Luk

Rygtetid: Inter forhøjer deres bud på Eriksen

| International | 13 kommentarer

Infoboks

Aston Villa - Watford
Premier League (21/01)
bet365 2,80 3,50 2,45
NordicBet 3,00 3,40 2,50
Oddset 2,95 3,30 2,50
YouBet 3,00 3,35 2,50

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag i januar forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter, indtil transfervinduerne lukker.

Inter forhøjer deres bud på Eriksen

Onsdag morgen skrev flere medier, at Inter havde lagt et bud på Christian Eriksen, der var langt fra Tottenhams krav, og nu er den italienske klub angiveligt klar med et nyt og forbedret bud.

Sky Sport Italia skriver således, at Inter har hævet buddet fra 10 til 15 millioner euro - fra 74 til 112 millioner kroner.

Tottenham kræver angiveligt 150 millioner kroner, hvis Eriksen skal skifte i januar et halvt år før kontraktudløb.

Inter har ifølge Sky Sport Italia været hurtige på aftrækkeren med et nyt bud, fordi klubben vil udkonkurrere PSG, der også er meldt interesseret i Eriksen.

FCM-spids tæt på ungarsk klub (bekræftet)

Ifølge det ungarske medie Nemzeti Sport er Mayron George tæt på den ungarske klub Budapest Honved. 

George befinder sig angiveligt i den ungarske hovedstad Budapest onsdag, hvor aftalen færdiggøres. 

Den costaricanske angriber var udlejet hos Vålerenga i efterårssæsonen med 10 kampe og to scoringer til følge, men er nu tilbage i FC Midtjylland, hvor udsigten til spilletid ikke er stor.  

Mayron George har kontrakt med FC Midtjylland indtil sommeren 2022.

PSG vil udfordre Inter om Eriksen

Onsdag skrev flere medier, at Inter havde lagt et bud på Christian Eriksen, men at det var halvdelen af det beløb, som Tottenham angiveligt kræver.

PSG holder ifølge Mirror nøje øje med forhandlingerne mellem Inter og Tottenham, og de overvejer angiveligt at komme med et bud, nu hvor Inter har tilbudt for lidt i forhold til, hvad Spurs kræver.

Ifølge Sky Sport Italia og The Guardian har Inter budt 74 millioner kroner, men Tottenham ønsker 150 millioner kroner.

I PSG ville Eriksen skulle konkurrere med Julian Draxler, Marco Verratti og Leandro Paredes på midtbanen.

Busk på blokken i 2. Bundesliga-klub

Jakob Busk er tredjevalg i Union Berlin, og med kontraktudløb til sommer kan danskeren meget vel være på vej væk denne vinter.

2. Bundesliga-klubben Hannover 96 har ifølge Bild den danske målmand på blokken som andenmålmand, efter de sendte Michael Esser til Hoffenheim.

Især det faktum at Busk ikke vil koste alverden på grund af snarligt kontraktudløb skulle tiltale Hannover, som dermed kan bruge budgettet til at styrke andre positioner, skriver mediet.

Jacob Bruun Larsen på tale i Frankfurt

Jacob Bruun Larsen får ikke meget spilletid i Dortmund, og ifølge Ruhr Nachrichten ventes det, at danskeren forlader klubben i januar.

Nu skriver tyske fussball.news, at Bruun Larsen-lejren har kontakt til Eintracht Frankfurt, og at en lejeaftale med købsoption ligner en oplagt løsning for danskeren.

Bruun Larsen er dog ifølge mediet glad i Dortmund og vil ikke tvinge et klubskifte igennem for enhver pris.

Økonomisk vil Frankfurt dog angiveligt sagtens kunne matche Bruun Larsens løn i Dortmund.

Watford fravalgte ny Barca-træner

Watford ansatte i december Nigel Pearson som ny manager, og han blev angiveligt valgt over flere stærke kandidater.

The Evening Standard skriver, at Quique Setien, der blev præsenteret som ny træner i Barcelona mandag, var til samtale i Watford angående managerjobbet, men blev fundet for let.

Watford er ubesejret i fem kampe i træk i Premier League, siden Pearson kom til klubben.

Tirsdagens rygter

Emre Mor spøger i Leeds

Emre Mor er ude i kulden i Celta Vigo, og nu skriver de tyrkiske medier Sporx og Haberler, at Leeds er en mulighed for dansk-tyrkeren.

Emre Mor skulle selv være meget interesseret i at komme til Championship-topholdet, men Leeds vil angiveligt hellere bruge pengene på en angriber, skriver medierne.

Emre Mor har hverken scoret eller assisteret i 16 kampe for Galatasaray, som han har været udlejet til i denne sæson, og den tyrkiske klub håber angiveligt at skille sig af med ham i januar.

Emre Mor har tidligere været sat i forbindelse med Brentford.

Johan Larsson vælger mellem Brøndby og Elfsborg

Johan Larssons fremtid er i øjeblikket usikker, og B.T. kunne i sidste uge skrive, at Larsson og Brøndby er langt fra hinanden i forhold til en forlængelse. 

Ifølge svenske SportExpressen har den situation givet Johan Larsson lidt at tænke over, for i Sverige skulle Larssons tidligere klub Elfsborg være interesseret i at sikre sig højrebacken.

SportExpressen skriver, at intet mellem Larsson og Elfsborg på nuværende tidspunkt er tæt på, men at Larsson er et emne i klubben.

Skulle Larsson vælge at rykke til Elfsborg, så vil klubben finde midler til at finansiere aftalen udefra.

