Luk

Rygtetid: City på rov i samarbejdsklub

| Premier League | 3 kommentarer
27 år siden i dag - Premier League blev startskuddet på Fergusons storhedstid
MÅL, MÅL, MÅL! Se alle scoringerne fra Premier League, Æresdivisionen og Ligue 1
Så du det? Newcastle-manager forsøger sig med hælen på sidelinjen - fansene er vilde med det
Elegant Aubameyang prikker Arsenal på 1-0 i Newcastle
Guardiola med Liverpool-ros: Klopps hold er det hårdeste, jeg nogensinde har stået over for
Rygtetid: City på rov i samarbejdsklub
Foto: Getty Images

Infoboks

Granada - Sevilla
La Liga (23/08)
bet365 3,60 3,60 1,95
NordicBet 3,90 3,65 1,95
Oddset 3,85 3,55 1,92

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter, indtil transfervinduerne lukker.

 

City køber og udlejer stortalent

Det engelske transfervindue smækkede i tidligere torsdag, men selv efter deadline er Manchester City aktive.

Marca skriver, at City få minutter efter lukketid landede en aftale med samarbejdsklubben Girona, som sender den talentfulde højre back Pedro Porro til Manchester for 90 millioner kroner.

19-årige Porro, som missede sommerens U21-EM med en skade, udlejes straks til La Liga-klubben Valladolid for hele den kommende sæson.

Everton køber Alex Iwobi i Arsenal

Everton har ifølge BBC og Sky Sports forstærket truppen, kort før transfervinduet smækkede i torsdag aften.

Ifølge mediet er Everton og Arsenal blevet enige om en handel med Alex Iwobi til en værdi af 40 millioner pund - 325 millioner kroner.

Ifølge Sky Sports har Everton indgivet papirerne til Premier League og venter blot på at få dem godkendt, inden handlen meldes ud.

23-årige Alex Iwobi har spillet 149 kampe for Arsenal, hvor det er blevet til 15 mål og 27 assists.

Fenerbahce vil leje Simon Kjær

Den tyrkiske storklub Fenerbahce meldes særdeles tæt på at hente Mathias Zanka Jørgensen, og klubben arbejder angiveligt på en dansk stopperduo.

Fenerbahce har længe været meldt interesseret i landsholdets anfører Simon Kjær, og nu mener Estadio Deportivo at vide, at klubben forhandler med Sevilla om et skifte.

Ifølge avisen vil Fenerbahce hente Kjær til klubben på en lejeaftale med købsoption.

Mediet mener at vide, at Fenerbahce er så godt som enig med Sevilla, og at Kjær senere på ugen ankommer til Tyrkiet for at forhandle en aftale på plads.

Onsdagens rygter

Spurs lukker aftale om Betis-profil

Tottenham og Real Betis er ifølge Sky Sports enige om en transfer af Giovani Lo Celso.

Den argentinske midtbanespiller menes at koste Tottenham 55 millioner pund, og han forventes at flyve til London torsdag for at gennemgå det obligatoriske lægetjek.

Det engelske transfervindue smækker i torsdag klokken 18.00 dansk tid.

Real Madrid vil have Neymar

Barcelona har lignet det bedste bud på en kommende klub for Neymar, men nu peger nye rygter på, at Real Madrid melder sig ind i kampen.

Diario Sport - der dog ikke normalt er stærke på Real Madrid-nyheder - skriver onsdag aften, at Real Madrid forhandler med PSG om Neymar.

Real har angiveligt tilbudt 120 millioner euro - 900 millioner kroner - plus Luka Modric, og det er ifølge mediet en aftale, som PSG er positivt stemt over for. Neymar vil i så fald skrive en femårig aftale med Real, skriver Diario Sport.

Både PSG og Neymar er opsatte på en skilsmisse denne sommer, men Barcelona har indtil videre ikke kunne matche den pris, som franskmændene ønsker.

Besiktas presser på for Durmisi-skifte

For et par dage siden skrev det italienske medie Cittaleste - søstermedie til La Gazzetta dello Sport - at Besiktas havde droppet interessen for Riza Durmisi, men nu er der andre forlydender på rygtebørsen.

Tuttomercatoweb - hvis troværdighed ikke altid er i top - skriver i hvert fald, at Besiktas fortsat presser på for at hente Durmisi.

Den danske back har ifølge mediet allerede tilkendegivet, at han gerne vil til Besiktas, og Betis skulle også være interesserede i at hente Lazio-spilleren retur.

Tuttomercatoweb skriver, at næste uge bliver afgørende for Besiktas i forhold til at hente Durmisi.

