandlingerne. Icardi har også blankt afvist interessen fra Napoli, skriver avisen.

Mauro Icardi vil angiveligt kun forlade Inter for Juventus, skriver Gazzetta dello Sport.

Ribery til lægetjek i Fiorentina

Franck Ribery forventes ifølge flere italienske medier, herunder Sky Sport Italia, at tage til lægetjek i Fiorentina onsdag.

Den 36-årige franskmand skriver ifølge Sky under på en toårig aftale med Fiorentina.

Ribery kommer til Fiorentina på en fri transfer fra Bayern München.

Monaco tæt på Leicester-angriber

Islam Slimani ligner ikke en mand med en fremtid i Leicester, og nu er angriberen angiveligt tæt på Monaco.

Både France Football og lokalavisen Nice-Matin skriver tirsdag, at Slimani er til lægetjek i Monaco med henblik på en etårig lejeaftale.

Slimani bliver i så fald genforenet med cheftræner Leonardo Jardim, som han også arbejdede sammen med i Sporting.

31-årige Slimani var i hele sidste sæson udlejet til Fenerbahce, og han har ikke været en del af Leicesters trup i denne sæson.

Borussia Dortmund fordobler kæmpetalents løn

Den engelske offensivspiller Jadon Sancho fik sit gennembrud på Borussia Dortmunds førstehold sidste sæson, hvor han i Bundesligaen scorede hele 12 mål og lagde op til yderligere 14.

Derfor har 19-årige Sancho været i høj kurs hos flere storklubber henover sommeren. Ifølge det tyske medie Bild har det fået Borussia Dortmund til at tilbyde talentet en ny, forbedret kontrakt.

Sancho skulle eftersigende fordoble sin løn med den nye aftale, som løber til 2022.

Parma og Genoa slås om Ankersen

Peter Ankersen skal væk fra FC København denne sommer, og der skal snart til at ske noget, for transfervinduet klapper snart i.

Der har generelt været meget stille om den danske landsholdsback. Storklubben AC Milan har tidligere været meldt interesseret, men nu er det nogle lidt mindre klubber, der nævnes.

Det italienske medie Tuttomercatoweb har i de sidste par dage skrevet om interesse fra både Parma og Genoa.

I Parma kan Ankersen blive genforenet med Andreas Cornelius, og i Genoa kan han komme til at spille sammen med Lukas Lerager og Lasse Schöne.

Arsenal sender Mustafi til Rom

Shkodran Mustafi har ikke ligefrem nogen stor stjerne hos Arsenals fans, og nu tyder det på, at tyskeren måske er på vej væk fra London-klubben.

De to italienske medier La Gazzetta dello Sport og Tuttomercatoweb skriver således, at Mustafi kan være på vej til Roma.

Der er angiveligt tale om en lejeaftale gældende for det næste år. Romerne kommer desuden til at sikre sig en frikøbsklausul på mellem 150 og 185 millioner kroner, forlyder det.

Mustafi er kommet i overskud i Arsenal efter klubbens køb af David Luiz.

Mandagens rygter

Bayern jagter Leverkusens kæmpetalent

Bayern München er ifølge Sueddeutsche Zeitung i forhandlinger med Bayer Leverkusen om stortalentet Kai Havertz.

Den 20-årige landsholdsspiller har igennem længere tid været i søgelyset for europæiske storklubber, og nu skal han altså ifølge avisen være på vej til München.

Den offensive midtbanespiller har allerede scoret to mål i to kampe indeværende sæson, ligesom han nettede 20 gange i 42 kampe for Leverkusen i sidste sæson.

Ifølge Sueddeutsche Zeitung skifter stortalentet dog formentlig første næste sommer, det for en pris på omkring 670 millioner kroner. 

Monaco jagter Mauro Icardi

Argentinske Mauro Icardi har sommeren igennem været rygtet væk fra Inter, men angriberen er stadig på kontrakt i Milano-klubben.

Nu ser Ligue 1-klubben Monaco dog ud til at melde sig ind i kampen om Icardi, og klubben har ifølge Rai Sport lagt et bud på 65 millioner euro – 485 millioner kroner – plus bonusser.

Napoli skulle også fortsat være på banen, men Icardi menes ikke at være interesseret i et skifte dertil. Hvis han skal blive i Italien, er det angiveligt kun Juventus, der kan friste Icardi.

Inter ser ud til at være mest lun på at sælge Icardi til en klub uden for Italien.

Inter er tæt på Alexis Sanchez

Det ligner et sommerskifte for Alexis Sanchez, og destinationen ser ud til at blive Inter.

Sanchez' agent er i hvert fald ifølge Sky Italia i England for at forhandle en lejeaftale med Manchester United i hus.

Gazzetta dello Sport og Mirror skriver begge det samme og tilføjer, at knasten lige nu er, at United skal give et tilskud til Sanchez' høje løn, og at det bliver dét, som agenten skal forhandle med klubben om i de kommende dage.

Alexis Sanchez var til træning i Manchester United søndag, men det trækker op til et sommerskifte for den 30-årige chilener.

PSG lægger billet ind på Dybala

PSG er seneste klub til at blive sat i forbindelse med Juventus' Paulo Dybala.

Flere medier, herunder Sport Mediaset og Il Bianconero skriver, at Juventus og PSG mødes tirsdag for at diskutere en handel om Dybala.

Manchester United og Tottenham var tidligere meldt som bejlere til Dybala, men som bekendt rykkede klubberne ikke på det i det engelske transfervindue.

Nu er PSG én af de få klubber, der vil have råd til Dybala, og hvis de skal af med Neymar, kan argentineren være et oplagt bud på en afløser.

Om Rygtetid:

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland.

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

8 kommentarer

brefsgaard 08:19          
Sokratisk, Luiz, Chambers og så Monreal som fjerde valg? Semi skeptisk men hva fanden. Der ser stadig lyst ud!
Risom1234 08:44          
Du glemmer Rob Holding som var fantastisk indtil sin skade!
Geddar 08:47          
Holding er også snart klar.
Loftus 10:30          
Parma der engang var en af verdens fedeste klubber er godt nok dalet i x-factor. De havde mere af den nede i Serie C og D. Cornelius og Ankersen. Hvor herre bevares.
La Masia 14:00          
Vildt hvis Monaco køber Icardi... Icardi og Ben Yedder på toppen er godt nok et giftigt angreb.
Mathiasv09 15:30          
Kunne ham Havertz ikke godt udvikle sig til en 9´er de næste par år? Og evt. tage over efter Lewandowski? Eller er det fordi Bayern ikke har tænkt sig at bruge 120 mil på Coutinho næste sommer og Havertz bliver købt ind som 10´er?
BrianFantana 17:58          
Havertz er svær at sætte i en kasse som 9´er, 10´er osv. Han virker som en der kan spille alt fra wing-back til boks og bliver da også i Tyskland omtalt som en "Alleskönner", altså en spiller der er lidt af en "altmuligmand".

Håber bestemt Bayern lander Havertz asap.
Ang. Coutinho må hans præstationer vel afgøre hans fremtid i klubben. Jeg har dog ikke selv de store forventninger til en fremtidig permanent transfer.
Mandag 16. september