Luk

Rygtetid: Barcelona jagter Inter-duo

| International | 26 kommentarer

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Barcelona vil hente Martinez og Sensi i Inter

Lautaro Martinez har tidligere været rygtet til FC Barcelona, men den spanske storklub har angiveligt et godt øje til endnu en Inter-spiller.

Således beretter mediet Tuttosport, at Barcelona er interesserede i den 24-årige centrale midtbanespiller Stefano Sensi, som Inter har lejet i Sassuolo og forventes at købe fri for 150 millioner kroner.

Barcelona håber angiveligt på at lave en byttehandel med Inter, hvor Arturo Vidal, Nelson Semedo eller Ivan Rakitic ryger den anden vej. Inter-træner Antonio Conte menes at have et godt øje til alle tre Barcelona-spillere og ser dem gerne havne i Milano.

Guardiola vil have Bonucci

Pep Guardiola siges at have mistet tålmodigheden med John Stones, og ifølge det store engelske tabloidmedie Daily Star, så har manageren set mod Italien for en erstatning.

Ifølge mediet vil Pep Guardiola nemlig hente Leonardo Bonucci i Juventus.

Den spanske Manchester City-boss ser angiveligt Leonardo Bonucci som den perfekte makker til Aymeric Laporte.

Leonardo Bonucci skrev under på en ny kontrakt i Juventus i november sidste år. Den løber til sommeren 2024.

Daily Star er et af de mere tvivlsomme transfermedier i England.

Juventus jagter Marcelo på ny

Igennem flere transfervinduer har Real Madrids Marcelo været rygtet til Juventus, og den italienske storklub er angiveligt stadig lun på brasilianeren.

Ifølge den spanske avis Marca vil Juventus forsøge sig igen til sommer, og repræsentanter fra den italienske klub havde angiveligt planlagt et møde med Marcelo i Madrid, hvilket coronavirussen dog satte en stopper for.

31-årige Marcelo ser ud til at være røget bag Ferland Mendy i køen til spilletid i Real Madrid, og derfor er det ikke usandsynligt, at kongeklubben er klar til at sælge venstrebacken.

Marcelo har kontrakt til sommeren 2022 i Real Madrid, som han kom til i 2007 og siden har spillet over 500 kampe for.

Premier League-duo lurer på Braithwaite

Martin Braithwaites fremtid i Barcelona er allerede blevet betvivlet, og ifølge den spanske avis Sport kan et skifte allerede til sommer - eller vinter alt efter hvornår sæsonerne går i gang - komme på tale.

Danskeren har ifølge avisen interesse fra West Ham og Everton, der tidligere har været meldt lune på offensivspilleren.

Barcelona har dog ikke planer om at slippe Braithwaite for mindre end 18 millioner euro - godt 135 millioner kroner - og trænerstaben er tilfreds med danskerens indsats indtil videre, især hans fleksibilitet, skriver Sport.

Simon Kjær-klausul bliver udløst

Landsholdsanfører Simon Kjær er udlejet fra Sevilla til Milan frem til sommer, men italienerne har været meget glade for den danske stopper. 

Ifølge Corriere dello Sport er Milan således klar til at udnytte den indbyggede købsklausul i lejeaftalen og gøre Kjær til permanent medlem af truppen. 

Milan skal angiveligt betale små 19 millioner kroner for 31-årige Kjær. 

Arsenal spørger til Brøndby-spiller

Brøndby har dette forår introduceret den 19-årige midtbanespiller Anis Slimane på sit førstehold, men det tidligere AB-talent er muligvis i klubben på lånt tid.

Ifølge B.T. har Premier League-klubben Arsenal spurgt interesseret ind til Slimane.

Avisen tilføjer, at Brøndby-ledelsen kræver omkring 37 millioner  for Slimane, der har fire kampe og et mål for Brøndby på sit CV.

