Luk

Rygtetid: Spurs vil bytte Eriksen for Dybala

| International | 12 kommentarer
Rygtetid: Spurs vil bytte Eriksen for Dybala
Foto: Getty Images

Infoboks

Chelsea - Valencia
Champions League gruppe H (17/09)
bet365 1,83 3,60 4,33
NordicBet 1,87 3,85 4,35
Oddset 1,82 3,70 4,30

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Tottenham er klar til at slippe Eriksen for Dybala

I sommerens transfervindue blev Paulo Dybala rygtet til Premier League-klubben Tottenham, men argentineren endte som bekendt med at blive i Juventus.

Tottenham har dog ikke opgivet håbet om at hente Dybala til det nordlige London, og angiveligt er Spurs klar til at slippe Christian Eriksen i jagten.

Italienske Tuttosport skriver nemlig, at Mauricio Pochettino vil forsøge at lokke Dybala til Tottenham til januar, og at klubben skulle være klar til at lade Eriksen gå den anden vej.

Christian Eriksen har kontraktudløb i Tottenham næste sommer og kan derfor forhandle med interesserede klubber efter nytår.

PSG belønner italiensk profil 

26-årige Marco Verratti er i gang med sin ottende sæson i PSG, og klubben har ingen intentioner om at slippe italieneren. 

Ifølge Calciomercato er PSG og Verratti således næsten enige om en ny femårig aftale, der vil betyde en stor lønstigning for midtbanespilleren - fra 52 til 90 millioner kroner om året. 

Samtidigt har PSG stillet Verratti anførerbindet i PSG i udsigt. 25-årige Thiago Silva har lige nu den tjans, men brasilianeren har også kontraktudløb til sommer. 

Arsene Wenger fortsætter i FIFA

Flere internationale medier har beskrevet den tidligere Arsenal-træner Arsene Wengers fremtid, og den 70-årige franskmand har selv talt om, at han ønsker at træne et landshold.

Men inden da, så skal Wenger ifølge New York Times bestride en senior-rolle i FIFA med et teknisk ansvar.

Den amerikanske avis skriver, at Wenger får ansvar for at rådgive om forbedringer til standarden af træninger på internationalt plan, men han skal samtidig bistå med råd til udviklingen af spillet.

FIFA's talsmand har nægtet at kommentere på historien, som NY Times forventer offentliggøres i de kommende dage.

Daniel Wass' træner får kniven - BEKRÆFTET: LÆS MERE HER

Daniel Wass og Valencia har åbnet sin sæson med et nederlag, en uafgjort og en sejr i den rækkefølge, og nu er en trænerfyring på vej. 

Ifølge CV Radio er hovedaktionær Peter Lim så utilfreds med cheftræner Marcelino, at klubmanden er få timer fra en fyring. 

Den tidligere Real Madrid- og Barcelona-spiller Albert Celades er angiveligt kørt i stilling som afløser for Marcelino.

Om Rygtetid:

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland.

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Mikael Blond

12 kommentarer

Muqqi 14:29          
Det kan de da ikke mene. To gange fjerdeplads, en Copa del Rey og semi finale i EL må da være mere end godkendt. Er med på de ikke spiller specielt sprudlende, men han har da fået skabt en stabilitet på holdet plus gode resultater.
Reevenge 14:32          
Peter Lim lider af storhedsvanvid; det her er bare et efterspil af den polemik der har stået på i klubben i længere tid, hvor fronterne blev særdeles trukket op over sommerens transfervindue, med hhv. Lim og Marcelino på hver sin side, bl.a. i spørgsmålet omkring købet af Rafinha (som endte med at tage til Celta Vigo på et lejeophold).
StanTheManDK 20:25          
Thiago Silva 25 år?? Tror lige bold skal have kuglerammen frem igen. Han er da i hvert fald en meget ung 84´er, det må jeg sige :-D
langetå 21:14          
Eriksen gider da ikke til Juve.
bruger 172279 21:19          
Eriksen er ikke god nok til Juve.
Han er stærkt overvurderet.
Bliver i Spurs i flere år endnu.
bruger 175817 23:17          
Tror Eriksen selv betaler for de rygter der, for der sker jo aldrig noget. Totalt over hypet
Dobrich 00:07          
Thjaaa... han har et par udfald en gang imellem (som alle andre...).

Har du tjekket hans statistikker de sidste fem år i PL ?
Mandag 16. september
Søndag 15. september