Luk

Rygtetid: Thiago har sagt farvel til Bayern

| International | 37 kommentarer

Infoboks

Real Madrid - SD Huesca
La Liga (31/10)
Oddset 1,37 5,10 8,35
bet365 1,30 5,50 9,00

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Thiago Alcantara har sagt farvel til Bayern München

Det har i længere tid ligget i kortene, at Thiago Alcantara ville forlade Bayern München denne sommer, da spanieren angiveligt ikke ønsker at forlænge sin kontrakt, der udløber om et år, hvorfor klubben vil sælge ham med det samme.

Liverpool har tidligere været nævnt som den største bejler til den tidligere Barcelona-spiller, og ifølge engelske medier som talkSPORT og Express har Thiago nu sagt farvel til sine holdkammerater i Bayern München.

Angiveligt håber Bayern München på at få et sted imellem 225 og 300 millioner kroner, hvilket Liverpool forsøger at presse en smule ned.

Jürgen Klopp menes dog at være meget opsat på at få 29-årige Thiago til klubben.

Brentford nærmer sig svensk-iransk angriber

I svenske Östersund scorede Saman Ghoddos mål på samlebånd, hvilket i 2018 sikrede angriberen et skifte til Amiens, men opholdet i Frankrig har ikke været nogen succes.

Han har tidligere sagt til Fotbollskanalen, at han er åben for et klubskifte denne sommer, hvis der kommer noget interessant, og det kan der meget vel være kommet fra en vis danskerklub i London.

Ifølge det svenske medie Sportexpressen forhandler Ghoddos med Brentford, og meget tyder på, at angriberen kan blive præsenteret i Championship-klubben inden længe.

26-årige Ghoddos har kontrakt til 2023 i Amiens, der dog menes at være klar til at sælge angriberen.

Bologna vil sælge dyr Skov Olsen

Bologna har ifølge det italienske medie Gazetta dello Sport i sinde at sælge den danske angriber Andreas Skov Olsen.

Den italienske klub skulle eftersigende have mistet tålmodigheden med den tidligere FC Nordsjælland-angriber og håber at sælge ham for en stor pose penge.

- Hvis Skov Olsen skal forlade klubben, så bliver det ikke på lån, og så vil vi også have et tilbud, vi ikke kan afvise, siger klubbens sportsdirektør Walter Sabatini.

Den italienske avis mener at vide, at Bologna planlægger et bud på Dynamo Kievs angriber Vladyslav Supryaga, som salget af Skov Olsen altså skal bane vejen for.

Barcelona planlægger at fyre Eric Abidal

FC Barcelona blev fredag ydmyget med 2-8 af Bayern München, og i den kommende uge tyder en del på, at Quique Setien bliver fyret, men cheftræneren er tilsyneladende ikke den eneste, der kan være på vej ud.

Således erfarer den spanske avis Sport, at der er indkaldte til et ekstraordinært bestyrelsesmøde på mandag, hvor det angiveligt er planen, at også sportsdirektør Eric Abidal skal afskediges.

Eric Abidal var angiveligt stor fortaler for at fyre Ernesto Valverde i sin tid og erstatte ham med Setien, hvilket hidtil ikke har givet den ønskede effekt.

Barcelona-præsident Josep Maria Bartomeu var efter Bayern-kampen ude og sige, at en række beslutninger allerede er blevet truffet, og at der vil blive truffet endnu flere, som bliver meldt ud i næste uge.

Nogle af disse menes altså at være fyringerne af Quique Setien og Eric Abidal.

Barcelona har fået tilbudt Ronaldo

Ifølge den normalt velorienteret journalist, Guillem Balague, har Juventus tilbudt Cristiano Ronaldo til en række forskellige klubber, da italienerne ønsker at skille sig af med hans høje løn. 

En af de klubber er FC Barcelona, men også PSG og Real Madrid skulle have fået tilbuddet. 

Ifølge Balague har det været under opsejling længe, da Cristiano Ronaldos agent allerede for seks måneder siden fik besked på at finde en ny klub til verdensstjernen af Juventus. 

Ifølge det spanske medie AS har Ronaldos nærmeste folk dog afvist, at et skifte til Barcelona skulle være under opsejling. 

Det spanske medie skriver sågar, at Ronaldo ingen intention har om at forlade Juventus. 

Juventus overvejer at sælge Paulo Dybala

Den argentinske offensivspiller Paulo Dybala har flere gange tidligere været rygtet væk fra Juventus, uden at der er sket noget, men nu forlyder det, at klubben overvejer et salg denne sommer.

Således erfarer La Gazzetta dello Sport, at Juventus godt kunne være klar på at slippe Dybala for et sted mellem 90 og 100 millioner euro – 670 til 745 millioner danske kroner.

