Luk

Rygtetid: Chelsea lurer på Dybala i Juventus

| International | 12 kommentarer

Infoboks

Inter - Real Madrid
Champions League gruppe B (25/11)
Oddset 2,15 3,65 3,20
bet365 2,05 3,90 3,20

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Chelsea lurer på Paulo Dybala i Juventus

Den argentinske offensivspiller Paulo Dybala har flere gange været rygtet væk fra Juventus, hvor han ikke desto mindre stadig er at finde.

Ifølge Tuttosport er der dog en række store knaster for Juventus i forhold til at forlænge Dybalas nuværende kontrakt, der løber til sommeren 2022, og det har angiveligt fået Chelsea på banen.

Premier League-klubben er ifølge avisen klar til at betale på den gode side af 600 millioner kroner for 26-årige Dybala, der menes at tjene omkring 75 millioner kroner om året i Juventus.

Tidligere har blandt andre Manchester United og Tottenham været meldt interesseret i Paulo Dybala.

Brighton-mand kan erstatte Van Dijk

Med Virgil van Dijk ude i formentlig resten af sæsonen, er Liverpool gået på jagt efter en midterforsvar.

Her har de vendt blikket mod en spiller, som de tidligere har været meldt interesseret i - Brightons Ben White. Det skriver The Sun.

En udfordring er dog prisen. Brighton kræver 410 millioner kroner for White. Samme pris, som skræmte Liverpool væk i sommer.

Ben White har for nyligt forlænget sin kontrakt med Brighton, så den løber frem 2024, men ifølge The Sun vil klubben ikke stå i vejen for et skifte til en top seks-klub, hvis de får det rigtige tilbud.

Dortmund vil prøve at hente Eriksen

Dortmund var ifølge vedholdende rygter interesserede i at leje Christian Eriksen i det forgangne transfervindue, og interessen er tilsyneladende ikke dalet.

I hvert fald skriver Calcio Mercato, at Dortmund fortsat er lune på at hente Eriksen i Inter, og at klubben igen til januar vil forsøge at snuppe danskeren.

Inter er angiveligt kun interesserede i at sælge Eriksen, hvor Dortmund foretrækker en lejeaftale.

Dortmund-træner Lucien Favre er ifølge mediet meget interesseret i at få Eriksen til klubben, da han ser danskeren som en perfekt tilføjelse til sin trup.

Ombejlet Wolves-stjerne forlænger

Både Liverpool og Barcelona har på rygtebørsen været meldt interesseret i Wolverhampton-stjernen Adama Traore, men kantspilleren er ikke på vej væk i nærmeste fremtid.

The Sun og Express skriver således, at 24-årige Traore er tæt på at forlænge sin kontrakt med Wolverhampton, der giver ham det dobbelte i løn.

Ugelønnen i den nye aftale lyder angiveligt på 825.000 kroner, og kontrakten skulle løbe de kommende fire år med Wolverhampton.

Sidste uges rygter:

Ny bog: Messi var enig med Chelsea i 2014

I en ny bog afslører den kendte italienske transferjournalist Gianluca Di Marzio, ifølge AS, at Barcelona-stjernen Lionel Messi i 2014 var tæt på et opsigtsvækkende skifte.

Han skulle dengang have været nået til enighed med Chelsea og manager Jose Mourinho, der året inden havde sagt farvel til Real Madrid. 

De to skulle have indgået en mundtlig aftale og Chelsea ville betale Messis frikøbsklausul på omkring knap to milliarder kroner, 250 millioner euro, men det berettes, at Messi blev frarådet skiftet af sin far og agent Jorge Messi.

Desuden anbefalede Deco, den tidligere Barcelona- og Chelsea-spiller, heller ikke skiftet til London-klubben.

Jonas Lössl vil ikke udlejes

Fredag lukker det nationale transfervindue i England, men man skal ikke forvente, at der sker noget med Jonas Lössl inden da.

Den danske målmand vil således blive i Everton og kæmpe for sin plads under Carlo Ancelotti, skriver Liverpool Echo.

31-årige Lössl har endnu ikke spillet en eneste kamp for Everton, men han vil altså blive trods massiv konkurrence med Jordan Pickford og nytilkomne Robin Olsen.

