Luk

Luk

Rygtetid: Diego Costa på vej til Ribery og co.

| International | 10 kommentarer

Infoboks

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Salernitana har forhørt sig om Diego Costa

Diego Costa er en fri mand på transfermarkedet, efter han fik ophævet sin kontrakt med brasilianske Atletico Mineiro, men nu skulle der ifølge italiensk presse være nyt om fremtiden.

Costa bliver nemlig sat i forbindelse med Serie A-bundproppen fra Salernitana ifølge medier som Radio Kiss Kiss og Sportitalia, da den nye sportsdirektør, Walter Sabatini, allerede skulle have kontaktet angriberen.

Salernitana får dog modstand fra større klubber, da Arsenal, Newcastle og Corinthians angiveligt også skulle have set sig lun på Costa.

33-årige Diego Costa nåede blot et halvt år hos Atletico Mineiro, hvor det blev til 19 kampe med fem mål til følge.

Newcastle øjner Lingard-lejeaftale

Newcastle er interesserede i at tilknytte Jesse Lingard på en lejeaftale frem til sommer. Det skriver Manchester Evening News.

29-årige Lingard har kontraktudløb på Old Trafford til sommer, hvorfor et skifte ville være Manchester Uniteds sidste mulighed for at få økonomisk kompensation for spilleren.

Det var ellers ventet af begge parter, at Lingard ville blive i Manchester de sidste måneder af kontrakten, men den tidligere landsholdsspiller, der ikke har startet inde for United i Premier League i mere end et år, er angiveligt interesseret i spilletid med henblik på VM i Qatar senere i år.

I sommer forsøgte West Ham at hente spilleren på en permanent aftale, men det skifte materialiserede sig aldrig.

Milan forhandler om lån af Tanganga

Milan er pressede på bredden i bagkæden, efter Simon Kjærs langtidsskade og en månedlang pause til Fikayo Tomori.

Den norditalienske klub skulle derfor ifølge flere italienske medier have kig på Tottenhams Japhet Tanganga, som man ønsker at tilknytte på lån.

Selvom 22-årige Tanganga ikke er fast mand i London-klubben, er klubben angiveligt ikke meget for at lade akademispilleren tage til Italien.

Alligevel anses det som en mulighed at lade den engelske midtstopper gå på en lejeaftale, da Eric Dier er vendt tilbage til truppen efter endt skade, og Cristian Romero snart følger i hans fodspor.

Eftertragtet Luis Suarez vil til Aston Villa

Johan Lange har allerede hentet Philippe Coutinho til Aston Villa, og nu rygtes endnu en af manager Steven Gerrards tidligere holdkammerater til Birmingham-klubben.

Det er 34-årige Luis Suarez, der er gået ind i det sidste halve år af sin kontrakt i Atletico Madrid.

Suarez er ifølge den spanske journalist Gerard Romero, der plejer at have fingeren på pulsen i spansk fodbold, meget opsat på at blive genforenet med Gerrard.

Det forlyder også, at Luis Suarez allerede har afvist brasilianske Palmeiras, Corinthians og Atletico Mineiro samt tilbud fra Saudi Arabien.

Interessen fra Aston Villa skulle være der allerede nu, men Suarez må formentlig vente til sommer med at skifte, lyder det.

Gårsdagens rygter

Diego Carlos presser på for Newcastle-skifte

Newcastle United er kommet til penge i det kolde nord, hvorfor man er på udkig efter profiler, der kan være med til at redde klubben for en tur ned i Championship.

I et forsøg på at styrke den svage defensiv, er man efter sigende på udkig efter to midtstoppere i januars transfervindue. Et af de varme emner skulle være Sevillas forsvarsspiller Diego Carlos, og den 28-årige brasilianer skulle selv være meget interesseret i et skifte.

Sevilla tager sig dog betalt, og Newcastle vil ikke betale overpris, hvilket nu skulle have resulteret i, at Diego Carlos har afleveret en transferanmodning. Det skriver Sky Sports tirsdag.

Udover Carlos skulle Newcastle også have kig på Monacos Benoit Badiashile, men franskmændenes pris skulle ligge på omkring 450 millioner kroner. 

Atletico tilslutter sig kampen om AC

Det er næppe gået manges næse forbi, at Andreas Christensen har kontraktudløb i Chelsea til sommer, for spekulationerne om danskerens fremtid har været mange.

Storklubber som Barcelona, Dortmund og Bayern München er for nylig meldt meget interesseret i AC, og nu tilslutter Atletico Madrid sig efter sigende jagten.

Det spanske medie Fichajes erfarer, at Atletico ser Andreas Christensen som en attraktiv mulighed og har meldt sig ind i kampen om danskeren, uden at specificere hvor langt i processen den spanske mesterklub måtte være.

Tidligere er begge Manchester-klubber og Tottenham også blevet sat i forbindelse med 25-årige AC.

Inter-motor rykker til Sampdoria

26-årige Stefano Sensi savner spilletid i Inter, og nu ser midtbanespilleren ud til at søge nye græsgange i jagten på at spille fast.

Det italienske transfermedie Gianluca Di Marzio erfarer, at Sensi skifter til Serie A-kollegaerne fra Sampdoria, hvor han bliver holdkammerat med Mikkel Damsgaard.

Skiftet er angiveligt mere eller mindre på plads og bliver i første omgang en lejeaftale for resten af sæsonen, inden der er mulighed for et permanent skifte.

Sensi har kun fået 160 minutter fordelt på ni Serie A-kampe i denne sæson for Inter.

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Martin Schmidt

10 kommentarer

LFC4Life 09:15          
Så mangler Villa bare Daniel Sturridge og Raheem Sterling - nemt!
MartinHerold 09:29          
Skrtel er vel også klar på en kontrakt mere.
Esbjerg - fan 09:33          
Sterling er ok - Suarez er en and - Villa har jo Watkins og Ings
FelixIF 09:35          
Nu kender jeg ikke særlig meget til Aston Villa.
Hvem står bag dem med pengeposen?
Umiddelbart tænker jeg at lønbudgettet i klubben er steget drastisk siden de hentede Gerrard ind.
Gmh0001 09:48          
Wes Edens og Nassef Sawiris
Nobody 10:09          
Esbjerg - fan haha jeg tror nu nok at Suarez kan slå Ings af pinden ;) Men ja Watkins er virkelig en angriber på vej frem. Men han ville også sagtens kunne spille lidt til venstre, hivs nødvendigt. Selvfølgelig skal Gerrard ikke sige nej til en sådan mulighed. Suarez har mistet meget fart, men han er stadig en verdensklasse målræv. Men Watkins skal naturligvis være førstevalg qua hans alder og talent. Det sker til sommer, bare vent og se.
Esbjerg - fan 12:18          
Esbjerg - fan haha jeg tror nu nok at Suarez kan slå Ings af pinden ;) Men ja Watkins er virkelig en angriber på vej frem. Men han ville også sagtens kunne spille lidt til venstre, hivs nødvendigt. Selvfølgelig skal Gerrard ikke sige nej til en sådan mulighed. Suarez har mistet meget fart, men han er stadig en verdensklasse målræv. Men Watkins skal naturligvis være førstevalg qua hans alder og talent. Det sker til sommer, bare vent og se.
Fedt at Villa så betalte 450 mio. kr. for Ings
Fredag 27. maj