Luk

Rygtetid: Stryger Larsen er tæt på Galatasaray

| International | 36 kommentarer

Infoboks

SønderjyskE - Vejle Boldklub
Superligaen Grundspil (26/07)
Oddset 2,25 3,25 3,40
bet365 2,15 3,40 3,30

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Jens Stryger Larsen har bestået lægetjek hos Galatasaray

Jens Stryger kan meget vel snart blive præsenteret i tyrkisk fodbold, hvor Galatasaray skulle stå klar med en treårig kontrakt.

Det melder flere tyrkiske medier, heriblandt NTVSport og Hürriyet, som desuden skriver, at danskeren faktisk har bestået sit lægetjek i klubben, og derfor er det kun den sidste underskrift, der mangler.

Den tyrkiske presse mener, at Stryger Larsen efter sigende bliver hentet til Galatasaray i en aftale, som sender 23,8 millioner kroner den anden vej til Udinese.

30-årige Jens Stryger Larsen har kontraktudløb i Italien til næste sommer, og derfor har klubber som Club Brugge og Watford også forhørt sig om danskeren.

Chelsea forsøger med bud på Lewandowski

Chelsea har prøvet at hente Erling Haaland i Dortmund, men den mission ser ikke ud til at lykkes, så nu forsøger London-klubben angiveligt sig med en anden Bundesliga-bomber.

I hvert fald erfarer den engelske avis The Sun, som dog ikke rammer plet på alle transferhistorier, at Chelsea er klar med et bud på Bayern Münchens Robert Lewandowski.

Buddet menes at være på 50 millioner pund, hvilket svarer til godt 430 millioner kroner, men Bayern ønsker angiveligt ikke at sælge og forsøger i stedet at få forlænget aftalen med Lewandowski, der står til at udløbe om to år.

32-årige Lewandowski er dog efter sigende åben for at prøve et nyt eventyr efter et hav af år i tysk fodbold, hvilket kan være Chelseas mulighed for at lokke polakken til.

Justin Kluivert nærmer sig Nice

Romas fløjspiller Justin Kluivert nærmer sig en aftale med Nice. Det erfarer transferjournalisten Fabrizio Romano.

22-årige Kluivert er angiveligt et erklæret mål for manager Christophe Galtier.

Forhandlingerne er i den afsluttende fase, og det ventes at en aftale falder på plads. I så flad bliver hollænderen holdkammerat med Kasper Dolberg.

Justin Kluiverts kontrakt med Roma løber til sommeren 2023.

Wahid Faghir tiltrækker sig stor interesse fra Italien

Snart 18-årige Wahid Faghir ligner Vejles største salgsobjekt, og den talentfulde angriber har længe været meldt på blokken i udenlandske klubber.

Ifølge TuttoMercatoWeb er adskillige klubber fra Italien interesserede, og mediet nævner konkret Atalanta og Bologna.

Det forlyder ikke, om klubberne er kommet med et konkret bud på Wahid Faghir. Tidligere har det været fremme, at Vejle angiveligt kræver omkring 40 millioner kroner for U21-landsholdsspilleren.

Wahid Faghir har kontrakt til udgangen af 2022 i Vejle.

Liverpool, Spurs og Real Madrid tilslutter sig Damsgaard-jagt

21-årige Mikkel Damsgaard fik sit helt store gennembrud under EM, og det har tilsyneladende medført en masse interesse fra større klubber end Sampdoria.

AC Milan og Barcelona har allerede været nævnt, og nu meldes også Tottenham og Liverpool interesseret i den talentfulde dansker. Det erfarer den italienske avis Gazzetta dello Sport.

I det spanske medie Fichajes nævnes Real Madrid også som en bejler, så man kan roligt sige, at Damsgaard har tiltrukket sig interesse fra nogle af Europas allerstørste.

Danskeren har kontrakt til 2024 i Sampdoria.

Sidste uges rygter

Vieira vil lokke Dolberg til PL

Patrick Vieira er blevet ny manager i Crystal Palace, og han har angiveligt Kasper Dolberg på blokken som mulig forstærkning denne sommer.

Vieira arbejdede sammen med Dolberg i Nice, og ifølge The Sun vil manageren forsøge at tiltrække danskeren til Premier League.

Også Arsenal-reserven Eddie Nketiah skulle stå på Vieiras liste over spillere, han gerne vil hente til Palace.

23-årige Kasper Dolberg har spillet i Nice siden 2019 og har kontrakt til sommeren 2024, så der skal altså nok en sjat penge på bordet, hvis Palace skal købe Dolberg fri.

Udinese har udset sig Joronen

Den tidligere FC København-målmand Jesse Joronen fik en smag på livet i Serie A i forrige sæson med Brescia, hvor det dog endte med en kedelig nedrykning til Serie B.

