Luk

Rygtetid: Stort Liverpool-bud på Chiesa afvist

| International | 21 kommentarer

Infoboks

Chelsea - Villarreal
UEFA Super Cup (11/08)
bet365 1,83 3,50 4,33

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Juventus afviser stort Chiesa-bud fra Liverpool

Federico Chiesa fik sit helt store gennembrud ved sommerens EM, og det har medført stor interesse for den 23-årige kantspiller.

Chelsea blev for nylig sat i forbindelse med italieneren, og nu meldes også Liverpool interesseret.

Den italienske avis Repubblica erfarer sågar, at Liverpool er kommet med et bud på 100 millioner euro – knap 750 millioner kroner.

Det menes Juventus dog at have afvist, da den tilbagevendte træner Max Allegri angiveligt ser Federico Chiesa som en central brik i Juve fremadrettet og derfor ikke vil tillade et salg.

Chiesa kom til Juventus fra Fiorentina i 2020 og har lavet 14 kasser og 10 oplæg i sine første 43 kampe for klubben.

Napoli er interesserede i Ludwig Augustinsson

27-årige Ludwig Augustinsson rykkede i sidste sæson ud af Bundesligaen med Werder Bremen, og derfor kan et sommerskifte meget vel være på trapperne.

Klubber som Galatasaray, Lazio, Crystal Palace og Watford er allerede blevet meldt interesserede i den tidligere FCK-profil, og nu er en af de store Serie A-klubber angiveligt også på banen.

Det tyske medie Deichstube skriver således, at Napoli er interesserede i Ludwig Augustinsson. Werder Bremen menes at kræve godt 70 millioner kroner for den svenske landsholdsspiller.

Augustinsson forlod FC København i 2017 og har stadigvæk et år tilbage af sin aftale i Werder Bremen.

Tottenham har budt 185  millioner kroner på Damsgaard

Mikkel Damsgaard fik for alvor gjort opmærksom på sig selv ved det netop overståede EM, og det har skabt interesse fra endnu større adresser end Sampdoria. 

Tottenham har før været nævnt som en bejler til den 21-årige danskers underskrift, og London-klubben skulle nu have afgivet et bud på 25 millioner euro - svarende til 185 millioner kroner. 

Det skriver italienske La Republicca, der peger på, at den nye Spurs-direktør, Fabio Paratici, skulle have et godt øje til Damsgaard. 

Sampdoria skulle ifølge samme medie kræve 35 millioner euro - 260 millioner kroner - men være klar til at forhandle om prisen. 

Chelsea overvejer at hente Hazard tilbage

Eden Hazard forlod i 2019 Chelsea som en stor profil i Premier League, men i Real Madrid har belgieren ikke fundet melodien.

Hazard har kæmpet med en række skader og står blot noteret for 43 kampe og fem scoringer for Real Madrid, som derfor menes at være klar til at sælge kantspilleren.

Ifølge AS vil Real Madrid lade Hazard gå for cirka 60 millioner euro, hvilket svarer til knap 450 millioner kroner, og det spanske medie skriver også, at Chelsea overvejer at hente Hazard tilbage, men ikke nødvendigvis til den pris.

I første omgang fik Chelsea i 2019 angiveligt godt 760 millioner kroner for Hazard, og klubben vil således kunne få ham tilbage en del billigere, men altså også to år ældre.

30-årige Hazard har kontrakt til 2024 i Real Madrid.

Chelseas Emerson vil til Napoli

Den 26-årige venstreback Emerson Palmieri er for nyligt blevet europamester med Italien, men har svært ved at komme på holdet hos Chelsea. 

Derfor er han på udkig efter en ny klub, hvor han kan få spilletid. Det skriver det italienske transfermedie Calciomercato.

Napoli og Emerson skulle begge være interesseret i hinanden, men før at ægteskabet kan besegles, så skal Napoli have tyndet ud på positionen. 

Italienerne vil nemlig ikke betale mere end 10 millioner euro for backen, når man i forvejen besidder Faouzi Ghoulam og Mario Rui, men Chelsea forlanger 20 millioner euro for backen, skriver Calciomercato.

Derfor skal Chelsea enten gå ned i pris eller så skal en af de to backer sælges, før parterne kan nå til enighed, mener mediet at vide. 

Jens Stryger Larsen har bestået lægetjek hos Galatasaray

Jens Stryger kan meget vel snart blive præsenteret i tyrkisk fodbold, hvor Galatasaray skulle stå klar med en treårig kontrakt.

Det melder flere tyrkiske medier, heriblandt NTVSport og Hürriyet, som desuden skriver, at danskeren faktisk har bestået sit lægetjek i klubben, og derfor er det kun den sidste underskrift, der mangler.

Den tyrkiske presse mener, at Stryger Larsen efter sigende bliver hentet til Galatasaray i en aftale, som sender 23,8 millioner kroner den anden vej til Udinese.