Palace-profil beder om skifte

Wilfried Zaha har ifølge Sky Sports indgivet en transferanmodning til Crystal Palace.

Everton har angiveligt fået et bud på 70 millioner pund - knap 570 millioner kroner - plus James McCarthy og Cenk Tosun afvist, og nu forsøger Zaha altså at få et skifte igennem ved at bede om det.

Arsenal har også tidligere været nævnt som bejler til den 26-årige ivorianske angriber.

Coutinho afviser Tottenham-skifte

Sky Sports skrev tidligere på onsdagen, at Tottenham førte kapløbet om Philippe Coutinho, men nu ser det ikke ud til, at brasilianeren skal til Premier League.

Selvsamme Sky Sports skriver nemlig, at Coutinho har afvist et tilbud om en sæsonlang lejeaftale med Tottenham.

Både Coutinho og Barcelona har ønsket at finde en permanent løsning, men det virker altså nu umuligt med en retur til Premier League med blot et døgn til transfervinduet smækker i.

Betis melder sig i Durmisi-kamp

Riza Durmisi er efterhånden nummer fire i køen til spilletid i Lazio, og derfor bliver der arbejdet på at finde en ny klub til den danske landsholdsback.

Indtil nu har et par tyrkiske klubber været meldt interesseret, og nu melder også Durmisis tidligere klub Real Betis sig ind i kampen.

Det skriver flere italienske medier - herunder Ciccaceleste, som har den store avis La Gazzetta dello Sport som samarbejdspartner.

Historien går på, at Betis skal være klar til at hente Durmisi til klubben på en lejeaftale efter salget af Junior Firpo, som er røget til Barcelona.

Et af medierne nævner sågar Brøndby som en mulig destination for Riza Durmisi.

United dropper Eriksen

Manchester United har angiveligt været ganske interesseret i at hente Christian Eriksen til klubben, men nu trækker storklubben følehornene til sig.

Det skriver i hvert fald Sky Sports.

Ifølge det engelske medie er det gået op for Manchester United, at Christian Eriksen har udset sig et skifte til Real Madrid, og at han derfor ikke er til at overtale, som det ser ud lige nu.

Det engelske transfervindue lukker torsdag - derefter er et skifte til United helt udelukket, mens Real Madrid fortsat vil være en mulighed for danskeren.

Feyenoord nærmer sig ny angriber

I Feyenoord kan den danske landsholdsangriber Nicolai Jørgensen formentlig se frem til øget konkurrence i angrebet, da danskeren døjer med en knæskade.

Det har nemlig fået Jørgensens klub til at lede efter en erstatning, og den har man angiveligt fundet i Basel, hvor den 30-årige hollandske angriber Ricky Van Wolfswinkel meldes interesseret i et skifte.

Ifølge hollandske De Telegraaf, som ofte rammer plet, er forhandlingerne mellem de to parter i gang, men man er endnu ikke nået til enighed.

Basel skulle kræve omkring 15 millioner kroner for angriberen.

Spurs er favorit i Coutinho-kapløb

Tottenham kan sandsynligvis se frem til to travle dage, inden transfervinduet smækker i torsdag, for selvom rygterne om et køb af Juventus' Paulo Dybala spidser til, så er det ikke det eneste, der skriver om London-klubben.

Spurs skulle ifølge Sky Sport nemlig være favorit i kampen om at sikre sig Barcelona-brasilianeren Philippe Coutinhos underskrift på en sæsonlang lejeaftale.

Skulle Coutinho skifte til Premier League-klubben, ville han blive genforenet med manager Mauricio Pochettino, som trænede Coutinho i et halvt år, da spilleren var på udlån i Pochettinos Espanyol.

Tottenham og Juventus enige om Dybala-pris

Tirsdag aften forlød det, at Tottenham havde budt 522 millioner for Juventus' vævre argentiner Paulo Dybala, og det bud skulle ifølge Sky Sport Italia natten til onsdag være blevet accepteret.

Det italienske medie skriver, at klubberne er enige om prisen, og at Tottenham og Dybala nu skal nå til enighed om et muligt skifte.

Dybala er tidligere i vinduet blevet rygtet til PSG og Manchester United.

Det engelske transfervindue lukker klokken 18.00 torsdag.

Om Rygtetid:

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland.

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle. 


Af Mikkel Nøhr

3 kommentarer

kimjen 13:15          
Zanka og Kjær = perfekt match.
haraltidret 16:05          
Andy Carroll til Newcastle. Som om the Geordies ikke har lidt nok.
Torsdag 22. august
Onsdag 21. august