Luk

Rygtetid: Emre Mor spøger i Leeds

| Serie A | 9 kommentarer

Infoboks

Galatasaray - Denizlispor
Süper Lig (19/01)
bet365 1,30 5,25 10,00
NordicBet 1,25 5,75 10,50
Oddset 1,28 5,50 9,20
YouBet 1,30 5,40 9,25

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag i januar forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter, indtil transfervinduerne lukker.

Emre Mor spøger i Leeds

Emre Mor er ude i kulden i Celta Vigo, og nu skriver de tyrkiske medier Sporx og Haberler, at Leeds er en mulighed for dansk-tyrkeren.

Emre Mor skulle selv være meget interesseret i at komme til Championship-topholdet, men Leeds vil angiveligt hellere bruge pengene på en angriber, skriver medierne.

Emre Mor har hverken scoret eller assisteret i 16 kampe for Galatasaray, som han har været udlejet til i denne sæson, og den tyrkiske klub håber angiveligt at skille sig af med ham i januar.

Emre Mor har tidligere været sat i forbindelse med Brentford.

Johan Larsson vælger mellem Brøndby og Elfsborg

Johan Larssons fremtid er i øjeblikket usikker, og B.T. kunne i sidste uge skrive, at Larsson og Brøndby er langt fra hinanden i forhold til en forlængelse. 

Ifølge svenske SportExpressen har den situation givet Johan Larsson lidt at tænke over, for i Sverige skulle Larssons tidligere klub Elfsborg være interesseret i at sikre sig højrebacken.

SportExpressen skriver, at intet mellem Larsson og Elfsborg på nuværende tidspunkt er tæt på, men at Larsson er et emne i klubben.

Skulle Larsson vælge at rykke til Elfsborg, så vil klubben finde midler til at finansiere aftalen udefra.

I sidste uge fortalte fodbolddirektør i Brøndby, Carsten V. Jensen, at han forventede at kunne melde noget ud om Larssons fremtid indenfor 'relativt kort tid'.

Mikel Arteta vil have Manchester Citys John Stones

Arsenal-manager Mikel Arteta skulle ifølge The Sun, som gerne skriver lidt af hvert, være interesserede i at hente John Stones i sin tidligere klub, Manchester City.

Således skriver The Sun, at Arteta vil forstærke sin defensiv med Stones, der skulle være interesseret i at komme til mere spilletid for at være i en god position forud for det kommende EM til sommer.

Derfor kunne selv en lejeaftale komme på tale, hvis man ellers skal tro The Sun.

I denne sæson er det blevet til blot ti Premier League kampe for Stones.

Arteta og Arsenal har for nyligt sendt den græske stopper Konstantinos Mavrapanos til Bundesligaen på en lejeaftale, og det skulle angiveligt skyldes, at manageren leder efter en ny stopper.

25-årige John Stones har kontrakt med City til sommeren 2022.

Roma erstatter skadet profil med Inter-spiller 

Roma fik i søndags unge Nicolo Zaniolo skadet med en slem knæskade, og nu har klubben angiveligt udset sig en erstatning. 

Ifølge Sky Sport Italia jagter Roma nemlig Inter-kanten Matteo Politano.

Han kan ifølge journalisten Gianluca Di Marzio gå til Roma i en byttehandel med backen Leonardo Spinnazola, som i stedet rykker mod Inter, som er på udkig efter forstærkning til sin venstreside.

De to spillere skulle have nogenlunde samme værdi.

Mandagens rygter

AC Milan vil også have Boateng

Simon Kjær præsenteres med meget stor sandsynlighed i AC Milan inden særlig længe, men den italienske storklub vil have en stopper mere.

Den tyske udgave af Sky Sports mener således at vide, at italienerne også vil have fingre i Bayern Münchens Jerome Boateng.

Den store forsvarsspiller har også været meldt på vej til Arsenal, men italienerne er angiveligt klar til at konkurrere med London-klubben.

AC Milan har også været sat i forbindelse med Andreas Christensen, men den idé kan de glemme alt om, har Chelsea-cheftræner Frank Lampard slået fast.

Nu har Barcelona kontaktet Pochettino

Barcelona har allerede prøvet at få Xavi til at overtage trænerrollen, men klubikonet har angiveligt afvist jobtilbuddet – derfor har Barcelona nu tyet til andre muligheder.

