Luk

Rygtetid: Sané er tæt på tysk rekordtransfer

| International | 12 kommentarer
Medier: Manchester City-stjerne frygtes alvorligt skadet - se uheldet her
Beskeden Walker om vanvittig clearing på stregen: "Min rolle er jo bare at forsvare målet"
Drama på sidelinjen! Sætter Liverpools Henderson Manchester City-boss på plads her?
Robertson efter Community Shield-skuffelse: Masser af positive ting at tage med
Er Virgil van Dijk menneskelig alligevel? Se Liverpool-stjernen blive snydt for første gang i 65 kampe
Rygtetid: Sané er tæt på tysk rekordtransfer
Foto: Getty Images

Infoboks

Sheffield United - Crystal Palace
Premier League (18/08)
bet365 2,55 3,10 2,90
NordicBet 2,55 3,20 3,05
Oddset 2,50 3,15 3,00

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter, indtil transfervinduerne lukker.

Leroy Sané nærmer sig Bayern-rekordskifte

Leroy Sané skulle ifølge flere tyske medier være ganske tæt på at returnere til Bundesliga.

Den tidligere Schalke-spiller har, ifølge Bild, forhandlet kontraktdetaljer på plads med Bayern München, og Kicker skriver, at han er klar til at underskrive en kontrakt på fire eller fem år med de mangefoldige tyske mestre.

De tyske medier skriver dog også, at Manchester City og Bayern München endnu mangler at blive enige om transfersummen for den tyske landsholdsspiller.

Dén afgørende detalje skal de to klubber forhandle sig frem til over de kommende dage, og det forventes, at de to klubber bliver enige om et beløb, der overstiger 100 millioner euro - hvilket er i omegnen af 750 millioner danske kroner.

Hvis handlen falder på plads, vil det blive den dyreste transfer i historien i tysk fodbold.

Uønsket belgier tæt på Inter-exit

Radja Nainggolan har haft et blandet ophold i Inter, og den tidligere Roma-profil blev tidligere på sommeren erklæret uønsket i klubben.

Belgieren har angiveligt håbet på et skifte til ex-klubben Cagliari, men har nu i stedet affundet sig med, at han skal til Fiorentina på en lejeaftale. Det skriver Tuttomercatoweb.

Napoli vil kapre Wilfried Zaha

Både Everton og Arsenal har angiveligt fået bud på Wilfried Zaha afvist af Crystal Palace, og nu melder en udenlandsk klub sig på banen.

Ifølge Daily Mail er Napoli således ved at forberede et bud, der er større, end dem de to Premier League-klubber har præsenteret for Palace.

Napoli skal således være klar til at smide 490 millioner kroner efter den ivorianske offensivspiller.

Ifølge Daily Mail har Arsenal fået et bud på 325 millioner kroner afvist, mens Everton forsøgte sig med 448 millioner kroner.

Belgiere ser på Onuachu-alternativ

Både Genk og Club Brugge er interesseret i Paul Onuachu, men klubberne har angiveligt lidt svært ved at forstå, at den store angriber af FC Midtjylland er værdisat til 90 millioner kroner.

Derfor er de to klubber, som åbenbart har tradition for at jagte de samme spillere, begyndt at kigge andre steder for at finde en angriber.

Ifølge en journalist, Feno Tartaglia, på det argentinske medie De Primera er de to klubber interesseret i den argentinske angriber Francisco Apaolaza, som spiller i Estudiantes.

Historien florerer allerede på flere belgiske medier, hvor de altså tager historien for gode varer.

Besiktas dropper Durmisi

Besiktas har i efterhånden et stykke tid været meldt interesseret i Riza Durmisi. Men det har også forlydt, at Riza Durmisi ikke har lyst til at skifte til Besiktas.

Nu ser den mulige handel da også ud til at være faldet til jorden.

Det italienske medie Cittaleste, som er et søstermedie til La Gazzetta dello Sport, skriver, at Besiktas og Riza Durmisi ikke kan få enderne til at mødes, og at tyrkerne nu kigger andre veje.

Helt specifikt skal Besiktas være meget interesseret i peruvianske Miguel Trauco fra Flamengo.

Onsdagens rygter

Peter Ankersen på blokken hos AC Milan

Peter Ankersen er færdig i FC København, og den danske højreback er derfor på jagt efter en ny klub i dette transfervindue.

