Luk

Rygtetid: Benfica-stjerne nærmer sig Spurs

| International | 10 kommentarer

Infoboks

Sporting CP - Benfica
Primeira Liga (17/01)
bet365 4,00 3,40 1,90
NordicBet 3,55 3,70 1,94
Oddset 3,55 3,65 1,92
YouBet 3,60 3,70 1,95

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag i januar forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter, indtil transfervinduerne lukker.

Tottenham er enig med Benficas Gedson Fernandes

Benfica-midten Gedson Fernandes har været sat i forbindelse med et skifte til West Ham, men lørdag meldte Tottenham sig således også i jagten på Benfica-stjernen.

Nu melder Sky Sports, at Fernandes og Tottenham er enige, hvorfor Benfica-midten forventes at flyve til London i løbet af de næste 48 timer for at gennemgå et lejeskifte på 18 måneder.

Klubberne skulle angiveligt have indgået en mundtlig aftale og skulle være i gang med at færdiggøre handlen.

Spurs og Gedson Fernandes skulle ikke have problemer med at nå til enighed.

United vil gå langt for Sporting-stjerne

Manchester United virker ivrig efter at forstærke truppen denne januar, og klubben sættes nu i forbindelse med Sporting CP-stjernen Bruno Fernandes.

Ifølge det portugisiske medie Diario de Noticias er Sportings sportsdirektør og præsident rejst til England for at forhandle med Manchester United.

Ifølge mediet skal Manchester United af med 450 millioner kroner for at få fingre i Bruno Fernandes, og englænderne er angiveligt klar til at smide to spillere i puljen, hvoraf den ene angiveligt er Marcos Rojo.

Bruno Fernandes har fra sin position på den offensive midtbane scoret 11 kasser i 21 kampe for Sporting i denne sæson.

Bud på Wilczek

Ifølge det polske medie sport.pl så har Brøndby i dette vindue modtaget bud på Kamil Wilczek.

Mediet skriver, at buddet er kommet fra et af de arabiske lande, men at Brøndby venter på bedre bud. Der er desuden interesse fra Kina, forlyder det hos det polske medie.

Brøndby-fodbolddirektør Carsten V. Jensen sagde forleden, at han var åben for at lytte til bud på Kamil Wilczek, som har halvandet år tilbage af sin kontrakt i Brøndby, hvor han er anfører.

Carsten V. Jensen indikerede, at det med Wilczeks alder taget i betragtning kunne være fint for polakken på et tidspunkt at komme til varmere himmelstrøg.

Lørdagens rygter

PL-duo lurer på Joakim Mæhle

Joakim Mæhle har før tiltrukket sig interesse fra Premier League i form af Southampton, men det er ikke den eneste engelske klub, der har et godt øje til danskeren.

HITC skriver i hvert fald, at også Crystal Palace er interesseret i at tilknytte den danske Genk-back.

Sky Sports har tidligere skrevet, at Southampton overvejede at lægge et bud på Mæhle i januar, men HITC skriver, at der ikke pt. er noget konkret tilbud på bordet for Mæhle.

Mæhle forlængede i september kontrakten med Genk frem til 2023, så der skal findes en pose penge frem, hvis danskeren skal købes fri.

Milan vil have Bournemouth-keeper

Pepe Reina er efter alt at dømme på vej til Aston Villa, og AC Milan finder angiveligt afløseren i Premier League.

Bournemouth-målmand Asmir Begovic er ifølge flere italienske medier, herunder Sky Sport Italia, tæt på et skifte til AC Mlan som backup for Gianluigi Donnarumma.

32-årige Begovic' har været udlejet til Qarabag i efteråret, hvor det blev til 17 kampe.

Simon Kjær er til lægetjek i Milan

Simon Kjærs skifte til AC Milan ser ud til at være tæt på.

Danskeren er ifølge Sky Sport Italia-journalisten Gianluca Di Marzio på vej til lægetjek i AC Milan, hvilket der florerer flere billeder af på hans medies hjemmeside.

Kjær skifter formentlig til AC Milan på en lejeaftale frem til sommer, og klubben skulle have sikret sig en købsoption på forsvarsspilleren.

Spurs vil hijacke Hammers-emne

Sky Sports skrev fredag, at West Ham var enige med Benfica om midtbanespilleren Gedson Fernandes, men sagaen er angiveligt ikke færdig.

Tottenham har således ifølge Sky også afgivet et bud på portugiseren som erstatning for skadede Moussa Sissoko.

Buddet skulle - ligesom West Ham - lyde på en 18 måneder lang lejeaftale, og nu er det altså formentlig op til Gedson Fernandes at vælge, hvilken klub han vil til.

Chelsea har også lagt et bud på en 18 måneder lang kontrakt samt en købsoption, og det er altså ikke afgjort endnu, hvor midtbanespilleren ender.

Inter tilbyder Eriksen fireårig aftale

Fredag blev Christian Eriksens agent meldt i Milano, og lørdag morgen skriver The Guardian, at Inter har tilbudt danskeren en fireårig kontrakt.

Inter håber allerede at kunne hente Eriksen denne vinter, hvilket i så fald vil gøre det til en kontrakt på fire et halvt år, skriver mediet.

Den italienske klub skulle være klar til at smide 20 millioner euro - 150 millioner kroner - for at få Eriksen til klubben seks måneder før kontraktudløb.

Om Rygtetid: 
Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

10 kommentarer

Snigskytten 09:27          
Afsted med ham :)...
BoroDane 09:48          
Det bliver et boost til de øvrige top 6 klubber hvis Brøndby mister Vildsæk. Ham kan de ikke erstatte.
daddysalle 10:02          
Afsked med polakken fra Gliwice vil gøre BIF til et ordinært hold. Det bliver mere end svært at finde en erstatning, som kan præstere på lignende vis.
Wilczek har reddet et hav af point hjem til BIF, og selvom han scorer mål bliver salgsprisen næppe tårnhøj.
Gradiscanac 10:24          
Jabser har mange penge,kamil er vores anfører,topscorer i ligaen og 1,5år tilbage af kontrakten. 15/20mil er et godt bud
Campeones32 11:42          
Den er sku svær den her. På den ene side redder Kamil virkelig mange point til Bif og virker som en ustoppelig force i boksen. Klasse spiller.
På den anden er manden forholdsvis gammel og har ikke lang tid tilbage af kontrakten og har sandsynligvis mod på at prøve endnu en liga inden støvlerne lægges på hylden. Brøndby vil vel også gerne have lidt penge i kassen så længe de kan.
FrancescoTotti 13:52          
Hvis United kan erhverve sig drømmeemnet Bruno Fernandes og samtidig slippe af med evigt skadede Marcus Rojo ville det være fantastisk, sikke en handel.
FrancescoTotti 13:56          
...derudover vil jeg lige rette bold
Manchester United sættes IGEN i forbindelse med Bruno Fernandes. Jeg synes heller ikke 450 mil og Marcus Rojo er at gå langt for en spiller, når man hedder Man United.
Fredag 17. januar
Torsdag 16. januar