Luk

Rygtetid: Tottenham byder stort på Dybala

| International | 5 kommentarer

Infoboks

Liverpool - Arsenal
Carabao Cup (01/10)
YouBet 1,91 4,15 3,65
bet365 1,85 4,00 3,80

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter, indtil transfervinduerne lukker.

Tottenham prøver på Dybala

Paulo Dybala var angiveligt på vej til Manchester United i sidste uge, men argentineren kunne ikke blive enig med den engelske storklub på grund af høje lønkrav

Nu melder en ny Premier League-klub sig dog på banen.

I hvert fald skriver transfermediet gianlucadimarzio.it, som ofte rammer rigtigt, at Tottenham har budt Juventus 522 millioner kroner for at få Dybala til London.

Nu er det ifølge mediet op til Tottenham at overbevise Dybala om et skifte, hvilket godt kan blive svært, hvis man har forhandlingerne med Manchester United i baghovedet.

Frankfurt køber Trapp

Frederik Rønnow kan formentlig se frem til endnu en sæson på bænken, hvis han ikke ser at komme væk fra Eintracht Frankfurt inden så forfærdeligt længe.

I hvert fald melder både tyske Sky og franske RMC Sport, at Kevin Trapp nu endegyldigt ser ud til at være på vej tilbage til den tyske klub.

Ifølge RMC får Paris Saint-Germain på den gode side af 50 millioner kroner for keeperen, som kommer til at underskrive en femårig kontrakt i Frankfurt.

Arsenal er ude efter Coutinho

Philippe Coutinho kan være på vej tilbage til Premier League. Ifølge den franske sportsavis L'Equipe er Arsenal nemlig interesserede i at leje Barcelonas teknisk stærke brasilianer. 

Coutinho blev hentet til Barcelona i 2018, og han har kontrakt med klubben til 2023. Coutinho nåede at spille flere end 150 Premier League-kampe, da han var i Liverpool.

Paulo Dybala foretrækker PSG

Engelske klubber som Tottenham og Manchester City er begge blevet sat i forbindelse med Juventus' argentinske forward Paulo Dybala. 

Ifølge La Gazzetta dello Sport vil Dybala selv gerne blive i Juventus, men hvis han skal videre i karrieren er franske PSG førsteprioriteten. 

 Ifølge avisen har Dybalas agent haft en indledende dialog med de franske mestre. 

Arsenal forhandler med to klubber om anfører

Laurent Koscielny nægtede at tage med Arsenal på træningslejr til USA tidligere på sommeren, da han ville væk, og nu er et skifte angiveligt rykket tættere på.

I hvert fald skriver Sky Sports, at Arsenal er i dialog med to franske klubber om et salg af deres anfører - henholdsvis Bordeaux og Rennes, der ifølge mediet begge skulle være meget opsatte på at kapre forsvarsspilleren.

Koscielny har først kontraktudløb om et år, og han er den spiller, der har været længst tid i den nuværende Arsenal-trup - han kom til i 2010.

Manager Unai Emery har forsøgt at overtale Koscielny til at blive, men det ser altså ud til at være forgæves.

Leipzig afviser Arsenal-bud på komet

RB Leipzig har ifølge normalt troværdige Bild afvist et bud fra Arsenal på forsvarskometen Dayot Upamecano.

Buddet skulle være på 60 millioner euro - godt 450 millioner kroner - og det har altså angiveligt ikke fristet Leipzig til at slippe deres lovende midterforsvarer.

Bild skriver, at Upamecano har en frikøbsklausul på 100 millioner euro, som falder til 80 millioner euro næste sommer. Franskmanden har kontrakt frem til 2021.

20-årige Upamecano har allerede spillet 75 kampe for RB Leipzig, hvor det samtidig er blevet til tre mål.

Mandagens rygter

Manchester United har tilbudt Eriksen fem år og Pogba-løn

Transferrygterne om Christian Eriksen er endnu ikke færdige med at rumstere, og mandag skriver spanske AS, der dog ikke er det mest troværdige medie, at Manchester United har tilbudt den danske landsholdsstjerne en femårig kontrakt.

