Luk

Rygtetid: Messi var enig med Chelsea i 2014

| International | 10 kommentarer

Infoboks

Tottenham - Arsenal
Premier League (06/12)
Oddset 2,00 3,45 3,80
bet365 2,00 3,50 3,75

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Ny bog: Messi var enig med Chelsea i 2014

I en ny bog afslører den kendte italienske transferjournalist Gianluca Di Marzio, ifølge AS, at Barcelona-stjernen Lionel Messi i 2014 var tæt på et opsigtsvækkende skifte.

Han skulle dengang have været nået til enighed med Chelsea og manager Jose Mourinho, der året inden havde sagt farvel til Real Madrid. 

De to skulle have indgået en mundtlig aftale og Chelsea ville betale Messis frikøbsklausul på omkring knap to milliarder kroner, 250 millioner euro, men det berettes, at Messi blev frarådet skiftet af sin far og agent Jorge Messi.

Desuden anbefalede Deco, den tidligere Barcelona- og Chelsea-spiller, heller ikke skiftet til London-klubben.

Jonas Lössl vil ikke udlejes

Fredag lukker det nationale transfervindue i England, men man skal ikke forvente, at der sker noget med Jonas Lössl inden da.

Den danske målmand vil således blive i Everton og kæmpe for sin plads under Carlo Ancelotti, skriver Liverpool Echo.

31-årige Lössl har endnu ikke spillet en eneste kamp for Everton, men han vil altså blive trods massiv konkurrence med Jordan Pickford og nytilkomne Robin Olsen.

Liverpool Echo skriver desuden, at den unge keeper Joao Virginia ser ud til at stå før Lössl i køen, hvilket altså gør danskeren til fjerdevalg i klubben.

Rooney kan overtage tøjlerne i Derby

Wayne Rooney er spillende assistent i Derby, men Manchester United-ikonet kan meget vel overtage det fulde ansvar på trænerposten i klubben.

Derby har ifølge The Sun mistet tålmodigheden med manager Philip Cocu, og hvis Derby taber til Watford fredag, kan han meget vel ryge ud af biksen.

I så fald skulle klubben være klar til at tilbyde Rooney manager-jobbet, skriver avisen, og englænderen udtrykte ved sin ankomst til Derby, at han havde ambitioner om at blive træner, når han stopper sin spillerkarriere.

Derby har blot vundet én Championship-kamp i denne sæson, og de er allerede ude af Carabao Cup'en.

Derby lurer på Kenneth Zohore

26-årige Kenneth Zohore har ikke fået spilletid for West Bromwich i denne sæson, og det lader til, at målet er, at han skal finde sig en ny klub, inden det interne engelske transfervindue smækker i fredag eftermiddag.

Han har tidligere været sat i forbindelse med Sheffield Wednesday, men nu melder en ny klub sig i jagten på den danske angriber. 

Ifølge Football Insider skulle Derby med Philip Cocu som  træner og Wayne Rooney som assistent nemlig jagte den danske angriber, efter det mislykkedes at lokke Zohores holdkammerat Charlie Austin til klubben.

Zohore-lejren og Derby skulle være i kontakt om en mulig aftale.

Juventus jagter Sergio Ramos i Real Madrid

Sergio Ramos er en levende legende i Real Madrid, men til sommer har den 34-årige midtstopper kontraktudløb, og det vil Juventus ifølge tv-stationen El Chiringuito forsøge at udnytte.

Angiveligt er samtalerne mellem Real Madrid og Ramos-lejren på standby, fordi Juventus har erklæret sin interesse i forsvarsspilleren. Real Madrid har tidligere meldt ud, at man er optimistiske i forhold til en forlængelse.

Skulle det lykkes at lokke Ramos til det italienske, vil han samtidig kunne blive forenet med Cristiano Ronaldo, der som bekendt har en lang fortid i den spanske hovedstad.

Juventus er formentlig ikke alene om at være interesseret i Ramos, eftersom PSG ifølge El Chiringuito også holder øje med forsvarsspillerens situation.

Premier League-klub vil have gratis Welbeck

Danny Welbeck kan meget vel gøre comeback i Premier League, for angriberen er ifølge Daily Mail på blokken i Brighton.

