Luk

Rygtetid: Barca har kun råd til at leje Romero

| International | 8 kommentarer

Infoboks

Atalanta - Lazio
Serie A (30/10)
Oddset 1,95 3,90 3,45
bet365 1,95 3,80 3,60

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.
 

Barca har kun råd til leje Cristian Romero

Den argentinske forsvarsspiller Cristian Romero fra Atalanta har mange bejlere denne sommer, hvor Barcelona har meldt sig på banen.

Klubben skulle have set sig varme på Romero, der var blandt Atalantas helt store profiler i den forgangne sæson. Argentineren er udlånt til klubben fra Juventus til næste sommer.

Ifølge Mundo Deportivo, så er prisen omkring 370 millioner kroner for centerbacken, og derfor har Barca ikke råd til at købe ham fri med deres økonomiske problemer. 

I stedet vil den spanske storklub angiveligt leje den stærke argentiner for det kommende år og købe ham fri til næste sommer, før han vender tilbage til Juve. 

Ny fransk klub bejler til Robin Olsen

Robin Olsen blev tidligere på sommeren meldt på vej til de franske mestre fra Lille, men det skifte ser ud til at være røget i vasken.

Fremtiden kan dog alligevel vise sig at ligge i Frankrig for den tidligere FCK-målmand, for ifølge sædvanligvis velinformerede Sky Italia har Rennes, som lige har købt Kameldeen i FC Nordsjælland, nu meldt sig på banen.

Robin Olsen er sat skakmat i Roma efter indkøbet af Rui Patricio, og han er ikke udtaget til holdets træningslejr af José Mourinho.

Atalanta melder sig ind i kampen om Damsgaard

Interessen for Mikkel Damsgaard er eksploderet i kølvandet på sommerens EM-slutrunde, hvor den 21-årige dansker imponerede stort.

Klubber som Barcelona og Tottenham er blevet meldt interesserede i Damsgaard, som dog angiveligt også har bejlere fra Serie A, hvor han som bekendt allerede spiller i Sampdoria.

Senest skriver avisen La Repubblica, at Atalanta jagter Damsgaard, og at klubben har tænkt sig at bruge nogle af pengene fra det mulige salg af Cristian Romero til Tottenham til at finansiere et køb af danskeren.

Sampdoria kræver angiveligt cirka 300 millioner kroner for Mikkel Damsgaard.

Sidste uges rygter

Juventus afviser stort Chiesa-bud fra Liverpool

Federico Chiesa fik sit helt store gennembrud ved sommerens EM, og det har medført stor interesse for den 23-årige kantspiller.

Chelsea blev for nylig sat i forbindelse med italieneren, og nu meldes også Liverpool interesseret.

Den italienske avis Repubblica erfarer sågar, at Liverpool er kommet med et bud på 100 millioner euro – knap 750 millioner kroner.

Det menes Juventus dog at have afvist, da den tilbagevendte træner Max Allegri angiveligt ser Federico Chiesa som en central brik i Juve fremadrettet og derfor ikke vil tillade et salg.

Chiesa kom til Juventus fra Fiorentina i 2020 og har lavet 14 kasser og 10 oplæg i sine første 43 kampe for klubben.

Napoli er interesserede i Ludwig Augustinsson

27-årige Ludwig Augustinsson rykkede i sidste sæson ud af Bundesligaen med Werder Bremen, og derfor kan et sommerskifte meget vel være på trapperne.

Klubber som Galatasaray, Lazio, Crystal Palace og Watford er allerede blevet meldt interesserede i den tidligere FCK-profil, og nu er en af de store Serie A-klubber angiveligt også på banen.

Det tyske medie Deichstube skriver således, at Napoli er interesserede i Ludwig Augustinsson. Werder Bremen menes at kræve godt 70 millioner kroner for den svenske landsholdsspiller.

Augustinsson forlod FC København i 2017 og har stadigvæk et år tilbage af sin aftale i Werder Bremen.

Tottenham har budt 185  millioner kroner på Damsgaard

Mikkel Damsgaard fik for alvor gjort opmærksom på sig selv ved det netop overståede EM, og det har skabt interesse fra endnu større adresser end Sampdoria. 

Tottenham har før været nævnt som en bejler til den 21-årige danskers underskrift, og London-klubben skulle nu have afgivet et bud på 25 millioner euro - svarende til 185 millioner kroner. 

Det skriver italienske La Republicca, der peger på, at den nye Spurs-direktør, Fabio Paratici, skulle have et godt øje til Damsgaard. 

Sampdoria skulle ifølge samme medie kræve 35 millioner euro - 260 millioner kroner - men være klar til at forhandle om prisen. 

Chelsea overvejer at hente Hazard tilbage

Eden Hazard forlod i 2019 Chelsea som en stor profil i Premier League, men i Real Madrid har belgieren ikke fundet melodien.

Hazard har kæmpet med en række skader og står blot noteret for 43 kampe og fem scoringer for Real Madrid, som derfor menes at være klar til at sælge kantspilleren.

