Luk

Rygtetid: Lyon tilbudt tidligere United-kaptajn

| International | 9 kommentarer

Infoboks

Dinamo Zagreb - FK Krasnodar
Europa League Slutspil (25/02)
Oddset 2,25 3,55 3,00
bet365 2,25 3,50 3,10

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag i januar forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter, indtil transfervinduerne lukker.

Antonio Valencia vil tilbage til Europa

Antonio Valencia forlod i sommer Manchester United efter ti år i klubben. Han vendte overraskende hjem til Ecuador, men her er han en stor fisk i en meget lille andedam.

Det er ikke gået som håbet for den 34-årige back, som længes tilbage til europæisk fodbold. Ifølge hjemmesiden footmercato.net har Valencia i første omgang øjnene rettet mod Frankrig.

Mediet skriver, at Valencia i de seneste dage er blevet tilbudt til både Lyon og Dijon. Hvis ikke de bider på har Valencia også tilbud fra den engelske The Championship.

Barcelona vil hente offensivspiller tilbage

Offensivspilleren Dani Olmo forlod som 16-årig Barcelona og skiftede til Dinamo Zagreb, men nu vil Barcelona have Olmo retur.

Særligt de seneste sæsoner har Olmo udviklet sig drastigt, og efter gode præstationer for både Dinamo Zagreb og det spanske U21-landshold er Olmo kommet ind i varmen omkring Spaniens A-landshold.

Den 21-årige offensivspiller har selv luftet tanken om at forlade Dinamo Zagreb i januar, og flere spanske medier, blandt andre Sport, meddeler, at Barcelona nu har vekslet en længerevarende interesse for Olmo til et konkret bud.

De seneste par dages rygter

Flere klubber vil leje Liverpools Rhian Brewster

19-årige Rhian Brewster har ikke fået overvældende med spilletid i efteråret, og derfor kan et lejeophold i foråret komme på tale.

I hvert fald melder Sky Sports, at både Swansea og Aston Villa jagter en lejeaftale med den unge hurtigløber.

Swansea skulle angiveligt have forespurgt om muligheden for en lejeaftale, og Liverpool skulle være klar på at udleje Brewster frem til sommer.

Skulle Brewster tage på udlån, så er det første gang, at spilleren forlader Liverpool.

Han har spillet to kampe i Carabao Cup i denne sæson.

Roma øger sit bud på Chris Smalling

Chris Smalling har været en forvandlet mand, efter han i sommer rykkede til Roma på en lejeaftale, og den engelske stopper har høstet store roser for sit spil i den italienske hovedstad.

Derfor vil Roma gerne sikre sig Smalling på en permanent aftale, og ifølge La Gazzetta dello Sport, så har romerne øget sit bud på Manchester United-stopperen til 112 millioner samt omkring 20 millioner i bonus.

En pris, der er tættere på det, som United efterspørger. Ifølge avisen omkring 150 millioner kroner.

Smalling og Roma skulle, hvis buddet går igennem, være tæt på en femårig aftale.

Chris Smalling har scoret to mål og præsteret et oplæg i 15 kampe.

Bruun Larsen søger væk fra Dortmund 

Søndag kunne Dortmund præsentere købet af en af Europas varmeste spillere, 19-årige Erling Haaland, og mens mange hilser ham velkommen, så er sagen nok en anden for danske Jacob Bruun Larsen.

I Dortmund har Bruun Larsen ikke spillet meget, og derfor er han ifølge tyske Ruhr Nachrichten én af de spillere, som ventes at tage afsked med klubben i det kommende transfervindue.

Den tyske avis, der har Dortmund som speciale, melder dog ikke noget om interesse fra andre klubber.

U21-landsholdsprofilen har ikke fået mange chancer for at vise prøver på sit talent i denne sæson, da det indtil nu er blevet til ni kampe med sparsom spilletid og et enkelt oplæg.

På U21-landsholdet er sagen en anden for 21-årige Bruun Larsen, der har nettet to gange og præsteret flotte syv oplæg i syv kampe i EM-kvalifikationens kampe i efteråret.

Premier League-duo spørger til Rabiot

Både Arsenal og Everton er interesserede i Juventus' franske midtbanespiller Adrien Rabiot, der ikke helt har fået den ønskede spilletid hos de italienske mestre. 

Det skriver franske footmercato.com, men tilføjer også, at Juventus har gjort det klar over for Rabiot-lejren, at man ikke ønsker at skille sig af med den tidligere PSG-spiller.

Rabiot har indtil videre spillet 12 kampe for Juventus.

Napoli prøver igen at hente Lobotka

Stanislav Lobotka i flere transfervinduer været et varmt emne i Napoli, og nu forsøger klubben igen at få fingre i den tidligere FC Nordsjælland-spiller.

Det skriver flere italienske medier og det spanske lokalmedie Faro de Vigo.

Ifølge de italienske medier har Napoli smidt et bud på omtrent 112 millioner kroner, men Celta Vigo vil ifølge det spanske lokalmedie have mere end 150 millioner kroner for Lobotka.

Ifølge Faro de Vigo kan Amin Younes fra Napoli sågar komme til at indgå i en handel.

AC Milan nævnes også som en mulig destination for Stanislav Lobotka.