Brighton-manager Graham Potter er på udkig efter rutine til angrebet, og klubben har ifølge avisen konkret ytret sin interesse over for Welbeck, der står uden klub, efter han fik løbepas af Watford i sidste uge.

29-årige Welbeck har spillet for Manchester United og Arsenal, og for et år siden rykkede han til Watford, hvor det blev til 20 kampe og tre mål.

Torino lurer på Lasse Schöne

Cagliari har tidligere været meldt interesserede i Genoa-danskeren Lasse Schöne, og nu melder en anden Serie A-klub sig angiveligt på banen.

Torino-træner Marco Giampolo har ifølge Calciomercato udset sig Schöne som et af sine foretrukne transferemner til januar.

Torinos tekniske direktør, Davide Vagnati, følger Schönes situation tæt, og han håber ifølge mediet, at danskeren kan erhverves billigt, da han ikke indgår i Genoas planer.

Özil takker nej til Saudi-Arabien

Mesut Özil er ude i kulden i Arsenal, men han har angiveligt takket nej til et skifte til Saudi-Arabien.

Tyskeren har ifølge Tyc Sports takket nej til en toårig aftale med Al-Nassr, da han ikke skulle have lyst til at spille i Asien.

Al-Nassr har angiveligt budt omkring 40 millioner kroner for Özil, hvis kontrakt med Arsenal udløber næste sommer.

Arsenal er tilsyneladende meget opsatte på at ophæve med Özil, som tjener omkring tre millioner kroner om ugen, men det ligner altså, at tyskeren bliver minimum til januar.

Brentford takker ja til West Ham-bud

West Ham har været meldt tæt på Brentford-stjernen Said Benrahma, og nu skriver Sky Sports, at parterne er enige om en pris på offensivstjernen.

De personlige detaljer mangler fortsat at falde på plads, men den samlede pris kan ifølge Sky løbe op i 250 millioner kroner.

Samtidig skriver Sky Sports, at West Ham har fået afvist et bud på Bournemouth-profilen Joshua King på omkring 110 millioner kroner.

Det internationale transfervindue er lukket i for England, men klubberne kan frem til på fredag stadig handle indbyrdes i landet.

Sidste uges rygter:

Sampdoria henter Kwadwo Asamoah på en fri transfer

Inter lod tidligere på ugen Kwadwo Asamoah gå på en fri transfer, men det er måske ikke længe, ghaneseren skal gå uden klub.

Ifølge Il Corriere dello Sport er den 31-årige back- og kantspiller nemlig på vej til Sampdoria, der vil tilbyde den tidligere Juventus-spiller en kontrakt til en værdi på 7,5 millioner kroner pr. sæson.

Asamoah skulle angiveligt have affejet udenlandske tilbud fra blandt andet MLS, og ser altså i stedet ud til at genforenes med Antonio Candreva fra deres fælles tid i Inter.

West Ham tæt på aftale med Brentford-profil

Både West Ham og Crystal Palace skulle være særdeles interesserede i Thomas Franks kantspiller i Brentford Said Benrahma.

Sky Sports skriver, at Brentford og West Ham er i fremskredne forhandlinger om en pris på omtrent 30 millioner pund, svarende til knap 250 millioner kroner.

Også Crystal Palace skulle være klar til at give Benrahma et skud, inden det interne transfervindue lukker i England 16. oktober.

Benrahma var blandt nøglespillerne i Brentfords glimrende sæson, der nær førte dem til oprykning til Premier League, var det ikke for nederlaget i playoff-finalen mod Fulham.

To russiske klubber jagter Hobro-profil

Edgar Babayan har flere gange tidligere været rygtet til udlandet, men indtil videre er offensivspilleren stadig at finde i Hobro.

Det russiske medie Sportbox.ru skriver dog, at Ural og Sochi fra den russiske Premier League er interesserede i 24-årige Babayan, som har kontrakt til 2021 i Hobro.

I Rusland holder transfervinduet åbent en uges tid endnu, hvorfor Hobro altså fortsat har mulighed for at sælge i denne måned.

West Ham vil også hente Joshua King i Bournemouth

Det internationale transfervindue er lukket, men i England kan klubberne indtil den 16. oktober stadig handle indbyrdes.

Det har West Ham eftersigende i sinde at drage nytte af, og ifølge Sky Sports er de tæt på at kunne præsentere Joshua King i klubben.