Til den pris menes Premier League at være den mest oplagte destination, og her har blandt andet Manchester United tidligere været meldt interesseret i Dybala, men det vides ikke, om Ole Gunnar Solskjær og co. er klar til at imødekomme Juves priskrav.

26-årige Dybala har været i Juventus siden 2015 og har kontrakt til 2022.

Sociedad bejler også til Skov Olsen

Onsdag gik rygterne på, at Andreas Skov Olsen kunne være på vej til Besiktas, Rangers og FC København. 

De to sidstnævnte klubber skulle ifølge Il Corriere di Bologna stadig være inde i billedet, men det italienske medie mener at vide, at Andreas Skov Olsen ikke er interesseret i at skifte til Tyrkiet. 

Derudover meddeler Il Corriere di Bologna, at Real Sociedad er kommet på banen i jagten på danskeren underskrift. 

Sidste sommer var danskeren også rygtet hertil, men havnede i stedet hos Bologna, da Real Sociedad i stedet lejede Martin Ødegaard hos Real Madrid. 

Den lejeaftale blev forleden afbrudt, hvilket kan have åbnet for den tidligere FC Nordsjælland-spiller. 

Besiktas har budt på Skov Olsen

Tyrkiske Besiktas har ifølge Gazzetta dello Sport fået et bud på Andreas Skov Olsen afvist af Bologna.

Avisen skriver ikke, hvor meget beløbet lød på, men at det var for lavt i forhold til den pris, som Bologna ønsker for danskeren.

Bologna er ifølge avisen ikke interesseret i at udleje Andreas Skov Olsen, men kun sælge ham for den rette pris.

FC København og skotske Rangers står ifølge avisen også klar i kulissen, men her har der endnu ikke været et konkret bud, skriver Gazzetta.

Dumic meldes på vej til Rusland

Dario Dumic er på vej mod et exit i hollandske Utrecht, hvis man skal tro lokalmediet RTV Utrecht.

Her forlyder det, at Dumic ikke vender retur til Utrecht efter lejeopholdet i Darmstadt, men at han i stedet er på vej til russisk fodbold.

Mediet oplyser ikke, hvilken russisk klub Dumic skulle være på vej til, men det skulle være sikkert og vist, at Utrecht ikke ser nogen fremtid i forsvarsspilleren.

Zidane vil have Ødegaard tilbage (Bekræftet)

Zinedine Zidane skulle være meget imponeret over Martin Ødegaard præstationer for Real Sociedad i sidste sæson.

Ifølge The Guardian vil franskmanden derfor gerne have Ødegaard med i sin Real Madrid-trup til næste sæson, og han har bedt om at få afsluttet den unge nordmands udlån.

Martin Ødegaard skiftede til Real Sociedad sidste sommer på en 2-årig lejeaftale, men den vil Zidane altså ifølge The Guardian meget gerne slutte før tid.

Ødegaard spillede 36 kampe for Real Sociedad i sidste sæson, hvor han scorede syv mål og lavede ni assists.

Han scorede blandt andet, da Sociedad slog Real Madrid med 4-3.

Championship-duo jagter Iversen

Daniel Iversen er vendt tilbage til Leicester efter endt lejeophold i Rotherham, og fremtiden kan meget vel byde på Championship.

Huddersfield og Blackburn er i hvert fald ifølge Leicestershire Live interesserede i at leje Iversen i den kommende sæson, selvom klubberne anser det som en dyr aftale.

Leicester er også opsatte på at sende danskeren ud på leje, så han kan få mere førsteholdsfodbold i benene.

Daniel Iversen forlængede i februar med Leicester frem til 2025.

Sassuolo vil sælge Odgaard

Jens Odgaard vender denne sommer tilbage til italienske Sassuolo efter et lejeophold i hollandske Heerenveen, men angriberens fremtid ligger måske ikke i Serie A-klubben.

Ifølge de italienske medier TuttoMercadoWeb og Gazzetta di Modena er Sassuolo klar til at sælge angriberen denne sommer og mærker angiveligt interesse fra både Frankrig, Rusland, Holland og Danmark.

Ifølge Gazzetta di Modena er den mest konkrete interesse for Odgaard dog fra tyske og tyrkiske klubber, og det skulle være mest sandsynligt, at Odgaard ikke fortsætter karrieren i Sassuolo. 

Sidste uges rygter:

Zohore får løbepas i West Bromwich

West Bromwich har gang i forberedelserne til den kommende sæson i Premier League, og det bliver formentlig uden Kenneth Zohore.

Klubben er ifølge lokalavisen Express & Star i gang med at få afsat blandt andre Zohore, som manager Slaven Bilic ikke har haft den store fidus til i den forgangne sæson.

