Luk

Rygtetid: Mourinho vil hente Eriksen tilbage

| International | 11 kommentarer

Infoboks

Inter - Atalanta
Serie A (08/03)
Oddset 2,00 3,55 3,65
bet365 1,95 3,60 3,75

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Mourinho vil hente Eriksen tilbage

Christian Eriksen ventes at forlade Inter her i januar, og det bliver måske til et gensyn med en tidligere klub fra Eriksen.

I hvert fald skriver den anerkendte italienske transferjournalist Fabrizio Romano, at Jose Mourinho gerne vil have Eriksen tilbage til Tottenham.

Ifølge Romano vil der i så fald blive tale om en lejeaftale, men udfordringen skulle være Eriksens høje løn i Inter, og parterne skulle ikke være så langt i forhandlingerne endnu.

Eriksens agent arbejder på en løsning for danskeren, som ifølge Romano gerne vil retur til Premier League.

Lyon lurer på Paul Onuachu

Paul Onuachu har stor succes i belgiske Genk, og det har medført interesse fra større europæiske klubber.

Flere nigerianske medier, blandt andre Complete Sport og OJB Sports, melder lørdag om massiv interesse fra den franske storklub Lyon for den tidligere FC Midtjylland-spiller.

De to og andre nigerianske medier mener at vide, at en handel her i januar er så godt som på plads, men det kommer ifølge belgiske VoetbalNieuws næppe på tale.

Mediet skriver, at Genk på ingen måde vil slippe Onuachu her i januar efter bare halvandet år i klubben og citerer Genks sportsdirektør for at sige, at klubben ikke sælger Onuachu efter bare halvandet års samarbejde.

VoetbalNieuws skriver dog, at et skifte til sommer kan blive en mulighed, hvis 26-årige Onuachu selv ønsker at prøve noget nyt, og mediet nævner Lyon som en seriøs bejler.

Barca henter City-stopper til sommer

Ifølge flere spanske medier, blandt andre Sport og Mundo Deportivo, har Barcelona sikret sig Manchester Citys forsvarsspiller Eric Garcia.

Barcelona har længe været meldt interesseret i Garcia, og en handel denne vinter har været på tale, men den bliver sandsynligvis ikke til noget.

Skulle Garcia hentes til Barcelona her i januar, ville det kræve, at en ny præsident var på plads og kunne godkende handlen, men da præsidentvalget i klubben er udsat grundet corona, kommer det ikke til at ske.

I stedet skriver medierne altså, at Garcia kommer til Barcelona på sommer på en fri transfer, da hans kontrakt med City løber ud.

Gårsdagens rygter

Everton nærmer sig Bayerns Joshua Zirkzee

Bayern Münchens Joshua Zirkzee har spillet fem kampe for førsteholdet i denne sæson, og derfor har det været på tale, at den 19-årige hollænder skal udlejes.

Tidligere har Frankfurt talt varmt om den unge angriber, men ifølge TalkSport kan Everton meget vel snyde Frankfurt for Zirkzee.

Det engelske medie skriver nemlig, at Everton er tæt på en lejeaftale, der også skulle inkludere muligheden for en permanent aftale.

Zirkzee og Everton er ikke ukendte for hinanden, da Zirkzee tidligere har udtalt, at han var tæt på at skrive under med klubben efter et prøveophold, da han var 16 år.

Pochettinos førsteprioritet er Dele Alli

Dele Alli og Mauricio Pochettino arbejde forrygende sammen, da den argentinske træner var i Tottenham, men efter Jose Mourinhos indtog i Spurs er det gået ned ad bakke for Alli.

Men nu kan der være mere spilletid på vej for den engelske offensivspiller, som ifølge transferguruen Fabrizio Romano skulle være førsteprioriteten hos sin tidligere træner i PSG.

Den franske storklub skulle gå efter at leje Alli for resten af sæsonen, og Alli er ifølge Romano ganske interesseret i at komme ud og få mere spilletid, end det er tilfældet i Tottenham.

Tottenham skulle dog ikke være helt varme på ideen om at lade Alli smutte i det resterende af sæsonen, hvor klubben fortsat er med i ligacuppen, FA Cup, Europa League og altså kæmper videre i Premier League.

Indtil videre er det blevet til 472 minutter fordelt på 12 kampe i denne sæson.

Om Rygtetid: 
Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Af Mikkel Nøhr

11 kommentarer

RaSMuS. 13:21          
At FCM indenfor et år sender to så store angribersucceser som Sørloth og Onuachu ud i Europa er sørme ikke hverdagskost for nordiske klubber. Skulle Onuachu ende i Lyon eller en klub i samme størrelsesorden, begynder FCM at ligne en klub, som godt kan kræve lidt mere for deres offensivspillere, når de skiber dem afsted. Ikke blot kan de potentielt se ind i større transferindtægter, men det kan også betyde, at de kan tiltrække bedre spillere på sigt.
Saaita 13:38          
Nu skulle Sørloth lige ad et par omveje før det blev godt. For han slog da om nogen ikke til i Palace.
Nordland1337 13:54          
Det er nu heller ikke fordi Sørloth har været prængende i Leipzig, men det kan jo være det kommer.
schmede 14:00          
Nu kom Slimani jo også, så lad os nu se om Onuachu kommer. Tvivler på han har niveauet, men som sagt før, sker det engang imellem at en spiller med et middelmådigt talent, alligevel havner i en stor klub.
Erik Bo Andersen kom jo også til Rangers, og havde succes i hvert fald et lille stykke tid.
JimWendler 14:16          
Jeg tror helt ærligt at Paul vil score mål på samlebånd i alle ligaer, også de store. Han dominerer fysisk i en grad som jeg meget sjældent har set før og er samtidig rigtig god til at afslutte med både fødder og i særdeleshed med hovedet. Jeg håber personligt at han ender i premier league men kunne også se den franske liga som et passende sted for Store.
JytteRolf 14:19          
Eriksen kan godt nå at blive en legende i Tottenham. Kom tilbage til London og spil der til karrieren er slut. Nu fik du prøvet at komme ud og mon ikke det er i Spurs du hører hjemme?
Finessen 14:21          
Men passer Eriksen til Mourinho og hans spil-filosofi? De virker som deciderede modsætninger.
Mandag 8. marts