Luk

Rygtetid: Atletico går efter gratis PSG-stjerne

| International | 18 kommentarer
Rygtetid: Atletico går efter gratis PSG-stjerne

Infoboks

PSG - Galatasaray
Champions League gruppe A (11/12)
bet365 1,11 9,00 23,00
NordicBet 1,14 9,60 25,00
Oddset 1,13 8,65 20,00
YouBet 1,91 5,15 2,55
Følg Liverpool FC på Musen & Elefanten i Vestergade 21
Masser af fan-stemning - også bag baren
Fadøl kr. 29,- før/under/en time efter kampen (normal 45,-)
Liverpool FC
LÆS MERE!

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Atletico går efter efter gratis PSG-stjerne

Med 195 mål gennem seks og en halv sæson er Edinson Cavani PSG's mest scorende spiller nogensinde, men alt tyder på, at det er slut til sommer. 

32-årige Cavani har kontraktudløb, og angriberens agent har antydet, at der er på tide at prøve noget andet. 

Spanske AS har snakket med en anonym kilde fra Cavani-lejren, som afslører, at Atletico Madrid er én af de mest attraktive bejlere lige nu, og Cavani er selv meget åben for skiftet, da han savner et sted, hvor spillet er bygget mere omkring ham. 

Cavani og hans repræsentanter kan fra januar forhandle frit om et sommerskifte med sin bejlere, men ifølge AS' kilde er det usandsynligt, at et januarskifte kan komme på tale. 

Everton vil hente træner i Kina

Everton har fyret manager Marco Silva, og klubben vil nu forsøge at hverve sin nye chef i Kina, skriver Sky Sports.

Ledelsen har således set sig varm på Vitor Pereira, som er træner i Shanghai SIPG.

Tidligere har David Moyes været på tale, men han er altså ikke førstevalg, forlyder det.

Vitor Pereira har tidligere i karrieren været træner for 1860 München, Fenerbahce, Olympiakos, Al-Ahli og FC Porto.

Haaland kan købes til spotpris

Bild har lanceret en historie om en hidtil ukendt klausul i kometen Erling Haalands kontrakt med Salzburg. 

Det tyske magasin hævder således, at Haaland blot koster 150 millioner kroner i januar, hvis nogen ønsker at slå til. 

Sport Bild har tidligere hævdet, at søsterklubben RB Leipzig kan købe Haaland for 225 millioner kroner til sommer, men Salzburg-ledelsen har bestemt afvist, at nogen klubber har forkøbsret på den 19-årige angriber. 

Juventus går efter Chelsea-back

Juventus mangler et alternativ til Alex Sandro på sin venstreback, og ifølge Corriere dello Sport kigger klubben mod Chelsea. 

Her er man interesserede i 25-årige Emerson Palmieri, der kender Juve-træner Maurizio Sarri fra deres fælles fortid i Chelsea og Empoli. 

Chelsea vil have 265 millioner kroner for Emerson, men Juventus vil i første omgang forsøge at leje backen.

Hajduk Split lurer på Brøndby-angriber

29-årige Ante Erceg er røget langt ned i angrebskøen i Brøndby og har blot fået 17 minutter i Superligaen i denne sæson. 

Ifølge det kroatiske medie SportCom.hr er Ercegs ex-klub Hajduk Split interesserede i at hente angriberen hjem, og interessen er gensidig. 

Erceg lavede 26 mål i 56 kampe for Haduk. Han har lavet fem mål i 31 kampe for Brøndby.

Juventus er klar til at sælge Emre Can for 300 millioner kroner

25-årige Emre Can bliver brugt som indskifter i Juventus, og den hårde konkurrence på midtbanen gør, at tyskeren angiveligt gerne vil væk allerede til januar.

Juventus er ifølge Calciomercato klar til at slippe Can til januar, men det kræver, at en eventuel køber disker op med 35 millioner pund, der svarer til godt 300 millioner kroner.

Manchester United, Dortmund og PSG er alle blevet sat i forbindelse med den tidligere Liverpool-spiller.

Zlatan Ibrahimovic er nået til enighed med AC Milan

En retur til Serie A har længe været på tale for Zlatan Ibrahimovic, der er kontraktfri til nytår, og nu tyder det på, at svenskeren vender hjem til AC Milan.

I hvert fald skriver den engelske avis The Telegraph, at 38-årige Zlatan er nået til enighed med Milan om en kontrakt for resten af sæsonen, og at handlen vil blive præsenteret den 16. december.

Den specifikke dato skyldes, at det den dag er præcis 120 år siden, at Milan blev grundlagt.

Zlatan Ibrahimovic står noteret for 85 optrædener, 56 mål og 24 oplæg i AC Milan-trøjen.

