Luk

Rygtetid: United overvejer Kasper Schmeichel

| International | 33 kommentarer

Infoboks

Manchester City - Real Madrid
Champions League Slutspil (07/08)
bet365 1,75 4,10 4,20
Oddset 1,77 4,20 4,00
YouBet 1,80 4,30 4,25

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

United overvejer Kasper Schmeichel

Tabloidavisen The Sun, der ganske vist ikke er Englands mest troværdige medie, skriver søndag, at Kasper Schmeichel er på blokken i Manchester United.

Ole Gunnar Solskjær er ifølge The Sun usikker på, hvorvidt 23-årige Dean Henderson er klar til at overtage for David de Gea denne sommer, og derfor kigger klubben angiveligt på forstærkning udefra.

Jan Oblak er ifølge avisen et varmt navn i United, men klubben er skræmt af en høj frikøbsklausul, og derfor skulle Leicesters 33-årige danske målmand også være interessant for United.

Celta erstatter Sisto med Real-talent

Ifølge flere spanske medier planlægger Celta Vigo at hente Real Madrids Takefusa Kubo ind på en lejeaftale for den kommende sæson. 

Ifølge El Desmarque er den største udfordring lige nu økonomien, hvor Real Madrid angiveligt skulle ønske 2,5 million euro som betaling for lejeaftalen, samtidigt med at Celta skal afholde japanerens lønudgifter.  

Derudover skulle flere andre spanske klubber også have sendt følere afsted omkring Kubo, der var udlejet til Mallorca i sidste sæson, hvor han spillede 35 ligakampe. De interesserede klubber skulle blandt andet være Real Sociedad og Granada. 

Marca skriver desuden, at Kubo-handlen skal bane vej for, at Celta kan få sendt danske Pione Sisto væk fra klubben, hvor han er kommet i overskud på det seneste. 

Zlatan bliver i Milan

Zlatan Ibrahimovic har vist lovende takter for AC Milan i denne sæson og ser ud til at fortsætte i klubben.

Ifølge Gazzetta dello Sport har Zlatan besluttet sig for at tage en sæson mere i klubben, og svenskeren og Milan sætter sig i dagene efter sæsonens afslutning lørdag ned og får kontrakten på plads.

38-årige Ibrahimovic har spillet 19 kampe for Milan i denne sæson og bidraget med ti scoringer og fem assists.

Everton og West Ham vil have Braithwaite

Ifølge Mundo Deportivo er Barcelona interesseret i at sælge Martin Braithwaite, og angriberens fremtid ligger måske i England.

I hvert fald mener den spanske avis at vide, at Everton og West Ham lige nu bejler til Braithwaites underskrift.

Den spanske trio Sevilla, Valladolid og Real Sociedad viser ifølge avisen også interesse for danskeren, og Mundo Deportivo peger på Everton som den mest sandsynlige destination for Braithwaite.

Barcelona håber ifølge Mundo Deportivo at få samme pris for 29-årige Braithwaite, som klubben gav for ham. Ifølge avisen drejer det sig om cirka 135 millioner danske kroner.

Landsholdsangriberen blev hentet til Barcelona i februar, har spillet 11 kampe og scoret et enkelt mål for klubben.

Superligaen-interessen for Prica er størst i Brøndby

Ifølge Aftonbladet er Rade Pricas søn Tim Prica røget ud i kulden i Malmö FF, fordi han tøver med at skrive under på en ny kontrakt, og den unge angriber skulle have flere bejlere.

Tidligere er han sat i forbindelse med den norske traditionsklub Rosenborg, men ifølge Aftonbladet er der også dansk interesse.

Flere danske klubber skulle nemlig være med i jagten på Tim Pricas underskrift, og den måske varmeste er Brøndby, skriver Aftonbladet.

Tim Pricas kontrakt udløber efter denne sæson.

Højbjerg nærmer sig Tottenham-aftale

Pierre-Emile Højbjerg står foran et nærtstående skifte væk fra Southampton, og flere klubber har på rygtebørsen meldt deres interesse.

Senest har Everton eftersigende budt på danskeren, der dog skulle have afvist muligheden for at tage til Goodison Park.

Danskerens ønskede destination er ifølge Sky Sports Tottenham, som mediet nu også melder har budt 122 millioner kroner på midtbanespilleren.

Prisen er dog langt fra den pris, Southampton ønsker i bytte for Pierre-Emile Højbjerg, som de vurderer til at koste 200 millioner kroner.

Tottenham overvejer imidlertid at sende højreback Kyle Walker-Peters den anden vej i håbet om at holde transfersummen på 122 millioner kroner.

FCM-brasilianer på blokken i Atletico

FC Midtjylland-profilen Evander er tidligere blevet sat i forbindelse med Valencia, og nu bliver Atletico Madrid også nævnt sammen med brasilianeren.