Også Kieran Gibbs og Oliver Burke skulle ifølge avisen være på vej væk, hvis det rigtige tilbud kommer.

26-årige Zohore kom til West Bromwich fra Cardiff for et år siden, men spillede kun to kampe i West Bromwich' seneste 17 opgør.

Højbjerg til lægetjek i Spurs mandag

Tottenham og Southampton har været meldt enige om en pris på Pierre-Emile Højbjerg i noget tid, og mandag skal danskeren angiveligt til lægetjek som det sidste, før skiftet falder helt på plads.

Det skriver Sky Sports, der samtidig meddeler, at Kyle Walker-Peters forventes at rykke fra Tottenham til Southampton som en del af handlen, men her er de personlige vilkår mellem parterne endnu ikke på plads.

Det kan derfor være, at offentliggørelsen af Højbjergs skifte trækker ud, men mandagens lægetjek er altså sidste led i handlen, der sender danskeren til Tottenham.

Brøndby forsøger at hente Durmisi

Riza Durmisi blev for et år siden sat i forbindelse med et skifte hjem til Brøndby, og nu blusser rygterne så op igen.

De italienske medier Calciomercato og Radiosei skriver således, at Lazio vil af med Durmisi denne sommer, og Brøndby har angiveligt allerede præsenteret et konkret bud, lyder det.

Brøndby var ifølge medierne også interesserede i ham for et år siden, men denne gang skulle det være en mere seriøs henvendelse, som de blå-gule har kastet sig ud i.

Durmisi er ifølge medierne definitivt ude af Lazios planer, og derfor virker et permanent skifte til Danmark realistisk, lyder det. Durmisi har kontrakt med Lazio til 2023.

Sporting har spurgt til Pione Sisto

Pione Sisto skal efter alt at dømme finde sig en ny klub denne sommer, og for nyligt blev det meldt, at Celta Vigo og FC Midtjylland er enige om en mulig transfer.

Men ifølge det spanske lokalmedie Faro de Vigo, kan FC Midtjylland snart få konkurrence af portugisiske Sporting, der skulle have kontakt Celta Vigo for at høre ind til detaljerne om en mulig Sisto-transfer.

Det berettes ikke, om Sporting har fulgt op på sin forespørgsel.

Samme lokalavis skriver, at Emre Mor tiltrækker sig interesse fra unavngivne hold i Italien og Tyrkiet, efter han ingen succes havde under sit udlån i Olympiakos.

Lazio vil hente David Silva efter CL

David Silva kan være på vej til den italienske klub Lazio, når spilleren forlader Manchester City efter klubbens Champions League-færd.

Ifølge Sky Sports Italia føler Lazio sig sikre på at hente David Silva på en fri transfer, efter hans kontrakt udløber i City.

Lazios forhandlinger med David Silva skrider angiveligt fremad, og dermed kan den spanske midtbanespiller være på vej til Italien efter ti år i England. 

Hannover 96 byder på Brøndby-back

Anthony Jung kan være fortid i Brøndby. Det skriver det tyske medie Sportsbuzzer, der mener at vide, at Hannover 96 planlægger et bud på tyskeren.

Ifølge mediet skulle Hannover 96, der sluttede på en sjetteplads i 2. Bundesligaen denne sæson, have vurderet Anthony Jungs pris til 1,5 million danske kroner.

Hannover 96 har eftersigende tidligere vist interesse i Anthony Jung, der skulle være positiv stemt over for et skifte tilbage til Tyskland.

Tottenham lurer på Brentford-stjerne

Brentfords offensivstjerner kan meget vel være på vej væk efter den glippede oprykning til Premier League, og Tottenham er angiveligt én af bejlerne.

Daily Mirror skriver i hvert fald, at Tottenham er med i kampen om Said Benrahma, der ifølge avisen koster 16 millioner pund - 132 millioner kroner.

Benrahma er ifølge avisen opsat på at skulle spille Premier League, hvor også West Ham skulle være interesserede i playmakeren, men Brentford vil gå langt for at holde på profilen, skriver Mirror.

Brentford-stjerne kan købes billigt

Brentford glippede oprykning til Premier League, og dét aktiverer frikøbsklausulen i stjernen Ollie Watkins' kontrakt, skriver BBC.

Brentford-topscoreren kan dermed købes for 18 millioner pund - svarende til 150 millioner kroner - skriver mediet.

Ollie Watkins kom til Brentford fra Exeter i 2017, og sidste sæson var Crystal Palace angiveligt lune på angriberen, der har scoret 25 mål i 46 Championship-kampe i denne sæson.

Ronaldo overvejer PSG-skifte

Ifølge France Football overvejer Cristiano Ronaldo at skifte Juventus ud med PSG.