I sidste uge fortalte fodbolddirektør i Brøndby, Carsten V. Jensen, at han forventede at kunne melde noget ud om Larssons fremtid indenfor 'relativt kort tid'.

Mikel Arteta vil have Manchester Citys John Stones

Arsenal-manager Mikel Arteta skulle ifølge The Sun, som gerne skriver lidt af hvert, være interesserede i at hente John Stones i sin tidligere klub, Manchester City.

Således skriver The Sun, at Arteta vil forstærke sin defensiv med Stones, der skulle være interesseret i at komme til mere spilletid for at være i en god position forud for det kommende EM til sommer.

Derfor kunne selv en lejeaftale komme på tale, hvis man ellers skal tro The Sun.

I denne sæson er det blevet til blot ti Premier League kampe for Stones.

Arteta og Arsenal har for nyligt sendt den græske stopper Konstantinos Mavrapanos til Bundesligaen på en lejeaftale, og det skulle angiveligt skyldes, at manageren leder efter en ny stopper.

25-årige John Stones har kontrakt med City til sommeren 2022.

Roma erstatter skadet profil med Inter-spiller 

Roma fik i søndags unge Nicolo Zaniolo skadet med en slem knæskade, og nu har klubben angiveligt udset sig en erstatning. 

Ifølge Sky Sport Italia jagter Roma nemlig Inter-kanten Matteo Politano.

Han kan ifølge journalisten Gianluca Di Marzio gå til Roma i en byttehandel med backen Leonardo Spinnazola, som i stedet rykker mod Inter, som er på udkig efter forstærkning til sin venstreside.

De to spillere skulle have nogenlunde samme værdi.

Om Rygtetid: 
Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Køb billetter til FC Midtjyllands kommende hjemmekampe her!


Af Sara Margren

13 kommentarer

Gshock 08:18          
Setien kunne ikke bruges i watford. Det er en god historie.
Jeg håber Bruun Larsen kommer afsted.
SotD 09:10          
Spændende at PSG melder sig aktiv omkring Eriksen. Spørgsmålet er dog om han reelt har en chance for kontinuerlig spilletid i klubben, men omvendt er vejen til spilletid i hvert fald kortere end i Juventus.

Inter er fortsat også en spændende mulighed som de præsterer for tiden. Det ville være fint, at få Eriksen ned og blive italiensk mester. Og med Lukaku til at garne, har han i hvert fald en type der kan nogle af de samme ting som Kane også kan.
BerlinerDK 09:38          
Ja Watford har langt fra det samme spillermateriale og premiere league er langt mere defensiv og ikke så god teknisk som la liga, så det giver egentlig mening.
Zanetti4ever 09:47          
Psg vil han jo blot ende som rotationsspiller hvilket jo ikke ligefrem er godt for ham eller landsholdet. Det rationelle valg er Inter.
Malresi 10:45          
Kan sagtens se Eriksen få succes i PSG. De store kanoner oppe foran vil helt klart give ham mere plads og tid på bolden. Hans blik for spillet kombineret med hans spark fra distancen vil passe ret så perfekt ind i PSG. Lidt det samme med Inter, der dog praktiserer en markant mere defensiv tilgang. Jeg så Inter v. Lazio på stadion og der manglede i den grad offensive input fra hjemmeholdet. Med Eriksen ville Inter få en mere fremadtænkende central spiller og jeg kan godt se ham og Brozovic blive en god duo på midten. Og så vil Lukaku givetvis nyde godt af Eriksens præcise (høje) fremspilninger.
Gino77 13:00          
Syntes godt nok Inter leger med ilden , smid de 20 mill og været sikker på i får ham ind . Hvis ikke tror jeg desværre ikke de vil kunne hamle op med de tilbud han vil få til sommer på fri transfer. Ser meget gerne Eriksen i Inter og vil mene han vil passe rigtig godt til det hold de har nu , så lad være med at lege med ilden om smid 20 mill og sikre ham.
Interforlivet 13:15          
@Gino77:
Syntes godt nok Inter leger med ilden , smid de 20 mill og været sikker på i får ham ind . Hvis ikke tror jeg desværre ikke de vil kunne hamle op med de tilbud han vil få til sommer på fri transfer. Ser meget gerne Eriksen i Inter og vil mene han vil passe rigtig godt til det hold de har nu , så lad være med at lege med ilden om smid 20 mill og sikre ham.
Jeg er helt enig. Muligheden som eksisterer nu, eksisterer med stor sandsynlighed ikke til sommer. Så det er bare med at slå til nu hvis det ikke skal glippe.

Dog tror jeg nu også at Inter har tænkt sig at lukke handlen her i januar. De skal bare lige se om de kan få lokket Levy et par millioner ned først. Hvis ikke ender de med at smide de 20 mio. som han beder om. Det føler jeg mig ret overbevist om. Og eftersom Eriksen efter sigende allerede har forhandlet personlige detaljer på plads med Inter, virker det også som om at han er indstillet på at kalde Milano sit nye hjem. Dét sagt kan jeg dog stadig godt blive lidt nervøs ved nyheden om at Paris også er efter ham. Det åbner jo lige pludselig op for muligheden for at blive boende i London. Og det kunne han måske godt være interesseret i, tænker jeg.

Jeg føler mig i øvrigt ret overbevist om at han vil passe som fod i hose i Contes Inter-system, så jeg krydser i dén grad fingre!
Tirsdag 21. januar