Luk

Rygtetid: Barca-midt kan blive Pogbas afløser

| International | 24 kommentarer

Infoboks

Manchester United - West Ham
Premier League (22/01)
Oddset 1,95 3,80 3,65
bet365 1,85 3,80 4,00

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Barca-hollænder kan blive Pogbas afløser

Det peger ikke nødvendigvis i retning af, at Manchester United forlænger med Paul Pogba, som har udløb til sommer, og englænderne kigger derfor efter sigende på alternativer.

Ifølge The Independent er United interesserede i hollandske Frenkie de Jong, som Barcelona angiveligt overvejer at sælge.

Xavi har godt nok udtalt, at han tror meget på De Jong, og at han vil beholde ham, men Sport skriver, at Barca kan overveje et salg, fordi unge spillere som Gavi, Nico og Pedri har imponeret så meget.

24-årige Frenkie de Jong har kontrakt til 2026 i Barcelona og er tidligere blevet sat i forbindelse med Manchester City.

Xavi vil have Andreas Christensen til Barcelona

Chelsea har endnu ikke landet en forlængelse med Andreas Christensen, og det kan ende med, at London-klubben mister sin danske forsvarsspiller.

25-årige AC har udløb til sommer, og nu meldes der om interesse fra den spanske storklub Barcelona.

Det er den velkendte Barcelona-journalist Gerard Romero, der erfarer, at Xavi gerne vil have Andreas Christensen til klubben.

Barca har som bekendt store økonomiske udfordringer, og derfor står kontraktfri spillere i høj kurs, hvilket AC altså står til at være i næste sæson.

I de engelske medier har der været meldt om sammenbrudte forhandlinger, fordi AC-lejren angiveligt ikke var tilfreds med Chelsea kontrakttilbud, men landsholdsprofilen har selv været ude og sige, at han føler sig værdsat i klubben.

Bayern München er klar til at fordoble Rüdigers løn

Antonio Rüdiger har kontraktudløb i Chelsea til sommer, og spillet om den tyske midtstoppers fremtid er i den grad gået i gang.

Rüdiger foretrækker efter sigende at blive i Premier League-klubben, men Bayern München meldes også meget interesserede, og tyskerne står angiveligt klar med en større lønpakke.

Den tyske avis Bild erfarer, at Bayern er klar til at fordoble Rüdigers nuværende årsløn fra omkring seks millioner euro til 12 millioner euro, hvilket svarer til cirka 90 millioner kroner.

Chelsea har angiveligt tilbudt en forlængelse med en lønstigning på små 20 millioner kroner, hvilket af Rüdiger-lejren er blevet tolket som lidt af et slag i ansigtet, lyder det.

28-årige Rüdiger trives dog i London og vil ifølge Bild helst blive i Chelsea, men det kræver altså, at parterne kan nå til enighed om det økonomiske.

United optrapper jagten på Zidane

Ole Gunnar Solskjærs fremtid i Manchester United er usikker efter flere skuffende resultater, men flere engelske medier har for nylig skrevet, at der ikke er planer om at fyre nordmanden på den korte bane.

Nu skriver The Times dog, at der i kulissen arbejdes på at overtale Real Madrids tidligere succestræner Zinedine Zidane til at blive Solskjærs efterfølger.

Zidane er ifølge avisen usikker på, om det er den rette beslutning at tage til Manchester United på nuværende tidspunkt, men klubben håber, at hans tætte relationer til Cristiano Ronaldo og Raphael Varane kan hjælpe med at overbevise.

49-årige Zidane er ledig på markedet, efter han stoppede i Real Madrid i slutningen af sidste sæson.

Den franske legende har kun trænererfaring fra den spanske kongeklub, hvor han først var fra 2016 til 2018, inden han vendte tilbage i marts 2019 og altså stoppede igen i sommer.

Zidane har blandt andet ført Real Madrid til to spanske mesterskaber og tre Champions League-titler.