Den aftale skulle Eriksen angiveligt være i gang med at overveje, hvor det menes, at United har tilbudt Spurs-profilen en løn, som nærmer sig Paul Pogbas.

Ole Gunnar Solskjær skulle nemlig være meget interesseret i at hente Eriksen til Manchester.

Imidlertid har Eriksen og Real Madrid ifølge AS ligeledes holdt kontakten i tilfælde af, at det ikke lykkes for Real Madrid at hente Paul Pogba.

Den spanske storklub skulle i sidste uge have fortalt Eriksen, at han fortsat er på deres liste over mulige forstærkninger.

Eriksens kontrakt med Tottenham udløber i sommeren 2020.

Wayne Rooney kan blive spillende træner i Derby

Engelske The Telegraph skriver mandag aften, at Wayne Rooney kan være på vej til et bemærkelsesværdigt comeback til engelsk fodbold efter et år i amerikansk fodbold ved DC United.

Ifølge det engelske medie er 33-årige Rooney og Derby i kontakt om en rolle som spillende træner under den nyansatte Phillip Cocu, som er manager i klubben.

Wayne Rooney har tidligere fortalt om sit ønske om at fortsætte i en rolle som træner efter sin aktive karriere.

Tottenham jagter Ryan Sessegnon

Tottenham-manageren Mauricio Pochettino skulle være mere end varm på Fulhams 19-årige venstrekant Ryan Sessegnon, og den argentinske manager håber at kunne lukke en handel inden det engelske transfervindue lukker på torsdag.

Det skriver Sky Sports, som kan fortælle, at Spurs og Fulham er i kontakt omkring en mulig handel.

Goal går skridtet videre og skriver, at Spurs har budt på spilleren, hvor man har tilbud midtbanespilleren Josh Onomah den anden vej.

Angiveligt skulle de to klubber have været i kontakt over hele sommeren, men processen er altså gået ganske langsom.

Derfor skal tilføjelsen af en spiller i handlen formentlig skubbe aftalen i mål.

Crystal Palace fører Cahill-kapløb (bekræftet)

Gary Cahill står uden kontrakt, efter aftalen med Chelsea udløb denne sommer, men den 33-årige forsvarsspiller kan meget vel blive i London.

Sky Sports skriver således, at Crystal Palace nærmer sig en aftale med den tidligere Chelsea-anfører.

Tidligere har Burnley været meldt interesseret i forsvarsspilleren, men deres interesse er ifølge Sky kølnet, da de ser ud til at beholde James Tarkowski.

Mario Balotelli tygger på Flamengo-tilbud

Ifølge italienske Sky og Gianluca Di Marzio har Mario Balotelli fået et kontrakttilbud fra brasilianske Flamengo.

Den italienske angriber står uden kontrakt, da Marseille ikke ønskede at forlænge samarbejdet, efter 28-årige Balotellis kontrakt udløb denne sommer.

DiMarzio skriver, at aftalen sandsynligvis bliver til noget, og at Mario Balotellis bror, Enock, samtidig flytter til Boavista, som spiller i en lavere række i Brasilien.

Manchester United afviser bud på Pogba

Manchester United vil ikke slippe Paul Pogba, og nu har klubben angiveligt afvist et stort bud på franskmanden.

Ifølge The Times har Real Madrid tilbudt United cirka 225 millioner kroner plus James Rodriguez for Pogba, men det har ikke fristet den engelske storklub.

United vil ifølge The Times gå langt for også at have Pogba i truppen i den kommende sæson, og hvis han skal købes fri af klubben, kræver det ifølge avisen et bud på godt 1,2 milliarder kroner.

Manchester City og Juventus bytter backs

Ifølge Gazzetta dello Sport bytter Manchester City og Juventus højrebacks, da City henter Joao Cancelo, mens Danilo tager den anden vej.

Den italienske avis mener at vide, at City har budt omkring 260 millioner kroner plus Danilo for Cancelo, hvilket skulle være nok til at overbevise den italienske klub.

Ifølge avisen bliver mandag den afgørende dag for handlen, som ifølge blandt andre tabloidmediet The Sun snart bliver en realitet.

Om Rygtetid:

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland.

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Sara Margren
Torsdag 1. oktober
Onsdag 30. september