Det engelske medie erfarer således, at de to klubber er blevet enige om en transfersum på omtrent 150 millioner kroner.

Joshua King har ifølge mediet flere bejlere, men West Ham skulle øjensynligt være destinationen, den norske angriber har valgt, ligesom klubben altså også har seriøst kig på Brentfords Benrahma.

Inter ville bytte Eriksen med Chelsea

Christian Eriksen blev mod transfervinduets lukning rygtet til flere forskellige klubber, og Inter forsøgte angiveligt også at bytte danskeren væk.

Calciomercato skriver i hvert fald, at Inter forhørte sig om muligheden for at bytte Eriksen med N'Golo Kante i Chelsea.

Der lå ikke et decideret aftale på bordet, men der skulle have været en dialog mellem klubberne, skriver mediet.

Inter-træner Antonio Conte har haft Kante som én af sine ønskespillere længe, men Chelsea var ifølge mediet ikke interesseret i den aftale, som Inter tilbød.

Om Rygtetid: 
Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Af Sara Margren

10 kommentarer

bruger 147364 08:10          
Ift. Benrahma læste jeg 45 mio pounds - 370 mio DKK - på West Ham medie.
Roberto Pellegris 08:35          
Jeg har også tidligere hørt om en pris der er over 300 mDKK. Men det kan selvfølgelig være West Ham har presset den ned.
Rundsaven 08:53          
Har Brentford ikke solgt ud af alle profilerne ?
Esbjerg - fan 08:56          
Har Brentford ikke solgt ud af alle profilerne ?
Har de ikke kun solgt Ollie Watkins ?
Roberto Pellegris 09:26          
Jo, de har solgt Ollie Watkins som eneste profil indtil videre og ladet et par reserver smutte på fri transfer. Men det var jo i høj grad Ollie og Benrahma som var de store offensive profiler i sidste sæson. Mbuemo var ikke helt i samme gear, men skal selvfølgelig også nævnes.
hollie 10:31          
Med næsten 600 mil i lommen, kan man undre sig over om de bliver geninvesteret i profiler til januar, eller om de ryger ned i lommen på ejeren. For de penge kunne man hente en del profiler i suppen, der ville pynte. Som det er nu er truppen for svag til at rykke op desværre.
Geddar 10:38          
Watkins er erstattet med Toney, der har scoret tre mål i fire kampe, og kun kostede £5m (potentielt £10m). Sælges Benrahma tror jeg man skal forvente de henter en erstatning, dog af samme type som flere af de tilgange de ellers har haft succes med.
Lørdag 5. december
Ubesejrede Atletico Madrid tog syv på stribe
02:12
Selvmål sikrede Real Madrid sejren mod Sevilla
01:59
Jønsson og co. tæmmede Barca og Braithwaite
01:26
Selvmål sikrede Real Madrid sejren mod Sevilla
01:13
Chelsea overvandt tidlig Leeds-føring
00:55
Chelsea Football Club
00:51
F.C. Internazionale - Får Conte panettone i år?
00:44
Zanka i kovending efter krav på undskyldning
00:40
Vejle Boldklub - en ny start
00:39
Jønsson og co. tæmmede Barca og Braithwaite
00:38
Jønsson og co. tæmmede Barca og Braithwaite
00:37
Vejle-krumtap afviser krise: Vi er ikke langt fra
00:28
Selvmål sikrede Real Madrid sejren mod Sevilla
00:28
Jønsson og co. tæmmede Barca og Braithwaite
00:27
Sterling og De Bruyne sikrede City sejren
00:26
Zidane efter Sevilla-sejr: Nogle svære dage
00:25
Koeman revser attituden: Kæmpe skridt bagud
00:23
Jønsson og co. tæmmede Barca og Braithwaite
00:16
Jønsson og co. tæmmede Barca og Braithwaite
00:15
LIVE: Oprykkerne får besøg af mestrene
00:14
Braithwaite og Jønsson starter i La Liga-duel
00:13
Jønsson og co. tæmmede Barca og Braithwaite
00:10
Schoop: Jeg er træt af at snakke om VAR
00:08
Koeman revser attituden: Kæmpe skridt bagud
00:06
Koeman revser attituden: Kæmpe skridt bagud
00:02