Luk

Rygtetid: Barcelona ville have Iniesta tilbage

| International | 51 kommentarer

Infoboks

Benevento - Torino
Serie A (22/01)
Oddset 2,90 3,20 2,55
bet365 2,90 3,20 2,50

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Barcelona ville have Iniesta tilbage

FC Barcelonas offensiv ser en smule tynd ud med både Ousmane Dembele og Luis Suarez ude. Der har derfor været rygtet flere offensivspillere til klubben den seneste tid. 

Et af de mere kuriøse kommer de spanske medier Sport og AS med. Begge mener at vide, at Barcelona forsøgte at hente Andres Iniesta tilbage til klubben på en lejeaftale. 

Ifølge Sport blev det dog bremset, da Iniestas nuværende klub, Vissel Kobe, ikke er interesseret i at undvære Iniesta. 

Barcelona-træner, Quique Setien, blev kort efter sin ankomst til klubben spurgt, om hvilken klublegende, han helst ville bringe tilbage til klubben. Hertil svarede Setien med et smil på læben, at det skulle være Iniesta. 

Den spanske legende har to år tilbage af sin kontrakt med Vissel. 

Barcelona overvejer Luis Suarez som afløser for Luis Suarez

I vinterens transfervindue jagtede Barcelona en angriber, der i de kommende måneder kunne afløse skadede Luis Suarez, men den mission lykkedes som bekendt ikke for catalanerne.

Det er dog ikke kun på kort sigt, at Barcelona kigger efter en afløser for 33-årige Luis Suarez, der har kontraktudløb i sommeren 2021. Ifølge det spanske radioprogram El Larguero overvejer klubben en 22-årig angriber ved navn... Luis Suarez.

Colombianeren er ejet af Premier League-klubben Watford, men er i denne sæson udlejet til Zaragoza i den næstbedste spanske række, hvor det hidtil er blevet til 14 mål i 24 kampe.

Barcelona har angiveligt kontaktet colombianske Luis Suarez' lejr, men historien melder ikke noget om, hvorvidt Watford er klar til at sælge angriberen.

Watford købte Luis Suarez i sommeren 2017 og har siden haft ham udlejet til Valladolid, Gimnastic og altså nu Zaragoza.

Amerikanere dropper Winston Reid

West Ham-manager David Moyes meddelte i slutningen af januar, at Winston Reid kun manglede et lægetjek og de sidste detaljer, inden han skiftede til en unavngiven MLS-klub på en lejeaftale.

Dansk-newzealænderen er dog ikke kommet nogen steder, og ifølge Football Insider har den amerikanske klub trukket sig helt, fordi de er bekymrede for 31-årige Reids fysik efter to år uden officielle kampe.

Klubben er den tidligere Brøndby-profil Hany Mukhtars nye klub Nashville, men Reid skal dog muligvis alligevel til USA. Ifølge mediet har DC United og Kansas City således også vist interesse.

PL-kvartet lurer på gratis Lallana

Adam Lallanas kontrakt med Liverpool løber ud til sommer, og lige nu er der ingen indikationer på, at den bliver forlænget.

Den 31-årige offensivspiller mangler dog ikke bejlere ifølge The Telegraph, der melder både Arsenal, Leicester, Tottenham og West Ham interesserede.

Avisen bemærker, at Lallana i Leicester kan blive genforenet med den tidligere Liverpool-manager Brendan Rodgers og samtidigt formentlig have Champions League-fodbold at se frem til.

Lallana har i denne sæson scoret én gang i 19 kampe for Liverpool.

Abidal på vippen efter Messi-stikpille

Barcelonas tidligere backprofil og nuværende sportsdirektør Eric Abidal var forleden ude med kritik i Sport af både Ernesto Valverde og truppens ageren under ex-træneren. 

Det fik på Instagram anfører Lionel Messi til at slå tilbage og blandt andet kræve navne af Abidal, hvis han vil kritisere spillerne. 

Radiostationen RAC1 meddeler, at klubbens præsident Josep Maria Bartomeu senere i dag tager et møde med Abidal om situationen, og det kan muligvis ende med en opsigelse fra franskmanden. 

Monaco jagter giftig ex-FCM'er

Med sine to mål i Trabzonspors 5-0-sejr over Erzurumspor i pokalen har 24-årige Alexander Sørloth nu lavet 21 mål i 31 kampe for tyrkerne i denne sæson. 

Han er ligatopscorer, og nordmanden er ifølge Fanatik nu et varmt emne i Monaco, der dog står over for en udfordring, hvis de bestemmer sig for at gå efter den tidligere FC Midtjylland-bomber. 

