Luk

Rygtetid: AC Milan øjner Peter Ankersen

| International | 52 kommentarer
FCK sælger ung back til Brentford - måske har de også set ham lave denne frækkert af en detalje?
Tøfting ikke imponeret af Røde Stjerne-kaptajn - 'Han sparker ikke hårdere end Peter Grønborg'
Skuffelse - eksperter ikke tilfredse med FCK-nyindkøb
Jens Stage: 'Nu er jeg ny i gamet, men det handler om at holde dem i skak'
Røde Stjerne appellerer kraftigt for sent straffespark - har de en sag?
Rygtetid: AC Milan øjner Peter Ankersen
Foto: Getty Images

Infoboks

Genk - Anderlecht
1. Division A (23/08)
bet365 1,90 4,00 3,50
NordicBet 1,88 3,80 3,70
Oddset 1,87 3,75 3,65
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter, indtil transfervinduerne lukker.

Peter Ankersen på blokken hos AC Milan

Peter Ankersen er færdig i FC København, og den danske højreback er derfor på jagt efter en ny klub i dette transfervindue.

Endnu er det rette tilbud ikke dukket op, men ifølge Tuttomercatoweb håber AC Milan, at de kan lokke 28-årige Peter Ankersen til klubben.

Mediet skriver, at AC Milan er interesseret i backen, der angiveligt også har interesse fra Premier League. 

Ifølge mediet koster Peter Ankersen to millioner euro - omkring 15 millioner kroner - hvis han skal købes i dette transfervindue. 

Manchester United og Manchester City jagter Samuel Umtiti

Manchester United er på jagt efter forstærkninger til det centrale forsvar, hvor Eric Bailly tidligere onsdag blev meldt ude resten af 2019.

Ifølge franske le10Sport og engelske the Mirror, som ikke er blandt de mest troværdige medier på transferfronten, kan den forstærkning spille hos FC Barcelona. Ifølge medierne har Manchester United nemlig udset sig stopperen som et muligt køb.

Ifølge le10Sport er Manchester City også interesserede i den franske forsvarsspiller, der ifølge mediet koster omkring 373 millioner kroner.

Spanske Sport skriver, at FC Barcelona er klar til at slippe 25-årige Umtiti for den rigtige pris, men at man endnu ikke har modtaget konkrete tilbud.

Brentford afviser russere og belgiere

Russiske FK Krasnoar, der har danske Younes Namli i truppen, har budt 53 millioner kroner på Brentfords spanske kantspiller Sergi Canos, men er blevet afvist. 

Det skriver Sky Sports og tilføjer, at Anderlecht også tidligere har fået afvist et bud på 22-årige Canos. 

Liverpool afviser at udleje kantkomet

Harry Wilson er tilbage i Liverpool efter et meget succesfuldt lejeophold i Derby, og nu er spørgsmålet så, om den unge kantspiller kan slå igennem på Anfield, eller om han skal videre.

På rygtebørsen har Newcastle været meldt interesseret, men klubben er umiddelbart kun interesseret i en lejeaftale, og sådan en løsning vil Liverpool ifølge Sky Sports ikke være med til.

Mediet skriver, at Liverpool vil sælge til en pris på knap 165 millioner kroner. Det har kølnet Newcastle-interessen.

Aston Villa har også været sat i forbindelse med Harry Wilson, som i sidste sæson scorede 15 gang for Derby i den næstbedste række.

Dybala og Lukaku bytter klub

Inter har længe været den største bejler til Romelu Lukaku, men nu ser Juventus ud til at have overhalet indenom, fordi mesterklubben har et trumfkort i hånden.

Det trumfkort hedder Paulo Dybala, og ifølge Sky Sports er Manchester United og Juventus blevet enige om betingelserne for en byttehandel, der sender argentineren til Manchester og Lukaku til Juventus.

Nu handler det om, at Manchester United skal overbevise Paulo Dybala om, at det er en god idé at komme til England.

Paulo Dybala har også været sat i forbindelse med Tottenham på det seneste.

Tirsdagens rygter

Dybala forhandler med United

Juventus-spilleren Paulo Dybala er et varmt emne i Manchester United, lader både Sky Sport Italias ekspert Gianluca Di Marzio vide, ligesom Sportitalia og La Gazzetta dello Sport også viderebringer historien.

Ifølge de italienske medier er Dybalas agent lige nu i London, hvor han angiveligt forhandler med Manchester United om et skifte.

Ifølge Sky Sports Italia forlanger agenten en løn på 75 millioner kroner.

Dybala skal derudover have et prisskilt på 750 millioner kroner. Hovedparten af det beløb skal United angiveligt hente på et Lukaku-salg.