Sidste uges rygter:

Xavi vil have Thiago retur til Barcelona

Fredag vendte Dani Alves retur til FC Barcelona, men han bliver måske ikke den eneste tidligere spiller, der returnerer efter Xavis ansættelse som cheftræner. 

Transferjournalisten Pedro Almeida og det spanske medie Sport skriver nemlig, at den spanske træner har bedt præsident Joan Laporta om at undersøge muligheden for at få den 30-årige midtbanespiller til klubben.

Thiago har haft det svært, siden han skiftede til Liverpool for lidt over et år siden, hvor skader har betydet, at han 'blot' har fået 37 optrædener i den røde trøje. 

Han er et produkt af La Masia og forlod FC Barcelona i 2013 efter 100 førsteholdskampe for klubben. 

Barcelona-emnet Sterling koster 400 millioner kroner

26-årige Raheem Sterling savner fast spilletid i Manchester City og har derfor luftet tanker om at søge videre i karrieren.

Sterling skulle særligt være interesseret i at komme til Spanien, og her menes FC Barcelona at føre kampen om den offensive englænder.

Den engelske avis Metro erfarer, at City er åbne for at sælge Sterling, og at det kræver et bud på omkring 45 millioner pund, hvilket svarer til små 400 millioner kroner.

Raheem Sterling har kontrakt til sommeren 2023 i Manchester City, hvor han har scoret 116 mål og lavet 89 oplæg i 307 kampe siden skiftet fra Liverpool i 2015.

Juventus melder sig i koret af Zakaria-bejlere

Borussia Mönchengladbach har længe forsøgt at forlænge kontrakten med midtbanespilleren Denis Zakaria, der kvit og frit kan forlade klubben efter næste sæson.

Det har de dog hidtil ikke haft held med, og derfor kan klubben blive nødsaget til at måtte skippe den 24-årige midtbanespiller allerede i januar, såfremt klubben skal have en skilling for ham. 

Tidligere har klubber som Manchester City, Arsenal, Tottenham og Barcelona meldt deres interesse i den schweiziske landsholdsspiller, men nu erfarer italienske Tuttosport, at også Juventus har meldt sig i rækken af bejlere.

Den italienske storklub ventes at nærstudere Zakaria, når Schweiz fredag møder Italien i VM-kvalifikationens Gruppe C.

Borussia Mönchengladbach har haft Zakaria i folden siden sommeren 2017, hvor de købte ham schweiziske Young Boys.

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Martin Schmidt

24 kommentarer

Kimbkristensen 10:46          
fodboldspillere er i den grad overbetalte.
20 millioner kroner i lønstigning er et slag i ansigtet... hold da op, der findes ikke mange udenfor sportens verden, hvor den sætning kan give meget mening
loke2300 11:01          
Nej der er vel kun gruppen af banditter i habitter der kan tale med på den måde...
miks 13:14          
Han kan snart skifte på en fri så mon ikke det er derfor.
haraltidret 16:15          
Hvis Bayern virkelig vil give Rüdiger 90 mill kr om året i løn, så skal de også holde op med at beklage sig over at andre rige klubber presser priserne på transfers og løn i vejret.
Bauelasen 18:01          
@haraltidret, ja, det skal de. På sin vis, for de har jo ret i at det i visse tilfælde, fx PSG, er helt ude af proportioner, men da de offentligt ytrede ønske om at hente Odoi i sin tid, da var det også med snak om høj og en transfer for en vist nok 18-årig lydende på 350+ mio DKK. I stedet endte det med, at Chelsea gav ham en tårnhøj løn på omkring 1 mio DKK/ugen.
Aussie 10:32          
Vel blot agent-leaked snak for at presse Chelsea til at acceptere ACs agents krav…
rolignu 11:04          
Vel blot fordi at AC er en af de bedste forsvarsspillere i verden pt. og at han kan hentes til en rigtig god pris med kontraktudløbet i mente. Det ville være en konge-signing af Barca hvis det lykkedes.
Fredag 21. januar