Luk

Rygtetid: FCK og FCM sloges om ghaneser

| International | 4 kommentarer

Infoboks

Royal Excel Mouscron - Anderlecht
1. Division A (26/01)
Oddset 4,40 3,65 1,77
bet365 4,50 3,75 1,75

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

FCK og FCM sloges om Salzburg-ghaneser

Onsdag skiftede Majeed Ashimeru til belgiske Anderlecht på en lejeaftale med købsoption fra RB Salzburg.

Men der var bred interesse for den ghanesiske midtbanespiller, blandt andet fra toppen af dansk fodbold.

Således erfarer flere belgiske medier, herunder Voetbalkrant, at både FC København og FC Midtjylland var på udkig efter 23-årige Ashimeru.

Mediet skriver, at der ligeledes var interesse fra Granada, Bordeaux og FC Köln, men at det i sidste ende var Anderlechts Vincent Kompany, der trak handlen i mål.

Ashimeru er i første omgang lejet til Anderlecht, der dog har en købsoption med i handlen.

Jens Odgaard afbryder ophold i Schweiz og rykker til Tyrkiet

I sommerens transfervinduet blev Jens Odgaard udlejet fra Sassuolo til Lugano, men opholdet i Schweiz har endnu ikke været nogen stor succes for den 21-årige dansker, som nu kan være på vej videre.

Skal man tro Fanatik og flere andre tyrkiske medier, er Odgaard tæt på at afbryde sit lejeophold i Lugano for i stedet at blive udlejet til Trabzonspor.

Den tyrkiske klub jagtede ifølge Ekstra Bladet også Odgaard i sommervinduet, og nu kan den jagt altså være på vej til at bære frugt en smule forsinket.

Jens Odgaard, der har kontrakt til 2022 i Sassuolo, har fået seks kampe for Lugano, hvori det er blevet til en enkelt assist fra U21-landsholdsspilleren.

Gårsdagens rygter

Real-reserve tager tilbage til Frankfurt

Luka Jovic har ikke for alvor fået det til at køre i Real Madrid, og han nærmer sig nu en lejeaftale, der sender ham retur til Eintracht Frankfurt.

Marca skriver i hvert fald, at Real og Frankfurt er enige om en lejeaftale, der sender ham retur til Bundesligaen, hvor han brød igennem.

Der skulle være tale om en lejeaftale frem til sommer, og handlen skulle så godt som være på plads, lyder det.

Trabzonspor har øje på Andreas Skov Olsen

Andreas Skov Olsen vendte for nylig tilbage i aktion for Bologna efter en lang skadespause på grund af en rygskade.

21-årige Skov Olsen nåede inden sin skadespause at vise sig godt frem både i Bologna og på det danske landshold, og danskeren skulle angiveligt nu være et emne i den tyrkiske storklub Trabzonspor.

Ifølge det tyrkiske netmedie, 61medya, er klubben nemlig på jagt efter forstærkninger til sine kanter, og her skulle klubben have noteret sig Andreas Skov Olsens navn på listen over mulige forstærkninger.

Skov Olsen er dog en af flere kanter, som klubben skulle have øje på. 

Ifølge mediet er klubben allerede i gang med at forsøge at hente Aston Villas Trezeguet på en lejeaftale med købsoption.

Andreas Skov Olsen blev i december nævnt som et muligt emne hos Serie A-klubben Parma, men Bologna skulle ikke være interesseret i at skille sig af med danskeren.

Valencia vil leje Harry Winks i Tottenham

Valencia har ikke haft den bedste sæson efter et sommervindue, hvor man sagde farvel til en stor del af klubbens bærende spillere uden for alvor at erstatte dem.

Det har indtil videre kastet 19 point og en 14.-plads af sig, men nu lader det til at være gået op for Valencia, at der skal forstærkninger til.

Sådan en har man ifølge Sky Sports udset sig i Tottenham, hvor midtbanespilleren Harry Winks har fanget La Liga-klubbens interesse.

Sky Sports skriver, at Valencia gerne vil leje 24-årige Winks med en option på et køb, men endnu mangler et formelt bud af blive afgivet.

Ifølge mediet skulle Tottenham ikke have den store interesse i at lade Winks smutte.

Den engelske midtbanespiller har spillet 16 kamp, scoret et mål og lagt op til en kasse i denne sæson.

Om Rygtetid: 
Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Martin Schmidt
Tirsdag 26. januar
Mandag 25. januar