Ifølge as.com har Ronald Koeman også været et tema, men hollænderen har afvist, og derfor går Barcelona nu efter Mauricio Pochettino.

Det er den katalanske radiostation RAC1, der rapporterer den historie. De spanske medier skal man altid tage med et gran salt.

Mauricio Pochettino har været hos Barcelonas rivaler Espanyol som både spillet og træner, og han har tidligere sagt, at han hellere ville arbejde på sin farm i Argentina end at være træner for Barcelona.

Om Rygtetid: 
Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Af Jonas Dalgård

9 kommentarer

Kirk MOT 15:13          
Nej tak
Campeones32 15:18          
Bliver spændende at se hvilken klub der brænder sig på Mor næste gang!
Mike1417 17:05          
Han skal da bare hjem til FCN igen
hvidovremichael 17:14          
En af de ting der har ødelagt moderne fodbold er agenter der formår at lokke disse spillere rundt og rundt og rundt for personlig profit så de forbliver evigheds talenter fordi de hele tiden går efter penge istedet for realistisk spilletid og udvikling.

Man kan snart ikke nævne en spiller der ikke forlod sin klub for en højere løn efter en kort succes periode....

Læser om f.eks Per Nielssen ser man at han fik en del tilbud med større løn fra udenlandske bl.a tyske men han vidste inderst godt at han ville være en marginal spiller og kendte sit talents begrænsninger..
Han var også af den lidt ældre generation der ikke skulle have en agent til at babysitte dem og tænke for ham.Han var også bevidst om livet uden for banen og måske ville han aldrig få et tilbud om at spille i hans hjerteklub igen..

Stig Tøfting har aldrig haft en agent.Hvad skal man med dem?Tænker de på dit bedste eller deres egen økonomi?

Det er det samme med alle sportgrene.Basketball er blevet virkelig røvsygt ideforladt 3 point skud nu non-stop og amerikansk fodbold handler mere om taktik pauser reklamer end om seværdig sport.
Fodbold handler nu også kun om penge reklamer tidsudtræk,filmeri ,lukke ned for modstanderen, tage tempoet ud af kampen hvis de andre er bedre istedet for at spille sig eget spil og det er super røvsygt at se på....

Medier er fuld af rygter og historier uden indhold for reklame penge..Verden er sgu blevet et rigtigt kold barnligt sindsforladt sted hvor kun profit tæller for noget...

I vil se næsten alle ældre elite sports udøvere fortælle jer at den sport de elskede er væk for profit og reklamer i dag.Held og lykke med at finde en site i dag der ikke beskæftiger sig med rygter for mere reklame plads.Alt der i virkeligheden tæller.

Mange ældre sports stjerner som man kalder dem går slet ikke op i den sport de selv udøvede som unge disse dage..
Især ældre amerikanske fodboldspillere er begyndt at hade det spil med hele deres sjæl og forbyder deres børn at spille det.
Og sporten udnytter systematisk unge folk ødelægger dem og kaster dem væk når de ikke kan give dem profit..

De kan heller ikke se det fede ved at stå op heppe på et firma fyldt med store egoer der vil væk til noget større og bare ser din klub som et økonomisk springbræt.
Fans er kunder og talenter er pengemaskiner..

Tom Køhlert tager også stor afstand til hvordan man behandler talenter i moderne fodbold har han mange gange udtalt.

League of Denial
https://www.youtube.com/watch?v=SedClkAnclk
Manndrop 18:08          
Emre Mor til Leeds sker ikke. Han passer overhovedet ikke ind i hverken vores spillestil eller de typer af spillere vi bruger. Og han er da totalt miscastet til at kunne holde til Championships høje tempo
Rundsaven 18:32          
Bielsa er måske forrykt nok til at kunne tøjle en blæst Emre Mor.. måske et godt par til klovnefesten...
FrancescoTotti 18:34          
@hvidovremichael

Du har sikkert ret i meget af det du siger, men er det kun sport kapitalismen gennemsyrer? Jeg kunne sagtens trække tråde til store dele af samfundet. Problemet er bare at det hele bliver super negativt og man bliver en sortseer af at tænke sådan og det store spørgsmål er: hvad vil du gøre ved det?
Lørdag 18. januar
Fredag 17. januar