Nu kan finnen snart atter være at finde i den bedste italienske række, da Udinese har set sig varm på Joronen. Det skriver normalt velinformerede Sky Italia.

Udinese er på udkig efter en erstatning for førstevalget Juan Musso, som er skiftet til Atalanta, og her er Joronen angiveligt øverste navn på blokken.

Ifølge Sky forventes de sidste detaljer i en handel snart at falde på plads, så Joronen kan præsenteres i Udine.

Daramy til Milan afhænger af Hauge-salg

Mohammed Daramy er sat i forbindelse med AC Milan for nyligt, men et eventuelt skifte afhænger angiveligt af, at den italienske klub kommer af med Jens Petter Hauge.

Nordmanden, der kom til fra Bodø/Glimt sidste år, skal sælges, før Milan kan rykke på Daramy, skriver Il Corriere dello Sport.

Hauge er sat i forbindelse med Eintracht Frankfurt og Wolfsburg, men et salg er ikke lige op over, og derfor er et Daramy-skifte til Milan altså heller ikke tæt på.

Calciomercato skriver, at Milan vil være klar til at lægge seks millioner euro for Daramy - omkring 45 millioner kroner. Der meldes ikke noget om, hvor meget FCK ønsker at få for offensivspilleren.

Sampdoria afviser Milans bud på Mikkel Damsgaard

Mikkel Damsgaard har med sine flotte præstationer ved EM sparket sig ind på rygtebørsen og han sættes for tiden i forbindelse med store klubber som Barcelona og Tottenham.

Tidligere har AC Milan også været meldt i gang med at forberede et bud, og ifølge Gazzetto Dello Sport har der været noget om snakken.

Den italienske avis beretter nemlig, at AC Milan har forsøgt sig med et bud på 150 millioner kroner med den 27-årige højreback Andrea Conti oveni.

Det bud har Sampdoria pure afvist, skriver avisen, da Sampdoria kun vil sælge ved et bud, der kun involverer en transfersum.

Flere gange har Sampdoria-lejren fortalt, at man ikke ønsker at sælge 21-årige Damsgaard, men klubben har samtidig pointeret, at bud kan blive så store, at de er for gode til at sige nej til.

Lyons Houssem Aouar vil væk - udebliver fra træning

Lyon har denne sommer allerede sagt farvel til Memphis Depay, der ikke forlængede sin aftale og i stedet rykkede til Barcelona.

Nu kan endnu en af klubbens bedste spillere være på vej videre, da 23-årige Houssem Aouar angiveligt er utilfreds over, at klubben ikke formåede at holde på Depay.

Den offensive midtbanespiller deltager således ikke i klubbens opstart lige nu, og mens Lyon har berettet, at han er syg, så melder Get French Football i stedet, at fraværet er Aouars forsøg på at tvinge et klubskifte igennem.

Ifølge mediet var Aouar planmæssigt til et møde med manager Peter Bosz 1. juli, men har ikke siden været at se til klubbens opstart.

Get French Football News skriver, at Juventus og PSG længe har været interesseret i spilleren, der allerede sidste år var åben for en afsked med Lyon.

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Martin Schmidt

36 kommentarer

-Kongen- 08:49          
Alle vil have Damsinho
Poor Scouser Tommy 09:29          
Tvivler på Damsgaard er klar til så store adresser.
aloevgaard 09:37          
Tjaa… og dog. Hvis man med lethed kan drible Belgiens forsvar og få en afslutning på, så er alt muligt! Med andre ord: han har imponeret. Ikke mærkeligt at store klubber har set sig varm på ham.
grumblesnake 10:09          
Jeg ved ikke med Liverpool, men tænker at spansk fodbold ville passe ham godt.
Om det er for stort et skridt ved jeg ikke, men Damsgaard har en tendens til at excellere mod de bedste, så en nærliggende tanke er at han ville vokse med udfordringen.
Jeg tror dog at netværket omkring ham er stærkt nok til at han tager den rigtige beslutning hvad den end måtte være.
Fox@Mulder 10:10          
Tror slet ikke Damsgaard kan klare sig i den fysisk stærke PL - der skal ha lige ha bygger lidt muskler på først.

Enten skal han skifte til en større adresse i Italien og ellers tror jeg han vil passe godt ind i såvel tysk som italiensk fodbold.
FORZA_X_MILAN 10:20          
Jeg synes nu ikke spansk er godt da der er mange der vil minde om ham. Men i tysk og engesk fodbold ville han skille sig ud fra mængden hvis han kan levere på et nogenlunde stabilt niveau. Håber han kommer igennem en voldsom god udvikling og det ikke ender med en ny Viktor Fischer
Bamsebamm 10:25          
Aloevgaard

Hold nu op med at være så farvet. Han er på ingen måder klar til så store adresser.
Fredag 23. juli