30-årige Jens Stryger Larsen har kontraktudløb i Italien til næste sommer, og derfor har klubber som Club Brugge og Watford også forhørt sig om danskeren.

Sidste uges rygter

Chelsea forsøger med bud på Lewandowski

Chelsea har prøvet at hente Erling Haaland i Dortmund, men den mission ser ikke ud til at lykkes, så nu forsøger London-klubben angiveligt sig med en anden Bundesliga-bomber.

I hvert fald erfarer den engelske avis The Sun, som dog ikke rammer plet på alle transferhistorier, at Chelsea er klar med et bud på Bayern Münchens Robert Lewandowski.

Buddet menes at være på 50 millioner pund, hvilket svarer til godt 430 millioner kroner, men Bayern ønsker angiveligt ikke at sælge og forsøger i stedet at få forlænget aftalen med Lewandowski, der står til at udløbe om to år.

32-årige Lewandowski er dog efter sigende åben for at prøve et nyt eventyr efter et hav af år i tysk fodbold, hvilket kan være Chelseas mulighed for at lokke polakken til.

Justin Kluivert nærmer sig Nice

Romas fløjspiller Justin Kluivert nærmer sig en aftale med Nice. Det erfarer transferjournalisten Fabrizio Romano.

22-årige Kluivert er angiveligt et erklæret mål for manager Christophe Galtier.

Forhandlingerne er i den afsluttende fase, og det ventes at en aftale falder på plads. I så flad bliver hollænderen holdkammerat med Kasper Dolberg.

Justin Kluiverts kontrakt med Roma løber til sommeren 2023.

Wahid Faghir tiltrækker sig stor interesse fra Italien

Snart 18-årige Wahid Faghir ligner Vejles største salgsobjekt, og den talentfulde angriber har længe været meldt på blokken i udenlandske klubber.

Ifølge TuttoMercatoWeb er adskillige klubber fra Italien interesserede, og mediet nævner konkret Atalanta og Bologna.

Det forlyder ikke, om klubberne er kommet med et konkret bud på Wahid Faghir. Tidligere har det været fremme, at Vejle angiveligt kræver omkring 40 millioner kroner for U21-landsholdsspilleren.

Wahid Faghir har kontrakt til udgangen af 2022 i Vejle.

Liverpool, Spurs og Real Madrid tilslutter sig Damsgaard-jagt

21-årige Mikkel Damsgaard fik sit helt store gennembrud under EM, og det har tilsyneladende medført en masse interesse fra større klubber end Sampdoria.

AC Milan og Barcelona har allerede været nævnt, og nu meldes også Tottenham og Liverpool interesseret i den talentfulde dansker. Det erfarer den italienske avis Gazzetta dello Sport.

I det spanske medie Fichajes nævnes Real Madrid også som en bejler, så man kan roligt sige, at Damsgaard har tiltrukket sig interesse fra nogle af Europas allerstørste.

Danskeren har kontrakt til 2024 i Sampdoria.

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Andreas Roesen

21 kommentarer

Armand 21:12          
damsgaard er god men jeg føler aldrig rigtig der er value-for-money i de der post-slutrunde transfers.

og hvis der går budkrig i den så bliver det hurtigt dyrt for en ikke specielt proven spiller.
Binne7 23:14          
Stryger rygtet må da være en and. Hvorfor ikke hellere blive i Udinese?
AC2021 07:55          
"The sun, der dog ikke rammer rigtigt på alle historier". Det er da vist en mild underdrivelse. Jeg kan faktisk ikke huske hvornår The Sun sidst var først med en rigtig transfer melding. Det er vel det enelske svar på se og hør :D
bruger 175817 08:40          
Binnie 7, hvorfor sku han blive i udinese og få ingenting ud af sin karriere? De spiller om at undgå nedrykning, fremfor Gala som spiller om mesterskabet hvert år, plus en god løncheck, hvad ville du selv vælge?
Liv'pool 10:02          
Det er ku meget sjovt at Chelsea har lavet en “Torres” på Real Madrid
Top1206 11:22          
Hvis ikke lægestaben og Hazard snart finder en løsning på hans mange skader og deraf dårlige form, vil det være en gave at sælge ham for 450 mill til Chelsea..
Binne7 11:36          
@bruger…..
Det er nok mig, men jeg syntes der er noget "charmerende" over folk med klubfølelser.
Og mob han bliver fattig af at spille i Italien?
Jeg syntes måske bare ikke tyrkisk fodbold lyder så romantisk som italiensk.
Med sikkerhed kan vi vel blive enige om, at han er blevet en stærk spiller i Udinese, hvor han har udviklet sig kolossalt…
Og lønsedlen kommer også rettidigt hver måned!
Torsdag 5. august