Balotelli kan være på vej til Tyrkiet

Mario Balotelli har ikke nogen stor stjerne hos Brescia-ejer Massimo Cellino, og samarbejdet slutter muligvis allerede efter én sæson trods en treårig aftale.

Angriberen kan nemlig skifte frit, hvis Brescia rykker ned i Serie B, men selv hvis holdet redder sig, forlader Balotelli formentlig klubben. 

Det skriver calciomercato.com, der tilføjer, at Balotellis agent Mino Raiola har taget kontakt til Galatasaray, der har været interesseret i italieneren gennem længere tid. 

Cristiano Ronaldo pønser på Juve-exit

Ifølge mediet Diario Gol, som godt nok ikke er det mest troværdige, overvejer Cristiano Ronaldo at forlade Juventus til sommer.

Mediet meddeler, at to klubber er inde i billedet som portugiserens næste destination. 

Den ene er PSG, som ønsker at danne en stærk duo med Ronaldo og Kylian Mbappé, mens Manchester United angiveligt ønsker at hente 35-årige Ronaldo tilbage til klubben. 

Ifølge Gol er United dog kun aktuel for Ronaldo, hvis klubben formår at kvalificere sig til Champions League i næste sæson. 

Real Madrid satser på udlejet back

Efter to sæsoner som lejesvend i Dortmund vender den 21-årige marokkaner Achraf Hakimi til sommer tilbage til Real Madrid.

Det skriver transfer-journalisten Fabrizio Romano og tilføjer, at klubben tror så meget på den unge back, at der venter ham en ny femårig aftale i Madrid.

Hakimi har i denne sæson lavet syv mål og ti assists i 37 kampe for Dortmund.

42-årige Buffon tæt på ny Juve-aftale

Gianluigi Buffon forlænger ifølge Tuttosport med Juventus.

Den 42-årige målmand har kontraktudløb til sommer, men ifølge mediet er alle parter enige om en forlængelse til sommeren 2021.

Buffon var en tur i PSG i sidste sæson, men vendte tilbage til Juventus i sommer og har siden spillet 11 kampe.

Haaland er Real Madrids førsteprioritet

Real Madrid mangler en 9'er, der kan presse Karim Benzema, og klubben har angiveligt set sig varm på Erling Haaland, der så sent som i vinter rykkede til Dortmund.

Marca skriver således, at den norske bomber er spaniernes førsteprioritet, når sommerens transfervindue åbner igen.

Ifølge mediet har Real Madrid opgivet at få alverden ud af Luka Jovic, og selvom drømmetilgangen er Kylian Mbappé, har klubben også umiddelbart opgivet den plan, vurderer mediet.

Erling Haalands agent, Mino Raiola, var forleden ude at afvise et sommersalg af nordmanden, men Marca mener altså at vide, at det ikke holder vand.

Fem klubber lurer på gratis Longstaff

Newcastles 20-årige midtbanespiller Matthew Longstaff er trods forhandlinger ikke blevet enig med klubben om en ny aftale, og han kan derfor forlade klubben transferfrit til sommer. 

Allerede nu må andre klubber henvende sig, og ifølge Teamtalk har omkring 12 klubber gjort dette. 

Arsenal, Everton og West Ham er blandt bejlerne, og det samme er udenlandske klubber som Dortmund, Ajax, Inter, Atalanta og Club Brugge. 

Matthew Longstaff har spillet 12 kampe i denne sæson og er lillebror til 22-årige Sean Longstaff, der har to år tilbage af sin kontrakt, men også er ved forhandlingsbordet i Newcastle.

Sidste uges rygter:

Real Madrid er interesseret i Wolves-bomber

Serbiske Luka Jovic har haft særdeles svært ved at slå til i Real Madrid, og derfor ser klubben sig ifølge flere medier om efter en erstatning. 

Ifølge AS har Real Madrid Wolves-angriberen Raul Jimenez i kikkerten, og mexicaneren skulle efter sigende være klar på et skifte til den spanske hovedstad, hvor han tidligere har repræsenteret rivalerne Atletico Madrid.