Atletico Madrid vil have Dortmund-stjerne

Paco Alcacer har allerede sagt, at han gerne vil tilbage til La Liga, og nu ser det også ud til, at der er interesse for Dortmund-spanieren.

I hvert fald skriver spanske Marca, at Atletico Madrid er klar til at kaste penge efter angriberen, der har været stærkt kørende for Dortmund, siden han kom til fra Barcelona.

Timingen passer, fordi Dortmund netop har købt Erling Haaland til angriberpositionen, og det er angiveligt anledning nok, til at Atletico vil forsøge at få fingre i Alcacer.

Atletico har også været sat i forbindelse med Edinson Cavani, men klubben er angiveligt presset af uruguayanerens lønkrav.

Et køb af Paco Alcacer vil angiveligt komme til at koste Atletico Madrid 225 millioner kroner.

Spanieren startede sæsonen med et brag og scorede i de første fire kampe - siden da har han ikke scoret, og spilletiden har været en smule uregelmæssig.

Om Rygtetid: 
Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Af Mikkel Nøhr

9 kommentarer

Stagger Lee 13:50          
Kunne nu være fedt om Barca hentede et par La Masia spillere tilbage. Olmo kan spille mange positioner, specielt de offensive. Derudover så må det være tiden til at give Bellerin et tilbud om at komme tilbage.

Havde jeg været sportsdirektør, så havde jeg gået efter at skippe Rakitic, Vidal, Dembélé, Semedo, Coutinho, Umtiti og Suarez over de næste par vinduer og så hente Olmo, Bellerin, Eriksen og Lautaro ind og supplere med Puig, Perez, Fati, Araujo og Chumi/Cuenca fra B-holdet.
Slettet(301120211302) 14:25          
Jeg kan godt have min tvivl, seriøs tvivl, om Chumi, Cuenca, Araujo og Perez er gode nok hvis Barca skal forblive tophold. Er talent afdelingen ikke bedre?
Tropico 15:35          
Har du set Pérez? Han spiller rigtigt godt hver gang. Han kender spillet og passer perfekt ind i alle de tre forreste positioner. Araujo har klubben større fidus til end Todibo. Han får chancen snart, nu hvor pokalen for alvor begynder. De to andre er jo slet ikke inde i billedet til førsteholdet,
Stagger Lee 15:54          
Jeg kan godt have min tvivl, seriøs tvivl, om Chumi, Cuenca, Araujo og Perez er gode nok hvis Barca skal forblive tophold. Er talent afdelingen ikke bedre?

Araujo vil få chancen, når Todibo bliver udlejet her i foråret. Så må vi se om han får minutter, men Valverde har fidus til ham, som det også står ovenover. Perez er super backup, meget alsidig spiller, som vil hæve sit niveau over de næste par år. Sammen med Fati og evt. Olmo, vil man være godt dækket ind offensivt.

Chumi og Cuenca deles lidt om spilletiden ved siden af Araujo på B-holdet, så det er Araujo ,der står forrest, men de andre to har også været inde omkring første holdet og er ikke så langt fra igen. De er begge 20 år, så der er mulighed for at de kan rykke sig på kort tid og bør begge få flere chancer for at bevise sig. De har begge mange u-landskampe på CVét og Cuenca er fast med på u21 holdet i øjeblikket.

Pointen er nu også bare at det er for dumt at have en spiller som Umtiti siddende på bænken, hvis man gerne vil give Araujo en fair chance og derfor vil Cuenca/Chumi være med udelukkende som back ups.
cagoda 18:10          
som jeg også har skrevet før ville Pedro kunne være en god spiiler at hente hjem som aflastning spiller til Ansu Fati
Stagger Lee 19:19          
Så langt hellere Olmo.
TheUnitedWay 19:33          
Hvis Olmo er klog så holder han sig fra Barcelona-bænken.
Onsdag 24. februar
Gasperini ser rødt efter rødt: Sportens selvmord
00:15
Gasperini ser rødt efter rødt: Sportens selvmord
00:12
Gasperini ser rødt efter rødt: Sportens selvmord
00:10
Real dukkede Mæhles Atalanta til sidst
00:09
Gasperini ser rødt efter rødt: Sportens selvmord
00:01
Real dukkede Mæhles Atalanta til sidst
00:01
Gasperini ser rødt efter rødt: Sportens selvmord
23:58
Real dukkede Mæhles Atalanta til sidst
23:56
Zidane: Svært for os men et godt resultat
23:56
Mads Juel med i endnu en Barnsley-sejr
23:54
Mette F. om tomme stadions: Kan løbe løbsk
23:50
Mads Juel med i endnu en Barnsley-sejr
23:50
Coronavirus - snart ovre?
23:49
City fortsatte den vilde stime med sikker sejr
23:43
Gasperini ser rødt efter rødt: Sportens selvmord
23:41
Frank roser dansk målscorer og giganten Reid
23:39
Real dukkede Mæhles Atalanta til sidst
23:37
Real dukkede Mæhles Atalanta til sidst
23:36
Coronavirus - snart ovre?
23:33
Frank roser dansk målscorer og giganten Reid
23:26
Real dukkede Mæhles Atalanta til sidst
23:21
Cykeltråden - 2 gange P.!
23:18
Real dukkede Mæhles Atalanta til sidst
23:18
Skuffet Neuhaus: Vi må vove mere i returen
23:17
City fortsatte den vilde stime med sikker sejr
23:13