Sørloth er således udlejet fra Crystal Palace til Trabzonspor frem til sommeren 2021, og klubben har desuden en købsklausul på 45 millioner kroner i januar 2021. 

Tyrkisk presse kan i disse dage også berette om ærgrelse i Galatasaray, der i 2018 overvejede Sørloth, efter at have fået ham anbefalet af den tidligere Galatasaray-spiller Johan Elmander, men fandt ham for let. 

Duo lurer på Jesse Lingard

Manglen på mål og assists har gjort Jesse Lingard mindre populære hos Manchester Uniteds fans, og den status vil han ifølge ESPN muligvis gerne af med til sommer ved at skifte klub. 

Både Atletico Madrid og Roma har kontaktet den 27-årige offensivspillers agenter for at gøre opmærksom på deres interesse. 

Lingard har kontrakt med United til sommeren 2021.

Real Madrid følger Lyon-komet

Den blot 16-årige Rayan Cherki har bidraget med tre mål i ni kampe for Lyon i denne sæson, og han er kommet på listen i Real Madrid. 

L'Equipe skriver således tirsdag, at Real Madrid-træner Zinedine Zidane har fulgt den unge offensivspiller tæt i de seneste måneder. 

Samtidigt arbejder Lyon på at belønne teenageren med en ny kontrakt, der svarer til hans voksende status i klubben. 

Mbappe er utilfreds med PSG-træner

Kylian Mbappe var lørdag tydeligt utilfreds med at blive skiftet ud efter 69 minutter i 5-0-sejren over Montpellier, hvor han både scorede og assisterede. 

Det gav et optrin med cheftræner Thomas Tuchel, der efterfølgende erkendte, at han overvejer, om den 21-årige offensivstjerne skal straffes for episoden. Læs den historie her. 

Ifølge Le Parisien holdt sportsdirektør Leonardo søndag møde med Tuchel og Mbappe, men umiddelbart er der ikke tegn på forsoning mellem parterne. 

Mbappe er blandt andet utilfreds med, at Tuchel ofte piller ham ud som den første, at Tuchel tidligere satte Edison Cavani før Mbappe i straffesparks-køen, men også at tyskeren ikke er bleg for at rose holdets andre profiler i høje vendinger, mens han taler langt mere afdæmpet om Mbappe. 

Angriberen mener generelt, at Tuchels handlinger ikke matcher hans status i klubben, der i større og større grad ønsker at bruge Mbappe i medie- og kommercielle sammenhænge. 

Torino fyrer cheftræneren (Bekræftet)

Efter fire nederlag på to uger med en samlet målscore på 3-17 er Walter Mazzarris dage i Torino talte, meddeler flere italienske medier. 

Ifølge Sky Sport Italia er den tidligere ungdomstræner i Torino Moreno Longo et af alternativerne, og det samme er den tidligere albanske landstræner Gianni de Biasi. 

Om Rygtetid: 
Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Af Mikael Blond

51 kommentarer

MartinHerold 07:47          
Cirkus PSG.
Sir Alex F 07:54          
Alligevel ret godt gået af avisen at de kender til så mange detaljer fra et fortroligt møde imellem spiller, træner og sportsdirektør. Mon ikke der er digtet lidt fra fri fantasi i den historie.
Gshock 08:09          
Hvis det passer, så får det Mbappé til at fremstå som en primadonna med stjernenøkker.
Jeg vælger nu og være en smule skeptisk.
Campeones32 08:09          
Han skal være mere end velkommen til at komme til Real til sommer :D Tænker ikke han svarer ZZ ret meget igen, og Ramos kan nok godt overtales til at aflevere straffeposten.
Desuden skal Benzema så småt udfases, og Bale er forhåbentligt fortid på højrekanten til sommer.
ilpolpopogba 08:57          
I såfald ville det være et ret middelmådigt hold han endte på. Vi krydser fingre for at han ser en anden vej :)
Madridismo.eu 09:30          
Spillerne brokker sig aldrig til ZZ - formentlig fordi han er en af de absolut bedste i fodboldverdenen til mandskabspleje, og ikke mindst har en karriere, der kan bakke det op.

Ingen anden professionel træner har hans spillemæssigemeritter med sig i bagagen. Det betyder mere, end vi tror.
unvraiparisien75 09:41          
Først og fremmest så er le equipe og le parisien utroværdige aviser.. hvis man kendte godt nok til PSG, ville man vide at de ikke engang lader de journalister fra de to aviser ind på deres trænings anlæg idet de er ´banned´. Google det. Se hvor
Fredag 22. januar
Torsdag 21. januar