Jimenez, der er under kontrakt med Wolves indtil juni 2023, har indtil videre scoret 39 mål på to sæsoner i den engelske Premier League.

Barcelona-stjerner er åbne for lønnedgang

Alverdens fodboldklubber står over for en økonomisk usikker fremtid i en tid, hvor indtægterne mangler som følgende af corona-epidemien.

Ifølge AS har det fået Barcelona-præsident Josep Maria Bartomeu til at lufte idéen om lønnedgang i spillertruppen over for holdets anførergruppe.

Og svaret har været åbenhed og forståelse over for idéen, omend den ikke er mere konkret end det lige nu.

Chelsea og Tottenham lurer på Luka Jovic

Real Madrid betalte i sommer hele 450 millioner kroner for Frankfurt-guldfuglen Luka Jovic, men den serbiske frontløber har endnu ikke fundet melodien i den spanske hovedstad.

Derfor skulle Real Madrid ifølge den spanske avis Mundo Deportivo være klar til at sende Jovic videre til sommer og det angiveligt til en pris på bare 35 millioner euro – knap 265 millioner kroner.

Det forlyder, at Chelsea og Tottenham er interesserede i at hente Luka Jovic, da begge London-klubber har været ramt af skader i de forreste geledder i denne sæson.

Angiveligt skulle Napoli og AC Milan dog også være inde i billedet i forhold til 22-årige Jovic, der har kontrakt med Real Madrid til 2025.

Liverpool jagter eftertragtet Rennes-komet

Liverpool er ifølge spanske Sport én af klubberne, der er ude efter Rennes ombejlede Eduardo Camavinga.

Den 17-årige midtbanespiller har taget Ligue 1 med storm trods sin unge alder, og det har fået Real Madrid, Barcelona og Tottenham til at spærre øjnene op, skriver Sport.

Rennes ønsker angiveligt knap 380 millioner kroner for Camavinga, der har spillet 36 kampe for Rennes i denne sæson, hvor han har scoret én kasse og assisteret to gange.

Barcelona er klar til at sælge Ivan Rakitic

De kroatiske midtbanespiller Ivan Rakitic er ikke længere en stor profil for FC Barcelona, der angiveligt er klar til at lade spilleren gå til sommer.

Normalt troværdige goal.com erfarer, at Barca kræver 20 milloner euro, hvilket svarer til knap 150 millioner danske kroner, for 32-årige Rakitic.

På det seneste har Manchester United, Inter og Juventus været sat i forbindelse med Rakitic, men kroatens tidligere klub Sevilla er angiveligt særdeles lun på en genforening.

Rakitic, der har kontrakt med Barcelona til sommeren 2021, har spillet 21 La Liga-kampe i sæsonen og står noteret for tre assists heri.

Inter udnytter Ashley Young-option

Inter skrev i januar en kort aftale med 34-årige Ashley Young, som klubben købte i Manchester United. 

Young har fået en god start i Italien, og Inter er ifølge La Gazzetta dello Sport syv optrædener allerede nu klar til at udnytte en option i aftalen med englænderen. 

I så fald vil Young være på kontrakt i Inter frem til sommeren 2021.

Barcelona jagter Arsenals Aubameyang

Barcelona er ifølge den spanske avis Sport meget interesseret i Pierre-Emerick Aubameyang, og Arsenal-profilen vil angiveligt gerne til den spanske storklub.

Pierre-Emerick Aubameyang har været en særdeles vigtig herre for Arsenal, men i sommeren 2021 har angriberen kontraktudløb i London-klubben.

Det er ikke gået FC Barcelonas næse forbi, og storklubben ser ifølge den spanske avis Sport Aubameyang som en oplagt spiller, der er til at betale for, til den angrebsposition, som klubben har været ramt så hårdt på.

I denne sæson har 30-årige Aubameyang scoret i alt 20 mål i 32 kampe. 

