Luk

Rygtetid: Kirkeskov på blokken i 2. Bundesliga

| International | 8 kommentarer

Infoboks

Istanbul Basaksehir - Göztepe
Süper Lig (22/01)
Oddset 1,87 3,40 4,20
bet365 1,95 3,30 4,00

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Kirkeskov på blokken i 2. Bundesliga

Den danske venstreback Mikkel Kirkeskov kan meget vel stå over for et skifte væk fra polske Piast denne sommer.

28-årige Kirkeskov er ifølge lokalavisen Kieler Nachrichten på blokken i Holstein Kiel i 2. Bundesliga.

Mediet skriver desuden, at Kirkeskov har interesse fra den tyrkiske klub Göztepe, som allerede skulle have lagt et nyt og forbedret bud på danskeren, efter det første blev afvist.

Mikkel Kirkeskov har kontrakt med polske Piast frem til vinter, og Holstein Kiel lurer på at hente danskeren transferfrit til januar, men det er ikke udelukket at betale en mindre transfersum, skriver Kieler Nachrichten.

Manchester City vil kapre Thiago foran Liverpool

Thiago Alcantara er længe blevet rygtet væk fra Bayern München, hvor Liverpool har lignet det bedste bud på spanierens næste klub, men nu får Jürgen Klopp og co. angiveligt konkurrence fra Premier League.

Således skriver det franske medie Soccerlink, at Manchester City har opprioriteret Thiago og satser på at kapre midtbanespilleren for næsen af Liverpool.

Pep Guardiola kender Thiago ganske godt fra tiden i Bayern München, og City-manageren er angiveligt meget lun på at blive genforenet med den i dag 29-årige spanier.

Thiago har et år tilbage af sin kontrakt, som han angiveligt ikke ønsker at forlænge, hvorfor Bayern er indstillet på at sælge denne sommer.

Gårsdagens rygter:

Lazio snupper Pepe Reina for næsen af Valencia

Ifølge Sky Sports Italia og Tuttomercatoweb skifter Pepe Reina til Lazio. 

Den tidligere spanske landsholdskeeper er netop returneret til AC Milan efter et lejeophold hos Aston Villa. 

Aftalen med AC Milan skulle dog være tæt på at blive ophævet efter gensidig aftale, hvilket åbner op for, at han kan skifte gratis til Lazio. 

Her skulle Reina og Lazio have forhandlet kontrakten på plads ifølge det spanske medie AS, hvorfor det blot er et spørgsmål om, at Reina bliver løst for sin aftale med Milan. 

Tidligere har Reina været meldt på vej til Valencia, men ifølge de selvsamme medier samt spanske Marca, så blev Reina træt af at vente på, at Valencia besluttede sig. 

Derfor satser han nu på at skifte til Lazio, der leder efter en backup til førstemålmand Thomas Strakosha. 

Leicester kigger på Ajax' Nicolas Tagliafico

Leicester står efter alt at dømme til at miste sin back-profil Ben Chilwell, der ifølge flere engelske medier er godt på vej til at blive ny Chelsea-spiller.

Derfor er Leicester begyndt at se sig om efter en mulig erstatning, og her er Ajax' Nicolas Tagliafico dukket op som et interessant emne.

Det skriver Daily Mail, der mener at vide, at Tagliafico, der også er rygtet andetsteds hen, helst vil til en Champions League-klub, men Leicesters status i Premier League skulle trække op.

Spanske Barcelona og Atletico Madrid er angiveligt også interesserede i Ajax-backen.

Thiago Silva og Chelsea i fremskreden snak

Ifølge Daily Mail kan PSG-stopperen Thiago Silvas fremtid meget vel ligge i Premier League.

Her skulle Chelsea nemlig være interesseret i den 35-årige stopper, og parterne skulle allerede have været i dialog. Faktisk skulle dialogen være ganske fremskreden, og Thiago Silva, der efter aftenens Champions League-finale, står uden klub.

Daily Express skriver desuden, at brasilianeren skulle være opsat på at spille i Premier League næste sæson.

Thiago Silva har ikke før spillet i England. Han har været i brasiliansk, portugisisk, russisk, fransk og italiensk fodbold.

Om Rygtetid: 
Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Af Martin Schmidt

8 kommentarer

D.B.R. © 08:04          
Jeps, ham snupper City...
miks 08:22          
Ville være ærgerligt for Liverpool...
Bluebold 08:37          
Hvis prisen bliver for høj, prioritere Liverpool nok noget andet.
Det er sådan set fint nok.
JuanitoMaravilla 10:57          
"Prisen for høj" ja, de kan ikke forvente at få ham gratis.

Burde være en no-brainer for Liverpool at hente sådan en absolut topspiller. Man bør udvikle sig, så man fortsat kan vinde.
Poor Scouser Tommy 11:56          
Hvis prisen bliver for høj, prioritere Liverpool nok noget andet.
Det er sådan set fint nok.
Det bliver den nok, når Citys oliepenge kommer i spil.

Vi må nok se os om efter alternativer.

Vi kan hænge håbet på, at Thiago foretrækker Liverpool og selv (sammen med sin agent) presser på for et skifte til Anfield.
lfc_ob 12:03          
Det er vel helt og aldeles afhængigt af, hvordan Thiagos forhold til Pep var i Bayern-dagene?
Nogen der ved noget om det?
Vincent Gigante 12:25          
hvordan Thiagos forhold til Pep var i Bayern-dagene?
Nogen der ved noget om det?
Det korte svar er fantastisk. Det var Pep, der i sin tid hentede Thiago til Bayern. Det blev anset som lidt af et scoop (især til DEN pris), da der dengang skulle meget til, før et tysk hold snuppede en lovende spillere fra Barcas guld-hold.

:::::::::::::::::::::::::::

Jeg kunne sagtens mistænke City-rygtet - og andre rygter - for at være plantet, så der kan skabes en konkurrence-situation mellem Pool og en anden klub - eller for at få Liverpools ledelse ud af busken.

Med lidt is i maven, kunne Liverpools lave en aftale med Thiago til december - og så få ham kvit og frit til næste sommer (med en sign-on fee og måske en lidt højere løn forstås).

Alternativt, så sælger man Gini dette vindue og erstatter ham med Thiago. Det ville faktisk være en forbedring på pladsen - og Thiago er endda yngre end Gini. Win/win - og købet ville finansiere sig selv.
Fredag 21. januar
Torsdag 20. januar