Ifølge AS vil Real Madrid lade Hazard gå for cirka 60 millioner euro, hvilket svarer til knap 450 millioner kroner, og det spanske medie skriver også, at Chelsea overvejer at hente Hazard tilbage, men ikke nødvendigvis til den pris.

I første omgang fik Chelsea i 2019 angiveligt godt 760 millioner kroner for Hazard, og klubben vil således kunne få ham tilbage en del billigere, men altså også to år ældre.

30-årige Hazard har kontrakt til 2024 i Real Madrid.

Chelseas Emerson vil til Napoli

Den 26-årige venstreback Emerson Palmieri er for nyligt blevet europamester med Italien, men har svært ved at komme på holdet hos Chelsea. 

Derfor er han på udkig efter en ny klub, hvor han kan få spilletid. Det skriver det italienske transfermedie Calciomercato.

Napoli og Emerson skulle begge være interesseret i hinanden, men før at ægteskabet kan besegles, så skal Napoli have tyndet ud på positionen. 

Italienerne vil nemlig ikke betale mere end 10 millioner euro for backen, når man i forvejen besidder Faouzi Ghoulam og Mario Rui, men Chelsea forlanger 20 millioner euro for backen, skriver Calciomercato.

Derfor skal Chelsea enten gå ned i pris eller så skal en af de to backer sælges, før parterne kan nå til enighed, mener mediet at vide. 

Jens Stryger Larsen har bestået lægetjek hos Galatasaray

Jens Stryger kan meget vel snart blive præsenteret i tyrkisk fodbold, hvor Galatasaray skulle stå klar med en treårig kontrakt.

Det melder flere tyrkiske medier, heriblandt NTVSport og Hürriyet, som desuden skriver, at danskeren faktisk har bestået sit lægetjek i klubben, og derfor er det kun den sidste underskrift, der mangler.

Den tyrkiske presse mener, at Stryger Larsen efter sigende bliver hentet til Galatasaray i en aftale, som sender 23,8 millioner kroner den anden vej til Udinese.

30-årige Jens Stryger Larsen har kontraktudløb i Italien til næste sommer, og derfor har klubber som Club Brugge og Watford også forhørt sig om danskeren.

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Martin Schmidt

8 kommentarer

-Kongen- 13:36          
Mæhle og Damsinho i samme klub… smukt hvis det sker
Chris4700 16:15          
Sjovt hvilke rygter der bliver gentaget her og hvilke der ikke gør. Romero til Barca er vitterligt ét ud af flere hundrede der hverken har mere eller mindre hold end de utallige andre, særligt med tanke på at det stammer fra MD. Men der er selvfølgelig det spin på det at Barca ikke har råd.
Ronero havde et fænomenalt Copa America, så forståeligt at interessen for ham er øget. Synes dog Barca er fint dækket ind her, med Araujo, Garcia, Pique og Mingueza, for ikke at tale om Umtiti og Lenglet der dog forhåbentligt meget snart skydes afsted
QuesTen 16:19          
Også vildt at Atalanta kan bestemme hvad Barcelona skal betale for Romero, når man tænker på at Juventus ejer ham.
Silverblue500 16:42          
Atalanta melder sig ind i kampen om Damsgaard

Senest skriver avisen La Repubblica, at Atalanta jagter Damsgaard, og at klubben har tænkt sig at bruge nogle af pengene fra det mulige salg af Cristian Romero til Tottenham til at finansiere et køb af danskeren.

???

Ahvad??

C. Romero er han ikke på lån fra Juventus? hvordan får de så penge fra et salg.

Uanset hvad kunne det være KONGE med Damsgaard i Atalanta de spiller så fedt fodbold.
KiksetIndspark 16:55          
@Silver

Mit bud ville være, at Atalanta har en relativt lav købsoption i deres lån med Juve. Altså kan de bare udløse den og sælge ham videre. Hvis de ikke allerede har udløst den.
Stagger Lee 17:08          
C. Romero er han ikke på lån fra Juventus? hvordan får de så penge fra et salg.


Atalanta har en købsklausul i deres lejemål, som de forventes at indløse.

Synes dog Barca er fint dækket ind her, med Araujo, Garcia, Pique og Mingueza, for ikke at tale om Umtiti og Lenglet der dog forhåbentligt meget snart skydes afsted

Det er ingen hemmelighed at Barca har været på udkig efter en forsvarer til venstre CB, da de ikke stoler på hverken Umtiti eller Lenglet og hvis de, som du selv siger, forhåbentlig sendes videre i dette vindue, så vil en forstærkning til backkæden være mere end velkommen fra min side. Romero er et godt bud, selvom jeg helst havde set AC. Men det er nok umuligt.
Iskoldere 17:26          
Er der ikke en regel for, at en spiller kun kan sælges én gang i hvert transfervindue? Eller noget der minder om det?
Torsdag 28. oktober
Onsdag 27. oktober