Vidal på vej til Inter i byttehandel

Barcelona vil angiveligt gerne have fingre i Inter-angriber Lautaro Martinez til sommer, og for at det skal ske, er spanierne klar til at sende Arturo Vidal af sted i en byttehandel.

Det skriver flere italienske medier, deriblandt Calciomercato.

Tirsdag morgen har også spanske Sport taget sagen op. Mediet dækker Barcelona tæt.

Ifølge rygterne er også Juventus interesseret, men Arturo Vidal vil gerne træne under Antonio Conte, siges det. De to kender hinanden fra deres fælles fortid i Juventus, hvor Vidal strålede.

Manchester United er interesseret i Gladbach-profil

Ifølge tyske Kicker er Manchester United interesseret i Gladbachs Denis Zakaria og har indledt samtaler med den tyske klub om en handel. 

Mediet skriver, at midtbanespilleren er betragtet som en ønskespiller for United, og Bundesliga-klubben skulle have accepteret, at det bliver tæt på umuligt at holde på schweizeren, hvis kontrakt løber til sommeren 2022. 

Tyske Sky har tidligere erfaret, at United fører kapløbet om den 23-årige Gladbach-spiller, som angiveligt også tiltrækker sig interesse fra Liverpool, Dortmund og Atletico Madrid.

PSG vil have Serie A-profiler

Ifølge La Gazzetta dello Sport er PSG interesseret i en stærk duo fra den italienske Serie A, da Napolis Kalidou Koulibaly og Juventus’ Miralem Pjanic begge er på blokken.

Avisen mener at vide, at PSG-sportsdirektør Leonardo er i kontakt med duoens agent Fali Ramadani og vil forsøge at lokke forsvarsspilleren og midtbanespilleren til Paris til sommer.

Rygtet om Koulibaly til PSG har længe eksisteret og fik for nyligt ny næring, da Napoli-profilen købte lejlighed i Paris.

Om Rygtetid: 
Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Af Mikael Blond

26 kommentarer

MartinHerold 12:39          
Matty, for helvede.
Snigskytten 14:22          
Det lyder dyrt for real.
turbocharlie 15:46          
Mener at have læst, at han har en forholdsvis billig frikøbsklausul i Dortmund, 557 millioner kroner, men det er først fra 2021.

Det vil dog være tåbeligt at tage til Real madrid, den klub er HÅBLØS til nogensinde at give de unge en chance. Nu handler det om at fortsætte den eksplosive udvikling Håland har gang i, dette gøres bedst, ved at spille fast uge efter uge, kommer aldrig til at ske i Real madrid.
Vestejyde2345 16:01          
Turbocharlie, har du boet under en sten? De spiller med rigtig mange talenter. Rodrygo, Vinicius, Valverde, Militao, Mendy. Bare for at nævne nogen.
RaSMuS. 17:54          
Det vil dog være tåbeligt at tage til Real madrid, den klub er HÅBLØS til nogensinde at give de unge en chance. Nu handler det om at fortsætte den eksplosive udvikling Håland har gang i, dette gøres bedst, ved at spille fast uge efter uge, kommer aldrig til at ske i Real madrid.
Jeg er ked af at sige det, men det er simpelthen decideret dumt skrevet. Hvor får du det vrøvl fra?

Du kan jo kigge på det nuværende hold. Marcelo (19), Ramos (18), Varane (18) og Benzema (21) var alle unge, da de kom til Real Madrid, og de har alle været en del af kernen på holdet i årevis. Derudover er der jo på nuværende tidspunkt, som det bliver nævnt i et andet svar til dig, en stor gruppe af meget unge spillere i førsteholdstruppen, som alle får, om ikke fast, så i hvert fald regelmæssig spilletid.
MartinHerold 21:23          
Ja, vi kan alle huske sidst Real udlejede en ung back til et Bundesliga-hold. Han kom jo aldrig til at spille for Real igen!
Barca80erne 10:22          
Fornuftigt at Real at gå efter ham...Desværre ...
Onsdag 1. april
Tirsdag 31. marts