Liverpool Echo skriver desuden, at den unge keeper Joao Virginia ser ud til at stå før Lössl i køen, hvilket altså gør danskeren til fjerdevalg i klubben.

Rooney kan overtage tøjlerne i Derby

Wayne Rooney er spillende assistent i Derby, men Manchester United-ikonet kan meget vel overtage det fulde ansvar på trænerposten i klubben.

Derby har ifølge The Sun mistet tålmodigheden med manager Philip Cocu, og hvis Derby taber til Watford fredag, kan han meget vel ryge ud af biksen.

I så fald skulle klubben være klar til at tilbyde Rooney manager-jobbet, skriver avisen, og englænderen udtrykte ved sin ankomst til Derby, at han havde ambitioner om at blive træner, når han stopper sin spillerkarriere.

Derby har blot vundet én Championship-kamp i denne sæson, og de er allerede ude af Carabao Cup'en.

Juventus jagter Sergio Ramos i Real Madrid

Sergio Ramos er en levende legende i Real Madrid, men til sommer har den 34-årige midtstopper kontraktudløb, og det vil Juventus ifølge tv-stationen El Chiringuito forsøge at udnytte.

Angiveligt er samtalerne mellem Real Madrid og Ramos-lejren på standby, fordi Juventus har erklæret sin interesse i forsvarsspilleren. Real Madrid har tidligere meldt ud, at man er optimistiske i forhold til en forlængelse.

Skulle det lykkes at lokke Ramos til det italienske, vil han samtidig kunne blive forenet med Cristiano Ronaldo, der som bekendt har en lang fortid i den spanske hovedstad.

Juventus er formentlig ikke alene om at være interesseret i Ramos, eftersom PSG ifølge El Chiringuito også holder øje med forsvarsspillerens situation.

Premier League-klub vil have gratis Welbeck (bekræftet)

Danny Welbeck kan meget vel gøre comeback i Premier League, for angriberen er ifølge Daily Mail på blokken i Brighton.

Brighton-manager Graham Potter er på udkig efter rutine til angrebet, og klubben har ifølge avisen konkret ytret sin interesse over for Welbeck, der står uden klub, efter han fik løbepas af Watford i sidste uge.

29-årige Welbeck har spillet for Manchester United og Arsenal, og for et år siden rykkede han til Watford, hvor det blev til 20 kampe og tre mål.

Torino lurer på Lasse Schöne

Cagliari har tidligere været meldt interesserede i Genoa-danskeren Lasse Schöne, og nu melder en anden Serie A-klub sig angiveligt på banen.

Torino-træner Marco Giampolo har ifølge Calciomercato udset sig Schöne som et af sine foretrukne transferemner til januar.

Torinos tekniske direktør, Davide Vagnati, følger Schönes situation tæt, og han håber ifølge mediet, at danskeren kan erhverves billigt, da han ikke indgår i Genoas planer.

Özil takker nej til Saudi-Arabien

Mesut Özil er ude i kulden i Arsenal, men han har angiveligt takket nej til et skifte til Saudi-Arabien.

Tyskeren har ifølge Tyc Sports takket nej til en toårig aftale med Al-Nassr, da han ikke skulle have lyst til at spille i Asien.

Al-Nassr har angiveligt budt omkring 40 millioner kroner for Özil, hvis kontrakt med Arsenal udløber næste sommer.

Arsenal er tilsyneladende meget opsatte på at ophæve med Özil, som tjener omkring tre millioner kroner om ugen, men det ligner altså, at tyskeren bliver minimum til januar.

Brentford takker ja til West Ham-bud (bekræftet)

West Ham har været meldt tæt på Brentford-stjernen Said Benrahma, og nu skriver Sky Sports, at parterne er enige om en pris på offensivstjernen.

De personlige detaljer mangler fortsat at falde på plads, men den samlede pris kan ifølge Sky løbe op i 250 millioner kroner.

Samtidig skriver Sky Sports, at West Ham har fået afvist et bud på Bournemouth-profilen Joshua King på omkring 110 millioner kroner.

Det internationale transfervindue er lukket i for England, men klubberne kan frem til på fredag stadig handle indbyrdes i landet.

Om Rygtetid: 
Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Af Sara Margren
Tirsdag 24. november