For to år siden tog Cristiano Ronaldo turen til Torino fra Madrid. Her kom han med tre friske Champions League-titler i bagagen. 

I Torino er det blevet til to italienske mesterskaber i streg, men ifølge France Football føler den portugisiske verdensstjerne ikke, at hans holdkammerater har niveauet til at slå de største konkurrenter i Europa. 

Derfor overvejer han et skifte til PSG, hvor han skulle ønske at danne fronttrio med Neymar og Mbappe. 

Den største udfordring i forhold til skiftet skulle eftersigende være, at coronakrisen har været hård ved pengepungen for PSG i forhold til at skaffe de nødvendige midler til at købe Ronaldo fri. 

Jadon Sancho er enig med United

Jadon Sancho er et af sommertransfervinduets hotteste navne, og nu ser det ud til, at en afklaring omkring hans fremtid nærmer sig.

Ifølge Sky Sports er Sancho nemlig blevet enig med Manchester United om en fem-årig kontrakt, så det nu er op til klubberne at forhandle en pris for kantspilleren.

Dortmund har længe holdt fast i deres prissætning på 900 millioner kroner, men Sky Sports erfarer, at de vil være villige til at lade noget af betalingen falde i rater.

Derudover mener Sky Sports også at vide, at Dortmund har givet Manchester United en uge til at møde deres krav, da tyskerne gerne vil have truppen hurtigt på plads forud for den nye sæson.

Jønsson har bud fra tyrkisk storklub

Jens Jønsson er færdig i Konyaspor denne sommer, og der har længe været rygter om, at storklubben Besiktas er interesseret i danskeren.

Nu skriver det tyrkiske medie Aksam Spor, at Jønsson har et konkret tilbud fra Besiktas, der skulle være en etårig aftale med option på ét mere, og som skulle lyde på 400.000 euro i løn plus bonusser.

Besiktas har tidligere været meldt interesserede i to andre danskere også, henholdsvis Nicolai Jørgensen og Andreas Skov Olsen.

Inter overvejer at erstatte Conte

Antonio Conte langede efter sidste Serie A-kamp hårdt ud efter ledelsen i Inter, som han ikke mente viste nok opbakning og støtte til ham og spillerne.

Sky Sport Italia, Sport Mediaset, La Gazzetta dello Sport, Tuttosport og Corriere dello Sport melder alle, at kritikken har skabt uoprettelig skade mellem Conte og Inter-ledelsen, og et brud mellem parterne kan meget vel ske denne sommer.

Max Allegri og Mauricio Pochettino er angiveligt Inters plan B, hvis klubben skiller sig af med Conte.

Eriksens ankomst i januar er ifølge medierne én af grundene til, at Conte er irriteret på Inter-ledelsen, da han er sur over, at klubben har hentet så dyr en spiller, som ikke passer ind i hans taktiske planer.

Om Rygtetid: 
Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Af Mikkel Nøhr

37 kommentarer

Østjyden 08:24          
Odgaard til BIF? :)
Snigskytten 08:37          
Der står de er klar til a sælge Odgaard, der tror jeg ikke bif kan være med ;)
Østjyden 10:04          
Hvor meget koster han? Lyder som om du ved mere end de fleste.
Slettet(191608202508) 10:16          
I følge transfermarkt koster han €2,3 mio. så det er nok ikke helt realistisk Brøndby henter ham.
voldstiv 11:29          
Kunne lyde som en oplagt FCM transfer.
Hygger mig lidt over Bif fans manglende selvforståelse ang klubbens økonomi og tiltrækningskraft af spillere på de højere hylder.
Dahl hende vælger sønderjyske frem for Brøndby.
Wilchek vælger FCK frem for Brøndby.
Men vil også forståeligt hvem gider skifte til et midter hold.
Lidt Ala det gamle AGF.
Snigskytten 11:57          
Jeg ved hvad der står på tranfermarkt, sammenholdt med de nævnte lande i artiklen.
Men hvorfor gætter du på bif ?
Østjyden 13:53          
Voldstiv:

Brøndby har ikke været efter hverken Dal Hende eller Wilczek.

Og jer der nævner transfermarkt. De der priser på transfermarkt er i mange tilfælde langt fra virkeligheden. Bare fordi der står han er ca. 15 millioner værd, betyder det jo ikke at det er hvad Sassuolo skal have for ham. Brøndby købte Tibbling i Gronningen for 700.000 euro, hvor han på det tidspunkt var 2.5 millioner euro værd i følge jeres kilde.

Man har lov til at drømme. Bare ikke hvis man er BIF fan, for så mangler man selvforståelse.
Fredag 30. oktober
Torsdag 29. oktober