Everton enige med Juventus om Kean

Ifølge den velrenommerede transferjournalist Gianluca Di Marzio er Juventus og Everton blevet enige om en pris på Moise Kean.

Det italienske stortalent skifter dermed Juventus ud med Premier League-klubben, hvor han angiveligt gennemgår lægetjek onsdag.

Ifølge DiMarzio lægger Everton 225 millioner kroner her og nu, men prisen kan undervejs stige til 300 millioner kroner.

19-årige Kean har spillet 21 kampe for Juve og scoret otte mål.

Barcelona tæt på Betis' Firpo

Ifølge Sport er Barcelona meget tæt på at nå til enighed med Betis om venstrebacken Junior Firpo.

Ifølge Sport har Barcelona budt 150 millioner kroner for den 22-årige back, men Betis har indtil videre krævet knap 190 millioner. 

Sport forventer, at klubberne bliver enige om en handel i denne uge, før Barcelona fortsætter klubbens preseason i USA.

Barcelona skal bruge en ekstra venstreback, som kan tage kampen om spilletid op med Jordi Alba og afløse den spanske landsholdsspiller undervejs i sæsonen. 

Kevin-Prince Boateng skriver med Fiorentina

Kevin-Prince Boateng har forladt Barcelona denne sommer og fortsætter i stedet i Fiorentina.

Det meddeler Sky Sport Italia, som skriver, at Boateng rykker til Fiorentina på en toårig kontrakt.

Sky Sport Italia skriver, at Fiorentina betaler Sassuolo 7,5 millioner kroner for angriberen, som også havde muligheden for at skifte til Frankfurt, men har valgt at blive i Italien. 

Juventus går ind i kampen om Lukaku

Romelu Lukaku har længe været rygtet på vej til Inter, men nu blander Juventus sig angiveligt i kampen om Manchester United-angriberen.

Ifølge både Sky Sports, Sky Sport Italia og SportItalia forbereder Juventus et bud på Lukaku, og klubben skulle være klar til at lade Paulo Dybala indgå i handlen.

SportItalia skriver, at Maurizio Sarri har godkendt indkøbet af Romelu Lukaku, da han mener, det kan være en hjælp til Cristiano Ronaldo at spille sammen med en stor angriber.

Sky Sports mener at vide, at Inter og United har været for langt fra hinanden, da Inter ikke vil betale de 650 millioner kroner, som United angiveligt som minimum vil have for belgieren.

Juventus' vicepræsident Pavel Nedved blev mandag spurgt til Lukaku-rygtet, men han undlod at svare på det konkrete rygte, men bekræftede blot, at klubben arbejder på forstærkning.

Om Rygtetid:

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland.

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

52 kommentarer

Graceland 08:00          
Nu handler det om, at Manchester United skal overbevise Paulo Dybala om, at det er en god idé at komme til England.
Det er nok en god ide, selv om 750 millioner jo er pebernødder...:-)
Snigskytten 08:01          
Hvor får du 750 millioner fra ?
MesutCazorla 08:02          
Umiddelbart vil jeg jo mene, at United vinder kæmpestort på den byttehandel, men omvendt så er jeg efterhånden også bare holdt op med at betvivle Juventus´ ageren på transfermarkedet. Under alle omstændigheder, er det i hvert fald rart, at han ikke havner hos Spurs; en angrebsduo bestående af Kane og Dybala, havde sgu været for meget af det gode hos vores kære rivaler.
T-United 08:44          
Tror Dybala vil passe rigtig godt ind i Solskjærs måde st spille på, og han vil kunne være skarp sammen med Rashford og Martial. Giftigt.
Stagger Lee 08:48          
Jeg vil nu gerne betvivle det. Det vil simpelthen være det ringeste move i mands minde af Juventus. Jeg fatter det slet ikke, hvad i al verden skal Juve bruge Lukaku til? Utd står til at vinde big time på den handel. Dybala er en spillertype, som Utd ikke har haft i ualmindelige tider. Det vil give dem et langt mere bevægeligt og frem for alt kreativt angreb.

Omvendt får Juve en spiller, der ikke løfter dem nævneværdigt og samtidig står stadig tilbage med Higuain, som vel er mindst lige så god i deres system og Mandzukic som er en mere dreven angriber. Mærkeligt, kan slet ikke se det.
miks 08:55          
Måske endnu vigtigere, Manu får en spiller der er bedre end dem de har allerede. Jeg kan godt se Lukaku kunne være god for Juve med Sarri ved roret.
Graceland 09:37          
Hvor får du 750 millioner fra ?
Det står såmænd i artiklen...
Fredag 23. august