Endnu er det rette tilbud ikke dukket op, men ifølge Tuttomercatoweb håber AC Milan, at de kan lokke 28-årige Peter Ankersen til klubben.

Mediet skriver, at AC Milan er interesseret i backen, der angiveligt også har interesse fra Premier League. 

Ifølge mediet koster Peter Ankersen to millioner euro - omkring 15 millioner kroner - hvis han skal købes i dette transfervindue. 

Manchester United og Manchester City jagter Samuel Umtiti

Manchester United er på jagt efter forstærkninger til det centrale forsvar, hvor Eric Bailly tidligere onsdag blev meldt ude resten af 2019.

Ifølge franske le10Sport og engelske the Mirror, som ikke er blandt de mest troværdige medier på transferfronten, kan den forstærkning spille hos FC Barcelona. Ifølge medierne har Manchester United nemlig udset sig stopperen som et muligt køb.

Ifølge le10Sport er Manchester City også interesserede i den franske forsvarsspiller, der ifølge mediet koster omkring 373 millioner kroner.

Spanske Sport skriver, at FC Barcelona er klar til at slippe 25-årige Umtiti for den rigtige pris, men at man endnu ikke har modtaget konkrete tilbud.

Brentford afviser russere og belgiere

Russiske FK Krasnoar, der har danske Younes Namli i truppen, har budt 53 millioner kroner på Brentfords spanske kantspiller Sergi Canos, men er blevet afvist. 

Det skriver Sky Sports og tilføjer, at Anderlecht også tidligere har fået afvist et bud på 22-årige Canos. 

Liverpool afviser at udleje kantkomet

Harry Wilson er tilbage i Liverpool efter et meget succesfuldt lejeophold i Derby, og nu er spørgsmålet så, om den unge kantspiller kan slå igennem på Anfield, eller om han skal videre.

På rygtebørsen har Newcastle været meldt interesseret, men klubben er umiddelbart kun interesseret i en lejeaftale, og sådan en løsning vil Liverpool ifølge Sky Sports ikke være med til.

Mediet skriver, at Liverpool vil sælge til en pris på knap 165 millioner kroner. Det har kølnet Newcastle-interessen.

Aston Villa har også været sat i forbindelse med Harry Wilson, som i sidste sæson scorede 15 gang for Derby i den næstbedste række.

Dybala og Lukaku bytter klub

Inter har længe været den største bejler til Romelu Lukaku, men nu ser Juventus ud til at have overhalet indenom, fordi mesterklubben har et trumfkort i hånden.

Det trumfkort hedder Paulo Dybala, og ifølge Sky Sports er Manchester United og Juventus blevet enige om betingelserne for en byttehandel, der sender argentineren til Manchester og Lukaku til Juventus.

Nu handler det om, at Manchester United skal overbevise Paulo Dybala om, at det er en god idé at komme til England.

Paulo Dybala har også været sat i forbindelse med Tottenham på det seneste.

Om Rygtetid:

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland.

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

12 kommentarer

Muqqi 11:27          
Steinlein få nu bare ham solgt for 45 mil. Det er da en fantastisk pris for Paul.
Barney 11:38          
Ekstremt utroværdigt at sælge til det halve, men det kan hans storhedsvanvid nok ikke ænse selv hvis det sker
msvendsen 11:50          
Forstår ikke at de ikke prøver at byde på Kamil Wilchek fra Brøndby i stedet. Jeg ved godt han ikke er samme højde men han laver da også mål og tror godt Brøndby kunne være fristet af et 30-40 million bud.
CAS1977 12:02          
Måske det går med Lange Povl som med Zuma...
RaSMuS. 12:06          
Forstår ikke at de ikke prøver at byde på Kamil Wilchek fra Brøndby i stedet. Jeg ved godt han ikke er samme højde men han laver da også mål og tror godt Brøndby kunne være fristet af et 30-40 million bud.
Måske fordi Wilczek er 31 år. 30-40 millioner for en Superliga angriber, som måske har 2-3 gode år tilbage, og som der ikke er noget videresalgspotentiale i? Det er nok de færreste, der ville gøre det.
bruger 147087 12:58          
Ingen gider give 90 mio for ham. Sælg ham nu bare for 40 mio.
Lewandowski er gud 14:25          
I mangler Leon Bailey til Bayern. Så ham i München i dag
Søndag 18. august
Lørdag 17. august