Den portugisiske avis A Bola mener at vide, at Porto og Atletico Madrid begge har Evander på blokken denne sommer - som blot nogen af mange interesserede klubber angiveligt.

22-årige Evander har scoret ni mål og noteret sig 11 assists i 33 kampe i denne sæson, og han kan meget vel stå over for et salg denne sommer, hvis altså FCM får et bud, de kan acceptere.

AIK og Helsingborg er interesserede i Sparv

Tim Sparv stoppede for nyligt i FC Midtjylland, og den 33-årige finske midtbanespiller skal nu finde sig en ny klub.

For nyligt fortalte han til Kvällsposten, at han har talt med Allsvenskan-klubber, ligesom han pegede på, at Skandinavien efter alt at dømme er hjemsted for hans kommende klub.

Mandag skriver svenske FotballDirekt så, at Allsvenskan-klubberne AIK og Helsingborg er to af de klubber, som har været i kontakt med Sparv og hans bagland.

AIK skulle ifølge FotballDirekt være ganske interesserede i at få styrket truppen, efter man mandag har fyret klubbens træner på grund af svingende resultater.

Steven Gerrard og Rangers FC overvejer Isaac Atanga

Issac Atanga har mere eller mindre været fast starter i FC Nordsjælland i denne sæson, og den 19-årige hurtigløber skulle nu være et emne i Skotland.

Her skulle Steven Gerrard og Rangers FC have vendte luppen mod Atanga i Farum, og man skulle således være ved at åbne samtaler med FCN om en mulig handel. 

Det beretter det ghanesiske medie KickGh i en 'eksklusiv' historie på sin hjemmeside. bold.dk har ikke det store kendskab til KickGhs troværdighed i forhold til tidligere transferhistorier.

Isaac Atanga skulle ifølge mediet også have interesse fra klubber som Club Brugge, Anderlecht, Feyenoord og Deportivo Alaves.

KickGh beretter, at FCN skulle være interesseret i at sælge i prisrummet 37 og 67 millioner kroner.

Atanga har spillet 35 kampe for FCN i denne sæson. Han er startet inde i 26 af dem, men han har dog kun spillet fuld tid i 10 af kampene.

Besiktas vil have Nicolai Jørgensen

Ifølge det tyrkiske medie Hurriyet er Besiktas interesseret i at hente Nicolai Jørgensen til klubben.

Besiktas pønser angiveligt på at lægge et bud på den danske angriber i denne uge, men klubbens økonomiske situation er en udfordring.

Mediet meddeler, at Besiktas bløder økonomisk, men at 29-årige Jørgensen, som har to år tilbage af sin kontrakt med Feyenoord, er faldet en del i værdi de seneste år og nu angiveligt koster omkring 26 millioner at købe fri.

Jørgensen er ifølge Hurriyet træner Sergen Yalcins foretrukne afløser for Burak Yilmaz og Kevin-Prince Boateng, som begge meldes på vej væk. 

Sidste uges rygter

Pione Sisto overvejer at vende hjem til Danmark

Pione Sisto har ingen fremtid i Celta Vigo, og han skulle overveje at vende tilbage til Danmark.

Det skriver den store spanske avis Marca, der mener at vide, at Sisto er færdig i Celta, selvom han startede i sæsonens sidste og afgørende La Liga-kamp, hvor Celta reddede sig.

Med et år tilbage af kontrakten skal det nemlig være i dette transfervindue, at Sisto skal videre, hvis Celta skal tjene penge på Sisto, men det har ikke været det nemmeste for Celta at finde en klub, der vil betale stort for Sisto.

Marca skriver, at Sisto i øjeblikket overvejer at skulle vende hjem til Danmark.

I Danmark har FC Midtjylland tidligere sagt, at man drømmer om at få Sisto hjem igen, ligesom B.T. har skrevet, at der ligger en økonomisk plan klar for at få det til at ske.

Gerrard afviser Championship-job

Rangers-træner Steven Gerrard har ifølge lokalmediet Bristol Live afvist et tilbud om at blive manager i Championship-klubben Bristol City.

Den tidligere Liverpool-spiller stod ellers øverst på ønskelisten hos Bristol, skriver mediet, men klubben kan se frem til en ansøgning fra en anden tidligere Liverpool-spiller.

Robbie Fowler bekræfter således ifølge mediet, at han har ansøgt jobbet hos både Bristol City og Birmingham i Championship, efter han forlod den australske A-League for nyligt. Det er dog uvist, om Bristol City er interesseret i at tilknytte Fowler.

Højbjerg afviser Everton

The Telegraph mener at vide, at Southampton har accepteret et bud på Pierre-Emile Højbjerg fra Everton, men danskeren har angiveligt ikke tænkt sig at takke ja.