Jadon Sancho vil væk til januar - Liverpool er favoritter

Manchester United har tidligere været meldt som favoritter til at hente det engelske stortalent Jadon Sancho, men nu får de røde djævle angiveligt konkurrence fra ærkerivalerne Liverpool.

I hvert fald skriver bulinews.com, at Sancho er indstillet på at forlade Dortmund til januar, og at Liverpool er førende i kampen om offensivspillerens underskrift.

19-årige Sancho har i indeværende Bundesliga-sæson scoret fem mål og lagt op til yderligere syv.

Kontrakten med Dortmund gælder til sommeren 2022.

Everton nærmer sig Everton

Premier League-klubben Everton slider med resultaterne i denne sæson, men en offensiv forstærkning er muligvis på vej i januar. 

Flere medier har allerede bragt rygter om klubbens interesse i den brasilianske landsholdsspiller Everton, og ifølge Abola- og DAZN-journalist Bruno Andrade er en mulig aftale på plads. 

Everton er således enige med Everton, der står til en årsløn på 34 millioner kroner. Klubben Everton er derimod ikke enige med Gremio om en overgangssum endnu. Man menes at ville byde cirka 260 millioner kroner. 

Sidste uges rygter: 

Watford er tæt på trænerfyring

Ifølge flere britiske medier er Watfords spanske manager Quique Sanchez Flores snart en færdig mand i klubben.

Watford tabte lørdag med 1-2 til Southampton, men allerede inden gårsdagens kamp var ledelsen ifølge flere britiske medier begyndt at se efter alternativer til Sanchez Flores

Således skriver blandt andet the Guardian, at klubben allerede har haft mulige afløsere til samtale.

Den tidligere Brighton-manager Chris Hughton nævnes som en af favoritterne til at overtage trænersædet efter Quique Sanchez Flores.

Fredrik Ljungberg kan tage over for Emery (bekræftet)

Efter Arsenals skuffende nederlag til Frankfurt i Europa League har rygterne om en fyring af Unai Emery fået ny næring.

Flere store managernavne har været nævnt som mulig afløser, men Arsenal-ledelsen arbejder angiveligt på en midlertidig løsning, hvis klubben fyrer Emery.

The Times og Daily Mail skriver, at den tidligere Arsenal-profil Fredrik Ljungberg, som nu er blandt Emerys assistenter, er ved at blive kørt i stilling som en midlertidig løsning til jobbet, hvis Emery får sparket.

Arsenal er oppe på syv kampe i træk uden sejr, og klubben ser angiveligt Ljungberg som den oplagte kortsigtede løsning. 

Lionel Messi vinder Ballon d'Or

France Football uddeler mandag aften Ballon d'Or-prisen til verdens bedste spiller i 2019, og flere har allerede skrevet, at vinderen har fået besked. 

Ifølge El Mundo Deportivo-journalist Francesc Aguilar går prisen til Barcelonas Lionel Messi, og det vil i så fald være sjette gang, at argentineren vinder prisen, hvilket er rekord og én gang mere end Cristiano Ronaldo. 

Messi vandt tidligere på også FIFA's The Best-pris for 2018/19-sæsonen foran Virgil van Dijk og Cristiano Ronaldo. 

Manchester United er favoritter til Dortmund-komet

Manchester United skulle ifølge det engelske medie The Telegraph, der har en vis troværdighed i forhold til transferspekulationer, være favoritter til Dortmund-stjerneskuddet Jadon Sancho.

Den engelske traditionsklub mener, at de har en god chance for at sikre sig underskriften på den 19-årige engelske landsholdsspiller, der formodes at spille sin sidste sæson i Tyskland.

Sancho skulle angiveligt være ked af sin situation i Borussia Dortmund, hvor han føler sig ydmyget og udstillet som syndebuk for klubbens nedadgående formkurve over de seneste uger.

Beslutningen om at udskifte unge Sancho i pausen i nederlaget til Bayern München skulle være en af de episoder, der har ført til Dortmund-kometens utilfredshed.

De spanske giganter Real Madrid og Barcelona skulle også være ude efter den lynhurtige englænder, mens også de regerende Champions League-vindere fra Liverpool skulle være en del af slagsmålet om den unge guldfugl.

Moyes og Howe spøger i Everton

Everton har gang i en skidt sæson, og lørdag tabte holdet så 0-2 hjemme til bundholdet Norwich.

Flere engelske medier, herunder Sky Sports og Mirror, skriver mandag, at Everton har besluttet sig for at skille sig af med manager Marco Silva.

Det vil ifølge begge medier blive offentliggjort før næste weekends kamp mod Leicester, og Everton har to mulige afløsere i kikkerten.

David Moyes er således i spil til en kort aftale for resten af sæsonen, mens også Bournemouths succesmanager Eddie Howe skulle være på ønskelisten hos Evertons ledelse.

Om Rygtetid: 
Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Af Mikael Blond
Onsdag 11. december
Tirsdag 10. december