Luk

Rygtetid: Everton er tæt på Chelsea-forsvarer

| Premier League | 7 kommentarer

Infoboks

Brentford - Queens Park Rangers
Championship (27/11)
Oddset 1,62 3,85 5,50
bet365 1,61 3,80 5,50

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Everton er tæt på Chelsea-forsvarer

Flere spillere kan være på vej til Everton, der allerede har hentet, James Rodriguez, Abdoulaye Doucouré og Allan i dette transfervindue.

Sky Sports skriver, at Everton er tæt på at hente Chelsea-forsvaren Fikayo Tomori på et lejeophold i næste sæson.

Tomori brød igennem på Chelsea-holdet i sidste sæson, men han var ikke blandt Frank Lampards foretrukne sidst på sæsonen. Chelsea har derudover forstærket sig med midterforsvaren Thiago Silva på Tomoris position.

22-årige Tomori spillede i sidste sæson 22 kampe for Chelsea.

Leeds jagter Julian Draxler i PSG

Julian Draxlers fremtid i PSG er usikker, da tyskeren blot har et enkelt år tilbage af sin kontrakt, og det vil Premier League-oprykkerne Leeds angiveligt forsøge at udnytte.

Ifølge det franske medie RMC forsøger Leeds at hente Draxler til England, men tyskeren selv skulle være noget mere lunken ved tanken om et klubskifte.

RMC skriver, at Draxler foretrækker at blive kontrakten ud i PSG, hvilket også er grunden til, at tyskeren angiveligt allerede har afvist et par Bundesliga-klubber, der har forsøgt sig.

PSG menes dog at være opsat på at slippe af med 26-årige Draxler, der blot spillede 11 Ligue 1-kampe i sidste sæson.

Brentford-stjerne tæt på Aston Villa

Brentford-stjernen Ollie Watkins har længe været rygtet til Premier League, hvor en række klubber skulle være interesserede, og nu skulle et skifte være tæt på.

BBC skriver således, at Aston Villa har fået et bud på Watkins accepteret af Brentford, der skulle lyde på lidt over 230 millioner kroner, og som kan stige til 275 millioner kroner på grund af bonusser.

Watkins foretrak ifølge BBC et skifte til Newcastle, men her ville klubben kun byde 165 millioner kroner, og det var ikke nok for Brentford.

Dermed ser det altså ud til, at Johan Lange har endnu et indkøb på plads denne sommer.

Fulham vil leje PSG-målmand Alphonse Areola

Fulham og Scott Parker er ved at gøre førsteholdet klar til at konkurrere i Premier League, og det kan ifølge Sky Sports medføre forstærkning på målmandsposten.

Således skulle Premier League-oprykkerne være i samtaler med de franske mestre PSG om at leje den franske keeper Alphonse Areola på en lejeaftale, der gælder den kommende sæson.

Franskmanden skulle dog også være et interessant navn for andre klubber, skriver Sky Sports.

27-årige Areola har været i PSG siden 2016, men var altså udlejet til Real Madrid i sidste sæon. 

Gårsdagens rygter:

RB Leipzig er tæt på City-back

Ifølge Kicker er RB Leipzig tæt på at hente Manchester Citys Angelino.

Den tyske avis skriver, at venstrebacken er blevet enig med RB Leipzig om en aftale, og at klubberne også nærmer sig en aftale.

Angelino spillede i foråret på en lejeaftale fra City, og den næste aftale bliver også en lejeaftale i første omgang, hvor der dog er indbygget en købsaftale på 150 millioner kroner.

Den 23-årige backs aftale med RB Leipzig løber derefter frem til 2025, melder Kicker.

Inter vil sælge Eriksen for 375 millioner

Christian Eriksen kan være på vej væk fra Inter efter blot otte måneder i klubben. 

Flere medier mener at vide, at Antonio Conte ikke er begejstret for danskeren, og nu mener den italienske avis Corriere dello Sport at vide, at Inter har sat i prisskilt på danskeren.

Ifølge avisen er Inter klar til at sælge Eriksen denne sommer for i omegnen af 375 millioner kroner.

Inter meldes meget tæt på at hente Arturo Vidal i Barcelona. En spiller, som Conte ser en stor stjerne i. 

Thiago overvejer Barca-comeback

Thiagos fremtid er usikker, og mens han længe har været meldt på vej til Premier League og Liverpool, er det angiveligt heller ikke umuligt, at han forlænger sit ophold i Bayern München.

Nu melder en ny klub sig dog ind i kampen om midtbanespillerens underskrift. I hvert fald meddeler Mundo Deportivo, at Barcelona vil forsøge at lokke Thiago tilbage til klubben.

Ifølge den Barcelona-baserede avis er det første gang i de syv år, der er gået, siden Thiago forlod Barca, at der reelt er en realistisk mulighed for, at han vender tilbage, da Thiago først nu skulle overveje muligheden.

Liverpool har længe været i førersædet til Thiagos underskrift, men det trækker angiveligt ud, da spanieren endnu ikke er overbevist om, hvor han helst vil hen.

Om Rygtetid: 
Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Af Jonas Dalgård

7 kommentarer

Scotty 15:51          
"Watkins foretrak ifølge BBC et skifte til Newcastle, men her ville klubben kun byde 165 millioner kroner, og det var ikke nok for Brentford."

Gad vide hvor man har det fra? BBC skriver intet om det og skribenten kan vel ikke være så ringe til engelsk at man har formået og udlede ovenstående på baggrund af denne kommentar omkring Callum Wilsons skifte igår:

"The England striker preferred to make a £20m move to Newcastle United."

I så fald er det vist tid til at stramme op..
bruger 150809 16:00          
Overpaid for en Championsship angriber.
Newcastles bud var mere realistisk.
Roberto Pellegris 16:11          
Det er han sleeeeeet ikke værd ud fra det jeg har set på banen. Men det at han er englænder gør ham self også dyrere.
haraltidret 16:41          
230 mill kr for Ollie Watkins er jo helt godnat. Især med tanke på at det efter et halvt år med Corona restriktioner er et udpræget købers transfermarked, da mange klubber er presset på økonomien pga manglende indtægter og færre tv penge.
Casafasser 17:12          
@haraltidret,

SÅ forekommer dit navn jo lidt morsomt, for DEN der har ret her, er Rasmus Ankersen og Brentford, det er DEM der griner hele vejen til banken, uagtet HVEM der har ret? ;-)
benneweisa@gmail.com 18:57          
Tror Brentford roligt kan kalde sig tilfredse. De kan jo få et helt hold i championship for de penge
haraltidret 01:47          
SÅ forekommer dit navn jo lidt morsomt, for DEN der har ret her, er Rasmus Ankersen og Brentford, det er DEM der griner hele vejen til banken, uagtet HVEM der har ret? ;-)


Dit indlæg giver ikke rigtigt mening, Hvem har sagt noget om hvem der har ret..? Og siden hvornår har brugernavne nogen relevans for de indlæg der bliver skrevet. Forhold du dig hellere til indholdet af indlægget i stedet for at fokusere på et brugernavn.

Min pointe var at 230 mill kr for Ollie Watkins efter min mening er alt for mange penge at betale for Aston Villa i et coronapræget transfermarked.

Men er der nogen der griner hele vejen til banken er det nok Matthew Benham, da han ejer Brentford FC.
Onsdag 25. november