Liverpool Echo skriver således, at Højbjerg to gange har fortalt Everton, at han foretrækker at arbejde sammen med Jose Mourinho i Tottenham, som også er meldt interesseret i danskeren.

The Guardian skriver samtidig, at Tottenham føler sig overbeviste om, at det lykkes at lande en aftale med Southampton om Højbjerg.

London Evening Standard skrev allerede 14. juli, at Højbjerg havde besluttet sig for at rykke til Tottenham, og at handlen ville inkludere Kyle Walker-Peters den anden vej.

Southampton accepterer Everton-bud på Højbjerg

Rygterne om Pierre-Emile Højbjerg har været mange på det seneste, og alt tyder på, at danskeren skifter klub denne sommer.

Everton og Tottenham har længe været nævnt som de mest sandsynlige destinationer, og nu har førstnævnte ifølge avisen Telegraph fået accepteret et bud på danskeren.

Buddet fra Everton er angiveligt omkring 25 millioner pund, hvilket svarer til godt 205 millioner kroner, men Tottenham menes stadig at være med i kapløbet om Pierre-Emile Højbjerg.

Jose Mourinho er angiveligt særdeles interesseret i Højbjerg og har ikke opgivet håbet om den snart 25-årige midtbanespiller, der har kontraktudløb om et år.

Christian Gytkjær nærmer sig Serie B-klub (bekræftet)

Mandag stod det klart en gang for alle, at landsholdsangriber Christian Gytkjær står uden klub, da hans aftale med polske Lech Poznan er udløbet.

Men allerede tirsdag skulle Gytkjær nærme sig en ny klub, hvis man skal tro det traditionsrige polske medie Przeglad Sportowy, og det er et ganske opsigtsvækkende skifte.

Tirsdag morgen skulle Gytkjær nemlig være fløjet til Milano, fordi Serie B-oprykkerne AC Monza, der er ejet af Berlusconi-familien, skulle være klar til at snuppe topscoreren i den polske liga.

- Ifølge vores informationer er han fløjet til Milano på invitation af AC Monza. Han skal undergå lægetjek, før han skriver under på en kontrakt med den italienske klub, skriver det Przeglad Sportowy.

AC Monza rykkede op på skrivebordet, da Serie C blev afblæst på grund af coronavirus.

Southampton afviser bud på Højbjerg

Pierre-Emile Højbjerg er på vej væk fra Southampton, og flere klubber er på rygtebørsen sat i forbindelse med den danske midtbanemand.

Everton er eftersigende en af de klubber, og de har ifølge TalkSport tilbudt Southampton 200 millioner kroner i bytte for danskeren, som klubben angiveligt har afvist. 

Southampton kræver ifølge mediet 350 millioner kroner for deres tidligere anfører.

Emery rykker til Den Gule Ubåd (bekræftet)

Den tidligere Arsenal-manager Unai Emery har tilsyneladende fundet nyt job.

AS og Marca skriver begge, at Emery har lavet en forhåndsaftale med spanske Villarreal til den kommende sæson.

Den nuværende Villarreal-træner Javi Calleja har kontrakt il sommeren 2021, men klubben skulle allerede i marts have indgået en aftale med Emery, der træder i kraft fra næste sæson, skriver medierne.

Om Rygtetid: 
Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Af Mikkel Nøhr

33 kommentarer

Freja1967 11:28          
Ja, naturligvis ... enhver dansk fodboldspiller med talent mv tager til Tyrkiet pt.... næste rygte er vel Viktor F ???
Mdeden 11:33          
@freja:
Hvis NJ kan hive en god kontrakt ud i Tyrkiet skal han vel bare gøre det? Virker godt nok som om der er noget stille omkring ham i Holland. Er han skadet igen eller ude af holdet?
Sule12 11:36          
Få nu skudt Nico afsted, så der i det mindste kommer bare en smule penge i AB-kassen. Han kan passende sælges videre fra Tyrkiet om et år igen.
LukeDanDuke 11:39          
Hvis NJ kan hive en god kontrakt ud i Tyrkiet skal han vel bare gøre det?
Jaaa "Bare gøre det". Man skal nok lige vurdere risikoen i at sige ja til en kontrakt i landet uden love. Hvis han rent faktisk er sikker på at han får hvad han skal have - hvilket jo godt kan ske - så bør det selvfølgelig overvejes. Der er dog rigeligt med eksempler på at man nok alligevel bør give det en ekstra overvejelse.
cornholio 08:04          
@Mdeden

Mit gæt er, at han nok er skadet. Det er der vist en rimelig sandsynlighed for.
BoogieDk 10:02          
Hvad vil PEH dog i Spurs ? Har de ikke et hav af midtbanespillere ?
Nightmaremoon99 12:40          
@Boogie

Det er meget enkelt
Tottenham mangler en 6´er
Kommer PEH til Spurs så kan han sagtens gå direkte ind på midtbanen
Torsdag 6. august